152

Анонимен

преди 4 години

Лошото е,че на някои уврежда мозъка и това е очевидно.

151

DO DO

преди 4 години

Ще се мре! Яко ще се мре, да знаете!

150

да,да ама не

преди 4 години

Всеки тежко прекаран грип впоследствие прави поразии! Не съм лекар - от новинарите съм научил, че след грип са възможни поразии по сърце, бял дроб, бъбреци и т.н.Може коронавирусът поради това, че е различен да създава предпоставки за по други проблеми!Някой знаещ да пише каква е разликата!

149

Анонимен

преди 4 години

Най-вече уврежда мозъците на хората. Някои психясаха, други изтерясаха, а трети напълно изтрещяха!

148

Анонимен

преди 4 години

Проблемът започва да прилича на Дейността на Трънските майстори , които след като сменили 10 керемиди на покрива и слизайки счупили 20 .

147

Най вече

преди 4 години

ви изпива мозъка, това генералче го доказва! Преди два месеца се изказа, че това е обикновен грип, днес след Боковата инструкция, вируса стана най страшният!? В ресторантите може без маски, но ако влезеш в музей където има няколко посетители, трябва да си с маска, иначе глоба. На и.диоти ни направиха, прави им удоволствие да си играят с народа. Боко се вживя в император, иска зрелища!

146

erikcho

преди 4 години

uspeshen, От Теб зависи Успеха да ти е Приятел

145

Златена

преди 4 години

Има една истина 18 годишните Българи се разхождат по улиците на всички градове на цяла България след като се върнат вкъщи заразяваш с коварната болест коронавирус свойте родители като починат те наследяват техните пари и имотите им.Извод в България расте 18 годишно безмозъчно алчно егоистично инатливо користно дебелокожо младо Българско поколение което се интересува само от себе си

144

Не извратен тип

преди 4 години

Набийте му го сух на този лъжец,увредете задницата му,ще го пише корона вирус

143

До Анонимен 153

преди 4 години

***- определението кореспондира с нивото на сайта

142

Анонимен

преди 4 години

До ?!?!?!?Явно си толкова ***, че не си разбрал, че цирка тепърва предстои!!Заради такива "юнаци" като теб! Нима си мислиш, че всичко е свършило! Мечтай си и гледай докато се кефиш да не те стигне тая есен! Защото може да опреш до тези хора, които така сладостно плюеш! Защото главата ти е празна! Там няма никой!!!

141

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама не Сега това , което не си проумял, защото не ти достига сивото вещество! Проблем има, неясен на човечеството! И това как ще ни удари си зависи от самите нас! От нашата отговорност към собственото ни здраве и към това на другите.И ако имахте малко ум, вместо да остроумничите и плюете, щяхте да кажете: Благодаря ти ,боже, за това , че не живеех в Италия, или Испания, или Англия! Благодаря ти, че това ни подмина и трябва да направим така, че да не се върне отново при нас.

140

?!?!?!?

преди 4 години

Тоя ***, не разбра ли, че цирка свърши? Сериозно ли още продължава да ни занимава с коронавирус? Че то вече дори и най-големите страхливци и хипохондрици почнаха да си живеят живота и да не мислят за глупости! Взехте парите, айде да закриваме вече театъра!

139

Анонимен

преди 4 години

До НеграмотникВерно е, че си ***! Добре, че си го признаваш!

138

Анонимен

преди 4 години

До ЩирлицСкоро! След три месеца, ако това може да те успокои! А може и по- рано Не се знае. Нищо не се знае.

137

да,да ама не

преди 4 години

До местен свинарПрепарата не е нов! Лекарите много добре го знаят! Помага на един, вреди на друг! Нищо ново! Но е много евтин! Това му е лошото - ЕВТИН! Няма печалба в него!

136

Анонимен

преди 4 години

До местен свинарСвинарю, гледай си свинете! Там ни е силата! Другите анализи не ти се отдават

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145А твоя мозък си е перманентно увреден и без коронавирус. Осъзнаваш ли го!!!

134

Анонимен

преди 4 години

За сега, най-тежко увреден ot КyРонавируса е мозъка на генерал Гoджи.

133

местен свинар

преди 4 години

То и оня препарат, дето го спряха, защото и той увреждал сърцето! Всичко уврежда сърцето - и вируса, и хлророхин ли, какво беше?! Да не би увреждането, причинено от това пишман лекарство да го приписват отново на нещастния вирус!?!?