88

Анонимен

преди 4 години

The wall.Щази кгб от кой е писана. Мизерна статия

87

Анонимен

преди 4 години

Нека да направим малка извадка от някои популярни от онова време песни:1979: Village people - Go WestGo west, life is peaceful there. Go west, lots of open air.Go west to begin life new.1990: Seal - CrazyA man decides after seventy yearsThat what he goes there for, is to unlock the doorWhile those around him criticize and sleepСигурен съм, че има още много песни, вие също може да кажете някои. Напълно безсмислена статия :D

86

Сата НАТО

преди 4 години

До Иван КозаревДа, както и предполагах... Бил си 10-годишен и си видял от цялата работа само безплатния кашкавал и мръвките. Едно лято си одил с деда си погинач, да му помагаш с офците и вече стана гледач на две стада. Сега що не си офчар, това добре се плаща? Или в града е по-убаво?

85

Анонимен

преди 4 години

Тая псевдо журналистка да си потърси друга работа.

84

през соца нямаше

преди 4 години

При соца нямахме - смартфони,интернет,GPS навигация, компютърни игри , елекромобили, молове, съдомиялни машини , прахосмукачки роботи, метро, нискотарифни полети, море в Гърция и Турция , HBO и Netflix , Instagram и Facebook , Youtube и Spotify ,Booking и Airbnb, електрически скутери, LED лампи , соларни панели, не можехме да пазаруваме през Ebay и Amazon, нямаше Widnows (даже пиратски) нито Linux.Тези неща ше ми липсват за това не искам тъnият комунизъм.

83

Анонимен

преди 4 години

Правите краставици заминаваха за Запада, кривите краставици заминаваха за Изтока. На Изток ги използваха за ядене и им беше все едно дали са прави или криви.

82

Сата НАТО

преди 4 години

До Иван Козарев Абе, брато, ти и кози и офци си гледал, и какво и къде са пускали по магазините в София си наясно. Некъф специален факир требе да си ти... Ти ако си гледал две стада през 80-те, нямаше да знаеш въобще какво е окръжен град, нежели София, камо ли пък да имаш свободна минута за самообразование и да ми пишеш на компютър през 2020 г. Много добре знам какво е нивото на кариерен провинциален офчар. Не си интересен, седни си.

81

Анонимен

преди 4 години

*** е пример за бг журналистката.Поклон пред ***

80

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакви конспирациии,бе ,гледах видеа с бивши шпиони(доста са интересни историите им между другото) и те директно казаха,че може да се предава информация чрез текст - на лекция(ии),песни,призиви,вестници,книги или друг вид текст,затова е имало цял отдел в американските служби,които се занимавали само с четене на книги,с музиката е било същото,даже музиката влияе на псхиката на човека като ти го настроят на определени вълни,а обикновените хора не разбират какво инфо стои зад думите

79

Анонимен

преди 4 години

Хубавото вино се пращаше във Великобритания. Във всеки супермаркет е имало българско вино във Великобритания преди завръщането на капитализма и буржоазната контрареволюция.

78

да де

преди 4 години

До Анонимен72Баш композитора на песните на ЦРУ др. Горбачов сега краде вино в моловете на Германия,пие и диктува мемоари!Ама лошо няма на живот го удариха чекистите к у м о н и с т и!

77

програмист

преди 4 години

Запада бил налял милиарди, имал шпионска мрежа и не знам още какви оправданияКакто и да го гледаме излиза ,че западът тогава е бил по-жизнен от гнилия СССР-ски трупАз социализъм/комунизъм не искам - сега си живея добре.Наборите на Лили Иванова могат да си се жалват ,колкото си искат.

76

Ленд Лизов

преди 4 години

До Анонименкиселото мляко вкисваше щото индианките по млекокомбинатите се миеха в ваните за квасене, робин. иначе натриевия бензонат си беше там и в по големи количества. не си ял лактобактерии, а ешерихия коли.

75

Анонимен

преди 4 години

До Иван Козарев-БалканАз работих на такава бригада,за запада и Германия пращахме хубавата продукция,а за СССР по нескопосано качество,не защото продуктите не бяха качествени,но не се стараехме да отделяме определен размер и да ги подреждаме естестически,както се правеше на линията за запада и чужди държави извън соца!В друг завод пък ,който не беше за храна,а други технологии,нямаше никаква прошка към некачествената продукция,връщаше се за преработка или директно се изхвърляше,през соца прод

74

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ написа и песните на СДС.Ето защо скачаха на площадите - заради хибридна атака на ЦРУ с хипнотизираща музика за простите маси.Музиката и мухлясалата царевица бяха първите демократични придобивки.

73

Анонимен

преди 4 години

От оригиналния материал:"За слуха, че песента е написана от американските тайни служби, Кийф (автора на подкаста в който се твърди горното) е чувал от свой познат, който е чувал от свой познат и т.н. и тъй като никой няма да даде официално интервю по темата той започва свое разследване." " В него автора търси доказателства, но не открива убедителни такива".С други думи, някой е решил малко да развива пак конспирации.:)))))

72

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на такива блогове в САЩ, те са финансирани от Кремъл.

71

Кон Спирация

преди 4 години

До Анонименнай обичам като некой почне да ми говори за райски градини и зеленчуци, без да е бачкал в консервна фабрика на бригада, или да е виждал през живота си на кво мирише и какво има в един булгарплод. айде, холан.

70

Анонимен

преди 4 години

А ми Модърн Токинг, имаха уникални песни до 1989 година и както падна берлинската стена край на музиката на Модърн Токинг! Сега още си пеят старите хитове, но нови не могат да измислят! Та и за тях съм се чудел дали не стоят ЦРУ

69

Ленд Лизов

преди 4 години

клаус майне има днес рожден ден. и крайно левите хонорараджии от дойче веле и техните преписвачи от "независимата от позитано20" група на балгериа он еър, могат само да му носят вода бекстейдж. ако има доброто желание.