13

Пияния помак

преди 4 години

До 335Дълголетниците са в Родопите, не в Кремиковци и Акумулаторния завод. Тук се гледа средно

12

Анонимен

преди 4 години

Баба му- без един зъб в устата, прилича на каца с кисело зеле, на бидон. Клати се, ходи като пингвин. Не от храната това! Тя цял живот пие чиста рИкия (нула пъти дестилирана), сланинка, отпадъчни "дреболии", заразено с трихинелоза месо. Гътне се на 65- лошата държава я съсипа. Дядо му- пуши като комин, зачервен от пиене, не е изтрезнявал от 10ти клас. Гътне се на 70. Не е от храната това, от лошата държава е. За Великден опекат заразена овца, викат й агне. Цялата фамилия с бактериална инфекция.

11

Анонимен

преди 4 години

И по какви причини ми изтрихте поста за палмовото масло? Щото не е във всички продукти и не е отровно? На кого слугува dnes.bg, въпрос с повишена трудност.

10

ffffffffff

преди 4 години

Малко на важна религиозна тематика!Както отклониш цялостно, така се връща от тялото енергия, може светлина, може топлина, може гравитация, злите ги мразете и унищожавайте, за да ви връща положително, сега с вяра жертвайте, без глупа-ви жертви, въпросът е кое е по-важното. Злите са нищо, но пък са много повече на брой и почти ни уравнонесяват, сега е нощ!

9

Анонимен

преди 4 години

В Норвегия и Швеция се живее най-здравословно.

8

ffffffffff

преди 4 години

Вие сигурни ли сте че тия на стадиона наиистина ритат, или това е някакво кино?Пускат и компютърни анимацийки вместо спорт по някои тв потоци!

7

Поредната

преди 4 години

фалшива новина::1 Испания2Италия3 Франция 4 Норвегия !!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

То за този мъчителен "живот" и това е много!Животът в България е мъчение!Всичко става супер тегаво и със страхотни проблеми и скандали.

5

335

преди 4 години

А някога чужди учени са изследвали с какво се хранят българите защото били дълголетници.

4

Анонимен

преди 4 години

Хахах, в Италия средната възраст на починалите от уж страшния коронавирус е 80 години - абсолютно недостижима възраст за огромна част от българите дори и без никакви вируси

3

Анонимен

преди 4 години

А русия до 65г.

2

ББ

преди 4 години

Ето на, още една класация, в която сме най! За какво недоволствате не разбирам

1

не сте

преди 4 години

не сте питали еднокнижеца, ще ви обясни, че тука цъфтим и вържем, всичко е прекрасно и ни чака щастливо евроатлантическо бъдеще.