194

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново. За хора, чиито прародители са избили коренното население и са издигнали в култ парите. Стотици са конфликтите, които предизвикаха по света с една единствена цел - забогатяване без оглед на средства!

193

Анонимен

преди 4 години

До фантомас Не ставаш.Сменяйте!

192

Анонимен

преди 4 години

Платените соросиидни *** къде изчезнаха? Защо не обвиняват Путин в крадене на маски и приготвяне и износ на корона вируси? Защо не си заработват центовете?

191

Victimized

преди 4 години

Значи това пиратство не го забелязахте 20 години където американци окупират петролните полета и ги раздават на концесия все едно са техни, като тези в Сирия където Тръмп спасителя на Израел лично се похвали, че каквито войници са останали там, са там заради петрола. Но все пак, по добре късно от колкото никога....

190

фантомас

преди 4 години

америка за пореден път си свали маската )) пред света и зя пореден път раболепните политици-антидържавници по света ще се направят,че не виждат истинското лице на сащ

189

Анонимен

преди 4 години

Това е съвременното пиратство. Прихващаш и си го взимаш. В полза на Родината

188

Радио "Китай&qu

преди 4 години

Каква хубава статия! Злите американци крадат маските произведени от добрите китайци!Ае стига глупости.

187

пр0рок

преди 4 години

помнете Думите Ми - със Си Дзинпин е Свършено и то не защото Джендрският Запад ще Направи Правилното, а защото ще има Вътрешен Преврат в Китайската Комунистическа (КоронаВирус) Партия! На Тръмп след като Единствен имаше Смелостта и Силата да Затвори Първи Границите на Страната си за Пътници от Китай - Следнащият му Мандат е Сигурен!!

186

Анонимен

преди 4 години

А наш Бойко чака от там лекарства и ваксини.... те маските му ги дърпат от ръцете, той се размечтал

185

Мнение

преди 4 години

Абе сега много недоволстват, ама иначе много слушкат. Закото знаят днес без маска, утре без глава за маска... по себична и егоистична държава от САЩ няма, там царуват парите и логиката да ги умножават на всяка цена... приятели били, оле мале....

184

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 197"Световния терорист пак си показа рогата."Какво общо има Русия с това?

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 196"Ще празнувам като луд , когато Русия и Китай изравнят със земята американската напаст"Надявам се да живееш поне още 200 години. Все пак да го дочакаш накрая, де.

182

😀&#1

преди 4 години

Човекът го каза "America first". След като демократите избраха за негов опонент корумпирания джо байдън явно ще го търпим още един мандат.

181

смях

преди 4 години

Забавно е да гледаш същисаните Европейци, които подхождат по абсолютно същия начин с източноевропейците, африканците и държавите от близък и далчения изток. Е в морето винаги има по-голяма риба. Солидарността по-добре се разбира, когато си от наведената страна, не винаги, но в повечето случаи е така.

180

Ковидий XIX

преди 4 години

Манталитетът на нерегулирания капитализъм води точно до това - егоизъм. За какво развитие и бъдеще говорим, след като основната икономическа система днес е базирана на идеята всеки да вземе, колкото може повече. И когато се появи глобална криза, вместо всички да обединят усилия, за да се справят бързо и с минимални жертви, всеки дърпа към себе си, като децата в детската градина. Докато икономическата система е базирана на Ид-а, няма как да се развиваме.

179

Анонимен

преди 4 години

Световния терорист пак си показа рогата.

178

Анонимен

преди 4 години

Ще празнувам като луд , когато Русия и Китай изравнят със земята американската напаст !Сигурен съм , че ще е скоро !

177

Анонимен

преди 4 години

Да направят електронна игра - крадене на маски,да отбелязват точките и насочен лъч,откъде на къде пътуват маски и с друг цвят насочен лъч,кой ги краде на световната карта.

176

Анонимен

преди 4 години

Винаги са ми били отвратителни ! Дано Европа се осъзнае и поеме по свой път ...

175

Анонимен

преди 4 години

незнам от къде е дошъл - но център за биологични оръжия на американците има оттатък морето в грузияи преди няколко години изтече информация за доста споминали се доброволцисрещу заплащане на които са тествани разработките