55

спомени

преди 4 години

Спомням си дискотека с 800 посетители която отчита 20 лева оборот на денонощие. Хотелите регистрират половината от клиентите. Другата половина са анонимни- в сивия сектор. Сега искат да им помагат, а те не помагат на бюджета.

54

Анонимен

преди 4 години

"Можем без футбол и театър" ---------------------------------------------------Без концесионери обаче не можем ...

53

Анонимен

преди 4 години

Кърцата,еми на загуба си.Ти си от шефовете дето искат да лежат и друг да им работи за 600 лв.,аи да карат S класа.Еми няма,батко.

52

Ангелакова

преди 4 години

И пари да ми дават и без пари с този голям нос и уста няма да и го навря!

51

иван

преди 4 години

Ох, стига с тези чадъри- не се ходи на море заради чадърите! Какво ще се прави с хотелите? Там как ще се гарантира дистанция- в ресторантите, на баровете?

50

Анонимен

преди 4 години

Тия са поставени лица,кои са истинските собственици ,да не се окажат депутати или политици или приближени хора ,та тая толкова натиска дада безплатни!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Ako kонцесионерът е освободен от такса ... то защо изобщо е нужен ?

48

мижи да те лъже

преди 4 години

До ПижоРазликата с Гърция е като от земата до небето! Преди Господ ходеше по земята!Отмина старата ни слава когато, природата ни даваше всичко безплатно даром!Остана ни само бетона и кафезите за нощувки и развалена храна от фризерите!

47

Жоро

преди 4 години

Махнете *** с паяците, които обикалят по - бързо и от линейка.. ОПРАВЕТЕ ИНФРАСТРУКТУРА. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРАЩАТЕ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ПРОВЕРЯВАТ ЛЯТОТО ХОТЕЛИТЕ С ПАТРУЛКА НА МВР. ЧЕ КАТО СПРЕ ТАЗИ ПАТРУЛКА ПРЕД ВХОДА НА ХОТЕЛА, ДОКАТО МИНАВА ПРОВЕРКА Е СТРЕС ЗА ТУРИСТИТЕ. ЗА ЧАДЪРИ ТЕ ВЕЧЕ КАЗАХ, ЧЕ Е ЛУДА РАБОТА. ЕДИН ПЪТ СЕДНАХ И МУ ИЗГОНИХА ВЕДНАГА. А БЕШЕ ДА СИ ПОЧИНА 5 МИНУТИ

46

Кърцата

преди 4 години

Все някой реве за безплатно ве ей. Елате да видите как са стопанисва плаж в Созопол. Да им са чисти на тористите, сяка година чадъри счупени шалтета поръчвам тес с капанчетата са пазарят се з а наемите спасители плащам. Дей Киро на кирия не знам. 5 години концесия откак зех май се съм на загоба. З а да е Сичко точно трябва да има входна такса за плаж десятка на човек тогаз ша мога да пусна безплатно чадърите

45

Анонимен

преди 4 години

Няма такава т..па държава.Плажовете дадени на някви мутри,които не инвестират,а само прибират.То и с планините е същото,лифт няма ама чая е 5 кинта.Да приключват всички тия и никой да не им стъпи!

44

Анонимен

преди 4 години

Долу мутрите!

43

Анонимен

преди 4 години

Като не им оттърва да освобождават плажовете,никой не задължава никого да е концесионер.Оставете хората свободно да си използват плажовете и морето,стига кражби

42

!!!!!!!!

преди 4 години

Бойко Борисов: Хора, аз пазя вашите пари!

41

държавни дотации

преди 4 години

За безплатни чадъри и секс!

40

да те е.а

преди 4 години

До бай онзибезплатно!

39

Анонимен

преди 4 години

Безплатни чадъри не вярвам да има никъде никога в България, но дори и да има, не мисля, че те ще привлекат някакви туристи тая година, освен местни такива до 50 км разстояние. Плюс това, безплатен обяд няма. Ако ти махнат чадъра и шезлонга, ще ти вдигнат цената на бирата и храната на плажа и всичко става постарому. В България промоции няма, плащаш си като поп навсякъде, не падаме от небето.

38

Анонимен

преди 4 години

ПОСТЪПЛЕНИЯТА В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ОТ ХОТЕЛИЕРИ,КОНЦЕСИОНЕРИ И ЗАВЕДЕНИЯ СА 4 % ОТ ВСИЧКИ.А ТЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО ПРЕТЕНЦИИ,РЕДНО ЛИ Е?ДО КОГА МУТРИТЕ ЩЕ КРАДАТ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?ДАЖЕ И В ТАЗИ СИТУАЦИЯ НЕ ИМ Е НЕУДОБНО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ С КРАЖБИТЕ.

37

Анонимен

преди 4 години

Таяяя не могааа дааа яяя глеееевдааааамммм

36

V

преди 4 години

Кво означава ,,концесионер ,, ??? Пак рекет от страна на държавата. Той плажа е на всички а не на боко. Що трябва да има концесии и да се плащат чадърите ??? За заплатата на дебелото лили ли ? То и без тва всичко отива в ченгеджизъм вишизъм и кво ли не .По малко пари да преразпределя дебелогъзия .