42

Анонимен

преди 3 години

До 44Ще се блажи страшно, защото старите вагони и Локомотиви са много по-скъпи от новите. Ех, Крнелиио, Корнелио и на теб не ти е лесно с тоя твоя електорат от нискочели хрантутници и мрънкачи.

41

Анонимен

преди 3 години

До кое море каза да ходим с твзи влакове?Този живее в паралелна вселена.И с кои влакове? В тези, в които редояно стават убийства и нападения?Които редовно се подпалват?

40

До 45

преди 3 години

Само българинът може да тъгува по някой, който го е крал през цялото си управление.Ти ако тъгуваш по правешкия ***, без образование, ние "извисените" и образованите не тъжим. Няма и да тъжим за този отявлен крадец от статията.

39

Край

преди 3 години

До мърморещите интелектуалци:1. Този човек освен на вас е премиер и на още 4-5 милиона българи, турци и роми които не сме толкова извисени духовно и по подходящ от него до сега да ни управлява не сме намерили.2. Като спре да управлява някога да не ревете за него. щото и Бай Тошо беше много лош ама сега нещо повечето не мислят така.3. дайте да го сваляме само око сме решили кого да издигнем /Корнелия и ММанолова отпадат/. Слави също макар че за мажоритарни избори го подкрепям.

38

Анонимен

преди 3 години

Оха, ще се блажи яко от далаверата с извадените от употреба стари локомотиви и вагони. Нали така Баце?

37

Анонимен

преди 3 години

С колко над реалната цена ще ги вземеш? И това най-доброто колко ново ще е- като швейцарските трамваи от 1990-та година?

36

Анонимен

преди 3 години

Гара "Доган сарай" . Вратите се затварят. Следваща спирка- "Подпорна стена"Mind the Gap between the train and the Platform.

35

Анонимен

преди 3 години

Откраднахте парите(800 млн.) за влаковете за цяла България,за да построите едно тясно метро на софиянци,сега ще съсипете и железниците,спалните вагони и ще приберете една сума в джоба си!

34

Ради

преди 3 години

Вечно недоволни

33

Анонимен

преди 3 години

***

32

Анонимен

преди 3 години

Докато не ги видя влаковете с моите очи, няма как да вярвам на Бойко. Обещания - колкото щеш, ама реализацията?

31

Анонимен

преди 3 години

Не само, че софиянци окрадохте Черноморието от бургазлии и варненци,както и от други градове,ами и всичко българско раздадохте на чужденци!ДПС и БСП да се връщат на власт,при тях България беше по-добре и не умираха толкова хора,нито се грабеше толкова!Смазахте НДСВ,СДС и мачкате всички останали партии и хора подред,докато остане една единствена партия ,с един единствен вожд,без никаква опозиция и управлявате по диктаторски.Не искаме да унищожавате най-старата българска партия БСП!Уляхте се!

30

Анонимен

преди 3 години

Абе другарю премиер и първи секретар на БКП, кои пътуват с влак в днешно време. Ще ти кажа щото ти от джипарата не слизаш и няма как да знаеш. С влак се возят тези които едвам сбират стотинки за хлебец а ти на море ги пращаш. Ти подиграваш ли се или наистина си верваш. Преду да говориш глупости вземи се информирай нали имаш съветници. Или и те са като теб с големи тикви и две гънки.

29

Анонимен

преди 3 години

Сега и билетите ще поскъпнат,а спални вагони няма да има.Защо дадохте на чужда фирма,вместо да ги направи и експлоатира някоя българска фирма?

28

До 19

преди 3 години

Да така е..Борисов нареди...Борисов сметна...Борисов инспектира. Някой ден сутринта ще прочетем --Слънцето Борисов изгря,айде ставайте вече!

27

шизофреник

преди 3 години

досега се биеше в гърдите с магистралите - сега нещо му щукна да купува влакове.Нова схемичка ли намери бе nлъx дебел?С влаковете става бързо - купуваш , взимаш комисионна - явно нещо бързаш да вземеш кеш. Нещо ти пари под зagниka ли?

26

Анонимен

преди 3 години

Бре от моя град до Бургас е нужно да сменя 5 влака))

25

Спеца

преди 3 години

Шефа на мисирките , вече са изживява и като шеф на БДЖ?Интересно!Така ли се месите в работата на държавните дружества и фирми г-н Борисов ?А знаете ли , че това не е разрешено на Запад ?Даа , но Вие сте пожарникар от Банкя , откъде ще ги знаете тези работи!Мисиркаджия!

24

Анонимен

преди 3 години

До ЛокомотивТях ще ти ги плати Корнелия Нинова

23

Анонимен

преди 3 години

За чий ми е тая магистрала като слънце да ходя с влак на море м?