51

Гого

преди 4 години

Доцента е много прав , но кой да слуша , гладните бунтове и психясалите ще са много много повече. Мангъров каза : трябва да платим сметката, а Бойко: не, първо тоягите, после солта и накрая ще платим сметката.

50

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е един нагъл престъпник. Грубо погази това, което каза СЗО, грубо погази какви ли не препоръки от топ лекари по света. Тичпичният бай ***- всезнайкото. В Сърбия имаха един подобен професор, който изреди куп фантасмагории и неверни твърдения стил Мангъров и в момента потъна в земята от срам, а нашият се перчи наляво-надясно. Господин доценте, заменим сте от ВСЕКИ пакистански доктор доцент, който ще взима 1/4 от заплатата ви. Мерси.

49

Анонимен

преди 4 години

Има ли разлика къде ще умреш ,на улицата или в къщи !

48

Анонимен

преди 4 години

Прав, не прав, рано или късно всичко се свежда до естествения имунитет. И да си седите 2 години по къщите файда НЯМА.Набийте си го в главите ведъж и завинаги.Нито ще има ваксина скоро, нито вирусът ще ви прескочи.

47

Тук си прав

преди 4 години

До КрайВсеки следващ е по-лош.

46

Край

преди 4 години

Борисов прави нещата добреЩе си спомняте с носталгия за неговото времв

45

Хелминтог

преди 4 години

До Бойчо ОгняновИзследванията в тази дисертационна област може да се окажат продуктивни. Както и нематологията може да даде отговор на въпроса възможен ли е вечният живот.

44

Хахаха

преди 4 години

Бойко е демократ! Евроатлантик. Изучен, знаещ, можещ!Тоест е кадър на БКП, без желание да се деполитизира през 1991-ва и ще умрете от глад, скоро!

43

Бойчо Огнянов

преди 4 години

До 11 - АнонименПоздравявам ви.Това е и моето мнение.Дано да има повече мислещи като вас хора.Искам да ви стисна ръката!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Не знам за какво събиране и разделяне говори Боко. Човекът срещу него е експерт вирусолог, доцент и изказва свое компетентно мнение по проблема, защитава си една позиция, без значение дали тя ще се окаже вярна слд време. А той е пожарникар и няма как да разбира от неговата област, смешно е, че иска да дава мнения. Самия факт, че след броени дни Германия почва да тества за антитела, а Италия се кани да пусне същия тест свободно в аптеките, значи че човекът все пак ще излезе прав

41

Анонимен

преди 4 години

а малкото Мангърче и то докторче в Токуда, ходи се зазяпва по руси докторки в детското там

40

Анонимен

преди 4 години

Бокич, ти представяш ли си някакъв д-р Мангъров да дойде да обяснява точно на Теб огън с пикаене ли се гаси или с пожарогасител?

39

Анонимен

преди 4 години

С изследванията за коронавируса иска да стане професор. Пречат му на изследванията. Затварят хора, заведения, маски, карантини - всичко това пречи на научния подход и природата на вируса. Не се прави така наука. Лечението на хората и ограничаването им пречи на естествения ход на болестта и еподемията, която трябва да се изучи, премери, статистиките да са верни.Наука, наука, наука! Лечението пречи на науката.

38

Анонимен

преди 4 години

ако имашв лек, да се доверим на Мангъра, дето се казва ако е пи тежък случая се лекува и ок. Ама то лек няма.....ее сорри, не може 5 милиона да се заразят и да измрат 150000 за един месец.Нека не се връщаме в 14 век

37

Бойчо Огнянов

преди 4 години

Мангъров е детски лекар.Специалист е по чревни инфекции при бебета и малки деца.Дсертацията му е на тази тема.Изведенъж се изкара най-големия специалист по корона-вируса в България и взе да ръси мозък,все едно е бил в Китай и е изкарал КОВИД -19 на крак.Добре,че има по-умни лекари от този самозванец,че иначе щяхме да станем,като Англия.Виждаме докъде ги докара стадния имунитет на Мангъров.

36

Истини за вас

преди 4 години

1. Годжи е политическа фигура и е сложен да прокарва кражби и далавери на ГЕРБ от много сладка за целта болница.2. ББ Е КОМУНИСТ. Вкарайте си го в главата, биографията му е образец за такава на БКП фуражкалия.3. ББ е ***.4. Четете само стряскащи заглавия за вируса, хал хабер си нямате от ДНК, РНК. Каквото ви спуснат- това е.5. Икономиката няма да се оправи след отмяната на затворническото положение.6. Икономиката няма да се оправи догодина.7. Всички сте част от икономиката.Бедност иде

35

Анонимен

преди 4 години

До 34Гледам, че защитавате ГЕРБ и онзи от щаба. Сигурно много ги харесвате двамата барба ***. Както се казва хайрлия да са ви и двамата плаши путъции.

34

Анонимен

преди 4 години

Така управлява неукият - със заплахи.

33

Даскала

преди 4 години

Бойко Борисов е известен лъжец , манипулатор и мошенник - не му вярваъ доцент Мангъров!

32

До 29

преди 4 години

Ти не си лекар. Ти си анцуг, който цял ден гледа Боко и Годжи по тв. Защото шефа ти още ти мята "нЕкой лев" и си гледаш мачове на запис се мислиш за много умен. Успокоява ме мисълта за предстоящата ти бедност, инфлация, безработица. Поздрави!Сложи маската и ръкавиците, запали една цигара с ръкавиците и излез за семки, че свършиха.