104

атв

преди 3 години

Ако бяха изчакали още две седмици със стадионите, дискотеките и масовите събирания, щеше да е доста по-добре. Електората реши, че всичко е лъжа и измама и хукна като отвързан. Сега не могат да върнат мерките, защото електората, докато не пострада, няма да повярва. ... и това ще стане. Тогава ще върнат мерките пак. Сега горещото време малко ограничава разпространението, но есента няма да е така. Идва новата учебна година... Ще се радвам, ако октомври мога да напиша: Не бях прав!

103

Дочо Булгуров

преди 3 години

До Питанка.Абсолютно си прав брат,всичко е далавера,гледай студио Х,от 2 юли,на Тошко Йпрданов,там такива факти извадиха за тоя цирк които разиграват,особено пък тоя брадатия какви ги е плещил за маските преди години,и сега на 30 юни,който е без маска на закрито 300 лева щраф.Много интересно предаване с неоспорими факти,че тази корона е един обикновен грип,и не толкова опасен за 99 процента от населението

102

питанка

преди 3 години

защо ли ми се струва, че пак някакви кинти се усвояват под шапката на борба с коронавируса !? явно някаква бройка се гони - я на тестове, я на диагностицирани! само далаверата да си тече, нищо че направиха хората на маймуни. не можем да планираме живота си за по-дълъг период от 24 часа! егати живота!

101

Анонимен

преди 3 години

Започвам да си мисля, че правителството вече е осигурило хладилните камиони, моргите и гробовете и гробарите и вече спокойно очаква развитието на епидемията.

100

Факт

преди 3 години

По принцип вируса може да бъде спрян с мерките, които приложиха в Китай, Виетнам, Япония, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия и т.н. За съжаление правителството ни няма такава цел, а целта на му е да има достатъчно легла в болниците и достатъчно места в гробищата. Това разбира правителството под "взехме всички мерки".

99

Мярка

преди 3 години

Прекратявам отношения с хора които отричат корона вируса.Щом то видя, че не носи маска в магазина, работата е ясна. Централния му процесор е спрял под натиска на пропагандата на онези 80%. С такъв човек повече няма какво да си кажа и честно казано не искам да имам нищо общо.

98

Чоко

преди 3 години

Този го подминавам с пренебрежение след посещението му в Гърция. Толкова е страшен вируса, че целия щаб ни заряза и замина в 5 звездни хотели в Гърция. Осъмнахме без ЩАБ, хора. Сега придобил средиземноморски загар идва да ни говори поредните глупости и да вкарва напрежение. Изследвали завода в Смолян. И какво от това, като от сто и няколко позитивни само един е в болница с лека хрема. Пълен майтап.

97

морски до неразбрали

преди 3 години

Сега печеля пари.Вируса ?!Ще говорим след късна Есен.

96

Мда

преди 3 години

Ако за половин година не се разбра какво точно представлява вируса и какви трябва да са мерките-кога ли ще се разбере...При сегашният хаос няма как да са ефективни.Просто трябва да са малко на брой,разбираеми от всеки и сравнително лесни за изпълнение.Видя се,че covid-19 НЕ Е екзистенциална заплаха и действията трябва да са съобразени с това.Иначе е все едно да се спре трафика,щото загиват 700-800 души годишно.

95

Анонимен

преди 3 години

Чета ,че в Маями им наложили полицейски час от 22:00 до 06:00 . В разгара на лятото !!! А някои разправят ,че нямало вирус , зараза ...

94

Анонимен

преди 3 години

До морскиНе мисли за мен.Пари имам много.Добре съм, ако ме разбираш правилно ...Мислиш да платиш на вируса да те подмине ли?

93

морски

преди 3 години

до До морскиНе мисли за мен.Пари имам много.Добре съм, ако ме разбираш правилно ...

92

НЕКОЙ

преди 3 години

Трябва да се даде яростен отпор на кунчевизма, мутафчи-алабализми, ананиевизми и прочие НОЩни изпълнения.

91

Анонимен

преди 3 години

Виц на деня: Ангелкова съставила план за спасение на туристическия сезон. Нямало да остане нито един хотелиер на загуба тая година.

90

Анонимен

преди 3 години

До морскиОптимизмът е хубаво нещо за здравето, особено в условията на пандемия.

89

Анонимен

преди 3 години

Доцентът дали го е видял този вирус под микроскоп или е на принципа "Една жена каза".

88

ГЕРБАВА МЪКА

преди 3 години

ХА ХА НА ТУЛУПА-ТИКВА И АСФАЛТ ПАША САЛ ЕДИН КУРОНАВИРУС МУ ОСТАНА ДА ЛЪНГОТИ И СЕ КРЕПИ НА ВЛАСТ,НО И НА ТАЯ НЕГОВА ИЗМАМА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ХВАЩА ОСВЕН ШЕПАТА МУ ГЕРБАВИТЕ КАЛИНКИ

87

морски

преди 3 години

Преди малко пристигнаха два автобуса с полски туристи в Несебър.Ще има много малко туристи това Лято, но ще има.

86

Вземам мерки

преди 3 години

Прекратявам отношения с хора които вярват в корона вируса. Що го видя че носи маска работата е ясна. Централния му процесор е спрял под натиска на пропагандата. С такъв човек повече няма какво да си кажа и честно казано не искам да имам нищо общо.

85

Анонимен

преди 3 години

Властите и НОЩ направиха всичко възможно да стресират част от хората и да събудят недоверие в останалите. Методите им вече приличат на лов на вещици, акции по сигнал на анонимници или платени доносници. Остава да си приемат един Закон за защита на държавата и да превърнат затворите в болници (за благоприличие).