37

Потребител

преди 4 години

Фактите са, че големите оператори си разпродават местата в самолетите доста успешно и проста проверка от моя страна като потребител сочи, че в един друг курорт на север от Варна, много от хотелите нямат места да си взема ваканционен апартамент на първа линия за седмица. Новините за кризисен сезон за мит и лъжа, хората са като изтървани след 2-3 месеца у дома. Търси се сензация, а сензация няма. Обичайните туристи ще са тук.Повече работа за трансферните таксита, щото автобусите не спират...

36

Д-р Ох Боли

преди 4 години

То и да не работи 100%, слънчев бряг не е български морски курорт. Тази купчина от пропукани бетонни стени и асфалт, върху най хубавата пясъчна ивица и дюни на България просто полека лека ще се превърне в бунище. Кой кярнал кинти, кярнал до сега.

35

tony 70

преди 4 години

Този курорт дано последва съдбата на Полиграфическият комбинат на Цариградско шосе.Първо гадните хотели после кръчмите. И поздрави на месните жители - Весели селяни гъсто населени.Поздрави от синьото море ! Ако го помните Слънщайи скапани!

34

Анонимен

преди 4 години

Както винаги поредната неграмотност отклонява коментариите от темата на новината.

33

странно

преди 4 години

Не знам защо журналисти използват махленското име " Слънчака" .Не знам защо , като се появи някоя простотия , много хора бързат да я припознаят

32

Анонимен

преди 4 години

Ами то и аз тая година няма да дойда от Германия за да си карам отпуската в България. На чужденците бутат аванта да дойдат на курорт за 1 седмица без карантина. А за нас българите дето живеем в чужбина не важи. щели да ме сложат 2 седмици на карантина. Баси дискриминацията.Стойте гладни. Ще си давам парите в Гърция или Италия.

31

Анонимен

преди 4 години

А в Каменяка как е? /Камен бряг/А в Царевичака?....... /Царево/

30

Анонимен

преди 4 години

Много важно, дреме ми за мутрите и техните покровители с хотели и заведения по морето. Пълен Бойкот слрдващите поне 10 г.

29

Анонимен

преди 4 години

Не ме брига.

28

Анонимен

преди 4 години

Какво е "Слънчака"?!

27

Тонката

преди 4 години

Абе важното е Веско да отвори Бедрум:):):):)За хотелите ме боли фара,имам апартамент в Несебър:):):):)

26

Геш

преди 4 години

Да съберем малко капачки и да помогнем на Милен Велчев Ветко Арабаджиев братя Диневи Иван Костов че те горките ще им фалират хотелчетата !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ми дреме ни за слънчаци разни мънчаци и тъка нататика. Не ми са къпе у отходна канализация

24

Анонимен

преди 4 години

Моля ви се :).. Слънчев бряг е толкова курорт, колкото и студентски град е студентски. Това място е превърнато в бардак..

23

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува кой ще отвори и кой- не. И без това 10% от хотелите декларират реалните си приходи. Нещо като работещите- масово заплати в плик. Пука ми и за хората със заплати в плик- нека тънат в мизерия, сами са си го изградили, както и за хотели и бизнеси с оборот под масата. Не носят нищо на хазната.

22

Промяна

преди 4 години

Какво ревете , бе? А какво да каже Испания-горката? Не разбрахте, че тази година ще е трудна за цял свят.Аман от ревльовци.,,Големите и хубавите" ви ,,хотели" и ,,ресторанти".....Ами подгответе се, не само се оплакване....Търсете най -рационалното.....

21

Една добра идея

преди 4 години

Трябваше да направят Слънчака карантинен курорт само за англичани(и без това са най-много).Два реда ограда с бодлива тел,конвой от аерогарата и никакво напускане на обекта до края на почивката.То и без това не ги интересува друго,освен алкохол и наркотици.Остава проблема с обслужващия персонал и проститутките,ама ще се измисли нещо-може да е само от прекарали вируса,примерно.

20

Анонимен

преди 4 години

Супер ще е ако затворят всички за 2-3 години, да се поизчисти морето от тая ***

19

Слънчака

преди 4 години

какво журналистическо ниво!!!! 111 място в света и спирам до тук!!!

18

V

преди 4 години

А българия еар ??? Май и хвърчилата ще са на земята ;) Тамън да продадат днес бг ;)