33

Анонимен

преди 4 години

Само господ знае тези медицински работници колко пациенти са заразили, отдавна пиша че голяма част от заразените са приети в болниците с друго заболяване и там ги заразяват.

32

Сметало

преди 4 години

И що не са тествали хората?Сега излиза, че заразата е като доставката на пица... с поръчка по телефона.Манна небесна за НОЩ и ИП.Смятайте сега, колко заразени ще изскочат и до кога ще си седим вкъщи.Добре го измислиха, то иначе нямаше пик-мик, ала-бала

31

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи, тука единият пост беше публикуван преди "46 секунди", като има текст, който отнема 1 минута да се прочете, ама вече събрал 4 зелени пръста. Ботовете и троловете заработват в момента.

30

Някой

преди 4 години

Ако по-рано бяхте проверили всички, щяхте да ги хванете още на първи-втори случай. сега ще ви се отели вола като се разболее цялата спешна и кой ще работи?

29

От Щаба

преди 4 години

Квo лeкувaтe пo бoлницитe кaтo oщe нe ca измиcлили лeкaрcтвo?Тecтвaйтe нaрeд и зaрaзeнитe рacтрeлвaйтe нa мяcтo.Нeмa квo дa cи игрaeм нa БAЙ БРAДЪР c прилoжeния и дocиeтa!"CТOЙ CИ В КЪЩИ. У М Р И ЗДРAВ"кoгa щe измиcлят лeкaрcтвo,чe ceгa caмo тecтвaт и лeкувaт c мaгии и зaклинaния кaтo eдни иcтинcки Шaмaни!

28

Бил Гейтс

преди 4 години

Нали ви казах. 65млн. Първият грип.

27

KamKam

преди 4 години

До 25.Тук обаче не сте прави.Не плашете хората.PCR тест са много вярни и използват ДНК на самия вирус.Затова са и скъпи.

26

българка

преди 4 години

Изначално първо винаги трябва да се тестват самите лекари - всички, най-вече спешна помощ, те са на първа линия. Но ние си имаме щаб и Винету, те си имат план - стъпка по стъпка, за следващите рестриктивни мерки - само това знаят - да ограничават правата на хората, за да могат по-лесно да крадат - такава златна възможност им се отвори! И тези 1000 лева дето уж щяха да ги дават на лекарите - хиляда условия, накрая - НИЩО ! Но за дУпетатите - и тестове, и заплати. ОТВРАТЕНА СЪМ, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ !

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Щото ти липсва акъл. Трябват тестове и лаборатории. Нямаме такъв капацитет. Грам пък да нямате аналитично мислене, *** спрели.

24

Българин

преди 4 години

На депутатите заплатите с колко се вдигат ?Тези милички същества с тези благотворителни помощи които взимат и най - вече папи не достигат за ГЕРБ ,понеже много дарявали?

23

KamKam

преди 4 години

Лечение за по-тежките случаи ще има скоро.Да се надяваме до месец два.Франция в момента използва плазма (с антитела) от преболедували.Отделечих се от темата...но надежда има.3-4 трияла се провеждат в момента на различни лекарства.

22

Българин

преди 4 години

Да не стане така че всеки един човек на земята да има Корона вирус в организма си по рождение ?

21

KamKam

преди 4 години

До 17.Много вярно.Има сайтове които публикуват имената на здравните работници загинали след заразяване,има доста зъболекари.

20

Анонимен

преди 4 години

Депутатите :Заплати взеха ли ?

19

Зозо

преди 4 години

........... Георги Гелев уточни, че близо 600 са били посетените адреси ..................Е тва е, а колко са живущите на тези 600 адреса? Колко са контактните на тези от 600-те адреса. А пък вие си стойте вкъщи.....

18

Анонимен

преди 4 години

СЗО казва атакувайте вируса, но софийската кметица го атакува с покупка на нови автомобили за чиновниците, вместо да започне масова дезинфекция по улици и обществени местана най - засегнатият град у нас.

17

KamKam

преди 4 години

:):) $120 на час е допълнително към заплатата им.Иначе те печелят по $1700 на седмица.

16

я

преди 4 години

а зъболекарите колко хора заразяват.и те също са 100%уязвими

15

Анонимен

преди 4 години

А хунтата, защо не тества народа. Или не им се дават излишни пари

14

Българин

преди 4 години

Сега не разбрах 14 дни за симптоми 14 дни за лечение И после още 28 дни в къщи след излекуване ?Половин година се лекуваме от Корона вирус ли ?Ах ха ха ха