36

До 28

преди 4 години

До АнонименНе слон , ами цяло стадо слонове направиха от един грип. Кой има интерес от цялата работа - туй е въпроса? Гледайте накрая кой е забогатял повече- там е отговора?

35

тролове

преди 4 години

Леле като гледам Бсп последен напън със всички сили и средства да докопат Власта , та да Краднат Те ! *** ,сайтове , провокатори С цената на Хиляди невинни хора

34

1234

преди 4 години

Германия игра вабанг, защото 2.77 трл евро няма да стигнат само за нея след 1 месец. Който оцелее оцелее, тва, ако пукнат много, ще вземат от източна европа бели хора. Германците действат а тук все чскаме нещо или няколко

33

Анонимен

преди 4 години

Идва май освобождение от чужбина. Отново! Ура! Да живее Меркел Освободител!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Братушките от Германия ще дойдат да ни освободят от карантината.

31

Анонимен

преди 4 години

Бoйкo рaзпуcнa пaрлaмeнтa и миниcтeрcтвaтa, нaпрaви прeврaт cрeщу прeзидeнтa, нaзнaчи cи caм щaб,ocъди вcички грaждaни нa 3 мeceцa зaтвoр. Нeкa му e злe. ХA ХA ХA! ТAКA МOЖE ДA УПРAВЛЯВA ДOЖИВOТ.

30

Анонимен

преди 4 години

В Китай сега заразените са пак хиляди.Само преди дни празнуваха как са го преборили ковида.

29

Анонимен

преди 4 години

Тя и Швеция така - не искаше никакви забраниСега мина в другата крайност - пълна забрана.И Италия също - разпуснаха университети - те тръгнаха по почивки. И сега им се пече яйце на.....

28

Анонимен

преди 4 години

Някой направи от мухата 🐘. Същия този тръбеше преди две години, че се задава световна финансова криза. Какво следва...?!

27

Анонимен

преди 4 години

Българското правителство ще препише всички мерки от Германия като слаб ученик, но ще ги въведе на 18 април, за да бъдем отново първи в Европа.

26

Анонимен

преди 4 години

А тука диктатурата ще ни държи до Нова година, за да може да краде безнаказано.

25

До обективен

преди 4 години

До обективен: В сайта, от който всички взимат данни, цифрата за направените общ брой тестове в Германия е 918 460 бр (към дата 6.04.2020). Явно само 2 дни са тествали...

24

Анонимен

преди 4 години

В момента в България се извършва най-големия законен обир на хората и държавата.

23

Поручик Ржевски

преди 4 години

Никой нормален човек няма за цел да спре коронавируса, а само да го забави. Понеже в Германия управляват нормални хора с висше образование, са решили, че самоубийственото спиране на икономиката трябва да има скоро край.

22

Анонимен

преди 4 години

Носене на маскизабрана на събиране на хорами то това си го имаше и преди затягането ама се видя, че не действа.И до кога - *** ми дойди ми.Пак ще се увеличат броя на заразените и пак всичко от начало.

21

Анонимен

преди 4 години

Говори се за масово тестване на населението. Така ще се прецени ситуацията. Понеже грипът си е цяла зима покрай нас, надеждата е че много хора са го изкарали и имат имунитет.

20

ЕЕЕЕЕ

преди 4 години

По Живково време в младежките ми години бях хванал венерическо заболяване! Доктора ме прегледа и ми каза веднага въпросната заразоносителка да отиде при него и да й назначи лечение! Аз й казах, но тя не отиде и след 3-4 дни дойдоха полицайте вкъщи и ме накараха да ги заведа при марчето! Сега трябва да бъде същото, че даже още по строго по отношение на тази зараза!

19

Анонимен

преди 4 години

До ха ха ха ..Такива като теб и твоя Вожд ако имате възможност ще свалите и гащите на народа,става дума за Германия а не за ***

18

!

преди 4 години

5 млрд теста направиха в Германия.....как само си говорите с цифри. В Германия тестовете нямат един милиион, ужасно много са направени над 900 000. Ама вземете се спрете с измислените новини. Вирусът пристигна в западна Европа седмици преди официално да го обявят на Балканите. Реалистично е да се надяваме при нас нещата да се отпуснат края на април-началото на май.

17

пепе

преди 4 години

Тоест, това което е стандартната практика в Азия. Откриха топлата вода