17

Василев

преди 4 години

И все пак Бати Бойко е велик!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

16

Ген. Мутафчийски

преди 4 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПНе сте дорасли за Швеция. 2 дни покрай Великден ви изпуснахме и стана маазало! Българчетата само бой и режим ги оправя.

15

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

А в Швеция животът продължава както обикновено и никой не го е еня за медийния вирус. В медиите новините не са 95% за вируса, а само 5%. Хората са щастливи, а това е най-важното. Стресът е нулев. Икономиката страда в много по-малка степен и то само заради паниката е останалия свят.

14

ВЪПРОС

преди 4 години

В Италия никой не смее да говори по темата за Коронавируса . Тази Държава е Центъра на Мафията . Моето мнение е че в Италия нямаше Болници , нямаше Лекари . Всички с Пневмония бяха изхвърлени на Улицата - Лекарите Избягаха . Италия ще ПОЛУЧИ по 1800 евро на Заразен от Коронавирус , парите са отпуснати от ЕС .В България сме Упорити - започнаха да предлагат по 1500 лева за умрял човек на близките му .

13

Анонимен

преди 4 години

Ако не се проведе тестване в една държава, естествено, че там няма да има епидемия, въпреки че реално тя съществуваАбе, не знам за вас, ама ми звучи някак близко това.

12

Анонимен

преди 4 години

До ония ден пишеха колко лошо е в Дания ...Има нещо гнило, ама не е там. У нас е!

11

Анонимен

преди 4 години

Самонсикам да спомена и още нещо - Средната продължителност на живот при мъжете е с 10 години по-ниска в България, от тази в Дания. Познайте сега, каква е средната възраст на починалите в Дания? 79 години и основно мъже. Че то в България такива почти няма, защото ги оставяме на произвола и по-болнавите си заминават.

10

Анонимен

преди 4 години

До 9Хахахаха хахахаха.... Забавен си.

9

Анонимен

преди 4 години

Изравнили....180 заразени днес и 6 починали... Голямо изравняване...

8

Анонимен

преди 4 години

Доктор,Наричай ги глупави, но не на тях от месец насам им обясняват, че пика идва другата седмица и така до безкрай. Имам познати там - нито е имало истерия всеки ден, да им обясняват как ще са в ада и ще носят трупове в чували, нито нищо. Подходили са си нормално и разумно. Неслучайно са най-щастливата нация в света, а жителите на Стабилността са една от най-бързо топящите се (сигурно щото сме много умни).

7

Елемаг

преди 4 години

До 5 :дълго е да ти обяснявам,защо сме с най-ниска...Но явно ти си имаш любим щаб.Само да ти кажа че НОЩ имат най-малката заслуга...Но ти никога няма да го прозреш и признаеш.Тука играят фактори като геном,географско разположение и така нататъка...Стой си глъм де,кво та бърка...

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да сравняваш Дания с Италия и Великобритания е все едно да сравняваш Севлиево със София.Населението на Дания няма 6 милиона, докато това на големите държави е 60-70 милиона.Да не говорим за другит разлики.Въобще такива фриволни сравнения говорят само за едно - опит да се манипулира общественото мнение.Италиански вариант няма да има никъде вече в Европа.В Италия е имало ред условия, които са благоприятствали вируса.Такава съвкупност няма никъде другаде.Вирусът ? От мравка - слон !

5

изнервен

преди 4 години

До Елемаг. Айде свали тези позитански очила. А що не кажеш, че сме втори след Словения по най-ниска смъртност? Щото не то отърва този показател, нали червен галошш?

4

Реалист

преди 4 години

Ами те Сингапур уж го бяха преодолели, нали?

3

Доктор

преди 4 години

Това ли са "мъдрите" датски мерки- да се отворят фризьорските салони и салоните за красота ???? Кой *** смята тези мерки за "правилни" ? И какво толкова са направили датчаните ? Станали са по-красиви ли ? Или по-умрели ?

2

Василев

преди 4 години

Бати Бойко е велик, предстоят му още три мандата, като премиер и два мандата на Мутафчийски , като президент!!!Агент Скот Рамзи!ЦРУ!!!

1

Елемаг

преди 4 години

Фактите,последни ще спуснем мерките,последни сме по овладяване(27 от 33) и последни.Абеее, във всичко последни!!!Особенно в олабването.