129

Даа

преди 3 години

Поредното присвояване на бизнес от гепи шайката. Бобоците са умни, произвеждат и дават поминък на мн народ, а Каскета е *** изпълнител и ако се обърне палачинката ще го окачат на ченгела без никакви скрупули.

128

Калеко Алеко

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан ... Иване, хващай Балкана и подкарвай козите си, както повелява семейната ти предопределеност ... !!!

127

Анонимен

преди 3 години

Гешев дали ще кумува на Сийка, да приложи традицията на Баце да кумува на всичките си бивши ****

126

Ф.С.В.

преди 3 години

С Бойко "филмът" е ясен - Проверена (редовна) жрица от НСО е повикана да му задоволи човешките нужди- Ама понеже е Барбаганьос и иска всичко да му е безплатно - е поискал в -ду-па-ра-та (с 200км/ч) ама там е по скАпо- и накрая се е направил на тарикат и не си е платил както требе ))- жрицата е направила няколко снимчици в ядът си и в последствие е получила от Цвък 1 мил лв -и после филмът го знаете -Какъв ще е краят -може само да гадаем -С Този КАСКЕТ -НЕЩАТА СА ЯСНИ!!

125

BG-Гражданин

преди 3 години

Плюйте другаре и товарищи, това Ви е останало...пълнете плювалниците със слюнка и жлъч...Гешев е главен прукорор в правова държава - членка на ЕС и НАТО и ще си върши работата както му повеляват законите и конституцията, а тези дето се опитват да водят война с него, водят война с България и институциите и не от вчера, но войната им е обречена. Хибридни войни се водят в цял свят, но тези дето ги водят няма как да ги спечелят, съвеЦките танкове и "Народния съд" останаха на бунището на историята ..

124

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с Вальо "Василиевич" Златев? Нали щеше да е следващият? Нещо го отложиха, май доста знае за Баце. И избори е финансирал, и къщи в Барселона е купувал ...

123

Анонимен

преди 3 години

Бойко толкова ли манекенки сменя? Та не знае ,коя го снимала..? Искам я и аз ще и платя ...

122

Анонимен

преди 3 години

За кое точно задкулисие признава? За нелегалното, за легалното или за полулегалното? Някой нещо няма ли да каже за кулисието в България? В България съществува ли кулисие?

121

Анонимен

преди 3 години

Сийка Милева е любовница на шефа на митниците - това всеки го знае.

120

Анонимен

преди 3 години

Човекът питал, съветвал се с началниците. Да не стане грешка. Оня Гинко Върбаков от Еврохолд не питал и не уважавал никого. Пак не е добре.

119

Анонимен

преди 3 години

Този е идеален за пазач на подлез. Защо се мъчи

118

Ф.С.В.

преди 3 години

Моето лично мнение е че -България е стигнала ДЪНОТО!!!!!! Това вече не е Държава !! Ние сме нещо като сирийските бежанци--народът ИЗБЯГА -ВМЕСТО ДА СЕ ПРЕБОРИ С ХУНТАТА ОТ ВСИЧКИТЕ 32 Г НАСАМ И ОСОБЕННО С АРОГАНТНАТА ХУНТА В ПОСЛЕДНИТЕ 12 Г !!

117

Анонимен

преди 3 години

Гешев печели купища пари като рекламно лице на каскети. Прокуростването му е само за дефилиране пред мисирките

116

ddd

преди 3 години

Събирайте пари, че Божков ще осъди България за такава сума, че свят ще ни се завие.

115

Ф.С.В.

преди 3 години

Дори либийският танкер който Бобоков искаше да открадне и сега е на рейда в Бургас -се казваше БАДР!! А СЕГА Е ПОД ЕВРЕЙСКИ ФЛАГ С ДРУГО ИМЕ --МИРИАМ Б !! ПАК Б))0

114

Ганьос

преди 3 години

До Анонимен 115Другарю,твоите хора са бекапейци.Не се прави на ударен.Искаме само млади и умни хора да управляват страната а не байове и лелки футки с ограничено мислене и много алчни.

113

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И колко е...прецакана държавата с това...задкулисие Бее,гусин главен...бокоффски прокурор -10,20,50,100,550,700 милиона.Що не търчиш да...заковеш тези които наистина са я...прецакали;или те са менторите на...независимата прокуратура и са недосегаеми,богопомазани та чак...омазани.Ще омажат и теб,на там отиват...работите.

112

Анонимен

преди 3 години

Гешев ако го удариш по глават с чук дали ще усети нещо.

111

Анонимен

преди 3 години

Geshev vnimavai tea prostufutki, det si nagaznichil v darjavnata prokuratura konkurirat skritata bg administrativna regionalna prostupucia i prostifuciata v prezidentstvoto, parlamenta, ministurstvata...sek ima, a pari ot 20 procenta dedese za sek service v darjavata kolko vlizat...?!

110

ходом марш

преди 3 години

На снимката Каскета унил след поредното загубено дело.