17

чалга фор евър

преди 3 години

"Карам фор фиеста , и надувам сааамо с 200"Времето е пари . Всички които спазваме ограниченията шофираме МПС-та нанайста-употреба на 400 хил км , а които прелитат имат пари за доста по-новички, защото не губят време в трафика, а в правене на пари.

16

МИС БИКИНИ

преди 3 години

Не кара в Барселона новото си порше така. Сигурен съм!

15

мамаимръсна

преди 3 години

засилете я с 142 км и я блъснете в някоя стена. Такова нещо не бива да съществува.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Майчето, докато течеше кампанията й за избор на кмет на София, колко пъти катастрофираха автомобилите които я транспортираха? Кой го гониха с кола на НСО по бул.България в София? Кой си кара в насрещното и охраната му заплашва катаджийте по улиците? Кой депутат"бързайки"за Народното събрание мрънкаше, че са го актували? Май бе от БСП? Евродепута от управляващите му взеха книжката и не се оправдаваше.

13

Boko bo

преди 3 години

Със санкция няма да стане! Не и в България! Почва се от детската и така до живот, като цялото Общество и системи са ангажирани. Но България е бананова република и това няма как да стане поне още 20г. Читава Държава се гради десетки години, а се разрушава с един митинг пред Ал.Невски! Част от мерките ги имаше по времето на лошият социализъм. Днес няма нищо! Простотия и безнаказаност. Това е.

12

Анонимен

преди 3 години

Да и се ударят 142 пръчки на голо.

11

Споко

преди 3 години

решение има.промени в закона се казва.да речем ограничението за населеното място е 40.хващат те с 50.Ок - конфискация на колата,книжка до живот отнета,50 000 лева глоба и 5 години затвор.на 3-*** като се случи,четвърти няма да има,бъдете сигурни.ама в БГ няма как.тук всеки е наш и ваш,член на герб,бсп,патриоти,спонсор,дарител,евро-фондаджия и т.н.

10

Анонимен

преди 3 години

Да лежи 5 години в панделата, всеки се смята за безнаказан за туй лети. В САЩ щяха да я преследват със хеликоптери, накрая щяха да и дадат 300 000 долара глоба и 20 год затвор и тежка каторга

9

Булгаран

преди 3 години

Баш па лудост. Видял прав път на кюспермя му паднал, изсшил са малко и айдяяя голям сакатлък станалу.

8

x

преди 3 години

Конфискации на автомобилите при подобни случаи. Никакви глоби. Това ще реши проблема. Като ти вземат веднъж кошницата, със следващата ще внимаваш.

7

Анонимен

преди 3 години

герберка трябва да е, само те се мислят за безнаказани

6

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа ли как е в цивилизована Европа, няма ме да не си развалям настроението. Ако прочетете статията и не се стреснете значи нещо ви има ...Това е само за денонощие, а довечера? А утре? А за седмица?

5

Анонимен

преди 3 години

Или е комунистка или масонка, жените не могат да са масони /(зидарокофражисти) остава да е комунистка.

4

И тая е

преди 3 години

От интелигентните българи на Банов!

3

Доказано

преди 3 години

Пловдив с най-лошите шофьори(Nти път като тая за шоследните седмици), най-много катастрофи и пострадали на пешеходна!!!!! СЕЛСКИ БАРБА ГАНЬОВСКИ МАНТАЛИТЕТ!!!

2

До Българите

преди 3 години

Статистиката е плашеща, трябва такива проверки да бъдат постоянни, а не само едноседмични акции.*** няма са се научи докато него санкционират постоянно.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на пътна полиция Пловдив, добра работа. Нека всеки ден да има контрол.