15

Анонимен

преди 4 години

До До 8/14Ми, те тия дето ги вярват тия работи са тия дето търсят вкусни оранжерийни домати. Общото е, че са неграмотни, просто за различни неща.

14

До 8

преди 4 години

Не е вьпроса в някакви притенций.То е ясно че са оранжерийни,Но нали се трьби че бьлгарското е по хубаво.По хубаво е от селския двор но такава продукция няма да си купиш от магазина даже и когато вече я имаСамо от някоя вьзрастна жена пред селската и кьща

13

Анонимен

преди 4 години

До срамота 12И аз си купих от тях не бяха много сладки.

12

срамота

преди 4 години

Вчера си купих български фурми.Много помагали срещу Вируса.Един високопоставен гербаджия ми ги продаде.А тая дебелата министърка ,дето станала милионерка на 20г, явно само фурми е яла.И сигурно не си спомня как купи 10 Тойоти по 160 000лв , от своя съученик в Сливен с голяма отстъпка.А същите джипове бяха по 123 000лв с всички екстри.Е как да не се вслушаш в съветите на дебелото Деси?

11

Анонимен

преди 4 години

Трагедията е, че тя или самата не осъзнава как се квалифицира деянието и или нас смята за мало умни.

10

Анонимен

преди 4 години

Дебелата сливенска *** е просто една далавераджийка от орбитата на Мулти.Барбас Ганьос само такива ги намира-простовати ,неграмотни и грозновати.Хем да са му верни ,хем да не личи колко простоват е самия Ганьос.

9

любо

преди 4 години

Когато на една продукция е лепнат етикет БЪЛГАРСКО, но е много по скъпа от чуждата, а на вкус са еднакви защо трябва да я купувам?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Не мога да разбера какво точно искате: ами, в България СЕЗОНА на доматите НЕ е декември май. Каквито и домати да си купите ще са оранжерийни и аз поне не знам оранжерийни домати, които да не са "изкуствени". Имам чувството, че хората забравят елементарни зависимости

7

Анонимен

преди 4 години

От 4-5 дена сьм сложил на сльнце 2 домата.Сльнцето не им действа,Като каменни са.БГ производство,на тях производителя гордо е сложил лепенка с нашето знаме.Нямат абсолютно никакьв вкус на домат,сьщо Като турските.с две разлики:лепенката и че са по скьпи

6

Анонимен

преди 4 години

Злоупотреба със служебно положение, от което са произтекли негативни последици за цялата държава.

5

Сата Н.

преди 4 години

Министърката е издала постановление, с което дава привилегия на частен производител, който и се обадил по телефона? Бойко, моля ти се, слизай и се махай!

4

Анонимен

преди 4 години

Ало, Ваньо, но с други лица!

3

Анонимен

преди 4 години

Тази продължава да идиотее. Тьп, по-тьп, най-тьп -> гербаджия....

2

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Нашите "високоефективни меринджеи - патреотаре" най-обичат да внасят чесън от Китай! Така хем ще подбият конкуренцията с ниските цени на отглеждания от концлагеристи токсичен ***, хем ще вземат подкуп от китайският си контрагент.

1

Така не става

преди 4 години

Танева, така няма да стане. Тоя производител, не стига че Европа му е осигурила финансиране, ами сега трябва и да му пласира продукцията. Кой му е виновен, че не знае как се прави бизнес? То само с "усвояване" на субсидии не става. И защо не може да отиде да си продава продукцията свободно на пазара? Или там са ваши хора и не можете да ги пуснете "по веригата"? Само дето Европа ще ви пита същите въпроси и там ще трябва да давате отговори.