41

f

преди 3 години

https://youtube/watch?v=63lFYgEGT3kна ви басов звук, и ултразвукът е басов звук, обърнали числата на честотите тез простаци, военни никакви, как така в учебник по физика ще твърдиш грешни неща за ултразвука и диелектрика?? пуснете си много басов звук вкъщи за много дълго време, и ще стане едно по-сигурно място, и ще се излекувате от всичко с месеците, и белезите ще изчезнат, и зъби ще пораснат. Само да не ви развалят колоните.

40

3M

преди 3 години

До Анонимен 32Защото не може да преработва суров петрол, а само руска заготовка! Това е част от съветското заробване от миналия век.

39

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да даде пример за наша държавна фирма, която да предлага добра услуга и да е печеливша? Топлофикация, БДЖ, пощите?

38

Анонимен

преди 3 години

Няма как да са 100 само, Караниколов е глyпак той представя ли си какво задръстване ще стане. Във всеки град трябва да има поне 3-10 бензиностанции Ако се нaправят 100 хората ще ги избягват заради задръствания и ще ходят пак при горивната мафия.

37

Анонимен

преди 3 години

Голямо крадене ще падне по строежите на бензиностанции и след това ще ги продадем за жълти стотинки.

36

Анонимен

преди 3 години

Най-после намериха безобиден и легален начин как да се фокусират партиите без да правят впечатление и да се вдига много шум! Печалбата, която е абсолютно гарантирана, ще ше отива точно за такива цели и никой не може да каже нищо!

35

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се национализира Лукойл като му се конфискуват активите, който не си плаща данъци, държи монопол на складовете и диктува монополно високи цени на пазара, прокарва руск. имперски амбиции, завладял е част от бълг. Черноморие, умниците от Гепи ще строят 100държ- бензиност.. Правят верига за Шишман ,щото Лафка фалира, та да има с какво да си играе детето. И да се знае и помни вовеки веков, че Ваньо Черномордин ПОДАРИ Нефтохима на руснаците за 100 мл , като реалната му цена е 1,200 млн.

34

Лошия

преди 3 години

За мен лично няма значение дали са държавни или частни, понеже е все същото, картела на частниците си работи като държавните (бъдещи) няма конкуренция, няма сваляне на цени и т.н :)

33

1

преди 3 години

другарю министър на фурмите,преди 15 години имаше такава държавна Петролна компания,така че с началника ти,не откривате топлата вода,май носталгията към социялизъма и кумонизъма ,са надделели,затова слънцето ти толкова радостно тръби за нещо старо,като държавно предприятие.

32

Сатира

преди 3 години

Сто бензиностанции който да са с нагласата да продават по изгодно пак си е нещо. Марешки, Инсайол, Лайт, също са на доста добри цени...

31

Анонимен

преди 3 години

Това за рафинерията е много уместен въпрос. Защото рафинерията ни е руска.

30

Анонимен

преди 3 години

Държавните ще печелят от оборат, всички държавни коли да са длъжни да зареждат там, що ще зарежда някой в частните от какъв зор. Частника пенсии ли раздава, пътища ли строи или дава там едни 800 лв на работника си и си клати лоясалите телеса на плажа в Гърция.

29

Анонимен

преди 3 години

Един завод , една фабрика не открихте , ттъпанари. Няма къде да си вадим хляба.

28

Х

преди 3 години

Поредният грабеж на българското стадо. Някой попита ли, от къде ще идват горивата в тези бензиностанции, или и държавна рафинерия ще си строим...

27

Анонимен

преди 3 години

То се знаеше от самото начало, поредната пушилка.Още едно място от където да крадат.

26

Анонимен

преди 3 години

Като помня "Петрол" навремето, убеден съм, че държавното гориво ще е супер. Все пак, държавните компании са синоним на почтеност, правилно изразходване на средствата, висококвалифициран персонал и никаква шуробаджанащина при назначенията.

25

МКII

преди 3 години

До избирателНаближава обяд и дежурните тoлyпи полека-лека изпълзявате и започвате да разпространявате опорните точки, според плана за деня.

24

Анонимен

преди 3 години

На държавните бензиностанции цените ще са по-високи отколкото при Марешки и по-ниски от тези на големите вериги"Ако някой очаква, че тези 100 бензиностанции по някакъв начин ще намалят цената на горивата в България, това е нонсенс, призна Караниколов.

23

Анонимен

преди 3 години

Хотел на морето и бензиностанция в полето - мечтата на българския бизненсмен но от преди 20години.Сегашните си мечтаят за други неща.

22

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от тез управляващи! Факт