7

Мен

преди 4 години

Цъфна истината - фитнесите са никому ненужни места с разни самопровъзгласили се гурута дето продават прахчета. Има достатъчно приложения за телефони с разнообразни фитнес режими в зависимост от целите, че дори и с подходящи диети. С минимално или без никакво оборудване човек може да спортува вкъщи или на открито, без да се навира в молове и мазета. Да не говорим за тия дето ходят с кола до фитнеса, за да тичат на пътека...

6

икономист

преди 4 години

30% посещения не значат 30% приходи. "Защото повечето от хората са предплатили картите си и просто си ги използват."Повечето хора са предплатили картите - не означява ли, че вече са си прибрали 100-те% от приходите? Или пак е малко?

5

Анонимен

преди 4 години

Как фитнес излиза на протест, и тия май са влизали журналистика само по диплома.

4

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в медиите тръбят, че рисково за корона е наднорменото тегло. Ето днес има поредната отскоро публикация, че направените малобройни аутопсии ползват нееднозначно, че ковид е свързан с лошото състояние на ленивите кръвоносни съдове. И вместо държавите да се стреснат и да обмислят мерки против тлъстеенето и обездвижване на хората пт най-ранна възраст, всичко е точно наобратно.

3

Анонимен

преди 4 години

Браво, тия дето разбиха бизнеса трябва да отговарят.

2

60/40

преди 4 години

Емииии...раздайте на пензионерите ваучери да ходят да стават културисти.

1

az

преди 4 години

изкарайте сега умните, красивите и интелигентните момчета от фитнесите, където сега няма къде да тренират, а разни програмистчета там да им взимат по десет бона заплати! :)