546

Анонимен

преди 4 години

До SaxonТака е.Вождът се омаза до ушите и мирише на смърди.Отвсякъде.

545

Анонимен

преди 4 години

Ако членовете на БКП не са комунисти,тогава кой?Там ни е грешката,че не направихме лустрация и сега никой от двете партии управляваща и "опозиция" нямаше да припарят до изстривалката на НС.

544

Одисей

преди 4 години

Западни икономисти, политолози, и други учени и политици обявяват че Короната заби последния пирон в ковчега на неолиберализма. Оказва се че при криза от такъв характер пазарът не е вече инструментът, с помощта на който икономиката ще избегне катастрофата. (Способности, привични само на Барон Мюнхаузен!) И наблюдаваме как все повече държави подготвят пакети за оживяване на икономиката, в някои случаи се стига до мажоритарно участие на държавата! И тук силната държава е по-ефективна от слабата!

543

Анонимен

преди 4 години

"срива доверието в държавността"...то доверие в държавата няма от 75 години ве фа..тма..ко! Това са поколения българи тероризирани от комунистическите престъпници, натрапвано им е че държавата е партията и надежда няма никаква да има държавност изобщо.Така че ти и гаспадарите ти масква сте с кървави ръце за това!

542

Анонимен

преди 4 години

"Бе и на вас ще ви спрат форума като в пик и вести!И тогава гледай сеир!"Те затова и читателите им намаляха драстично.

541

стой та гледай

преди 4 години

Бе и на вас ще ви спрат форума като в пик и вести!И тогава гледай сеир!

540

Чорапа

преди 4 години

До уфффАбе интирисен съм ви,няма какво да го обсъждаме.Ако бях пастирката,щяхте да си щракате игри на компютъра,а сега очите са ви вперени в този сайт.Явно съм заплаха за вас и вашето благоденствие.Иначе нямаше да се пените и бълбукате толкова.Факт.

539

Брудос

преди 4 години

През своята повече от два века история, България преживя няколко национални катастрофи! Благодарение на Кобургите! А последната е бомбата със закьснител, която постави Симеон Сакскобурготски! Той показа в качествто си на ментор на един псевдопожарникар, бодигард, майстор на лъжите и оправданията, празнословец и самохвалко как да влезе в политиката и от там да застане начело на държавата. И да я доведе до конкурс! Това беше отмъщението за непостигнатите цели. Спи българино, и сънувай светли бъдн

538

CHUK

преди 4 години

TOZI CHOVEK VECHE MI STANA TOLKOVA PROTIVEN S NEGOVITE OTVRATITELNI IZTZEPKI TA UMIRAM OT IAD ZASHTO GLASUVAH ZA NEGO.POVECHE NYAMA DA MOJESH DA IZLUJESH HORATA

537

уффф

преди 4 години

И Гоце беше комунист, ама такива гафове никога не е правил. Абе, ***, какво да го правиш - кога Господ раздавал акъл, военните били на учение.

536

Президента

преди 4 години

Ви отваря очите и ви маха зелените очила защо защото виждате сламата зелена и не се яде.Помислете за бъдещето в какъв капан ще ви сложат.

535

Анонимен

преди 4 години

Това недоразумение пак изпълзя от дупката си. Руменчо, не ти ли омръзна вече? Да доверието в държавността се срива именно заради теб. Ти успя тотално да сринеш доверието на българина в президентската институция. Ти си срам и позор и изобщо не заслужаваш да бъдеш президент на Република България!

534

Анонимен

преди 4 години

Тиквун Банкянски си е най добре.Добре ни язди.Зеления чорап действително е много по зле от него.Една пенсия и една заплата.ТОВА е.А Мутраганю играе и разпределя милиарди.

533

съвет

преди 4 години

НЕ ДАВАЙТЕ НА ВОЖДА ЗЕЛЕН ЧОРАП ПРЕДИ ДА ГО ИНСТРУКТИРАТЕ КЪДЕ СЕ СЛАГА.ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СИ ГО СЛОЖИ НА ОЧИТЕ КАТО МАСКАТА.

532

Зеуен

преди 4 години

чорапмунчо.

531

Патенти

преди 4 години

*** Мунчев-първи секретар на цк на герп е запазена марка.Продължавайте със зелен чорап.Вече сте го патентовали.

530

Анонимен

преди 4 години

Мун-чо

529

Анонимен

преди 4 години

Резидента *** и Тиквоний Бърцилонский добър тиятър разиграват за плебса....

528

Истински

преди 4 години

Радефф е истински родоотстъпник и антиевропеец. Единственият от 350 милиона европейци , който даде заявка да ходи на парада на Путин за 9-ти май. Всички висши европейци се отказаха да ходят . Най-яростен противник срещу валутата на целия Европейски съюз-еврото. Още по-яростен противник срещу всичко добро, което се прави от правителството. Единственият президент , който НЕ поддържа докторите - борещи се срещу вируса. Всяка седмица се появява за пет минути само за да оллюе щаба и медиците

527

Анонимен

преди 4 години

Тиквата никой не мож го стигне по пари и богатство.Даже и остров си купил в Гърция.Зелените Чорапи е много по зле..Разчита на аванс-пенсия-заплата.Пълно АПЗ(а-***-зе).