10

Анонимен

преди 4 години

Началото на 2021 година,когато повече от половината население ще бъде на социална кухня,да говори за НИ е меко казано нелепо!

9

Анонимен

преди 4 години

На това понижение ли му казвате?. Срив ще има. Кой нормален човек ще купува. Пък и с какво и за какво? Всеки ще си научи урока, ама по много болезнен начин.

8

Скарабей

преди 4 години

Като нямаш необходимата покупателна способност и ресурси,най-вече спестени кинти и възможност да изплащаш ипотека,падането на цените не е,от кой знае каква полза и за двете страни!

7

Анонимен

преди 4 години

На първо място сега е здравето. На второ хляба и здравето На трето оцеляването като цяло и здравето ..... ...... ..... Някъде там накрая закупуване на нови жилища. И без това цените на жилищата в България достигнаха чудовuщни размери.Най малко с 30-40%трябва да паднат. Още повече в София

6

Анонимен

преди 4 години

Га ядаха кифтетта брокерите беше хубаво, ама сега реват, че щели да паднат цените.Ееееее не може все да е така, все те да са кяр.

5

Анонимен

преди 4 години

Мила моя,настоящата криза не само няма да понижи цените,тя буквално ще ги Срине! Тоталния Колапс които предстои при недвижимите имоти,да го наречеш "понижение " просто е поредната Брокерска Полюция!

4

Шойгу

преди 4 години

Къф пазар на НИ *** стрино, народа се е хванал за леба, тя панелки продава по 100 бона в евроКоригиране си цените поне с 40% и може и да се появят купувачи

3

The Ghost

преди 4 години

Балонът се спука.Кризата от 2008-9 ще се стори на брокерите като нещо елементарно и смешно. Сега обаче ще ядат големия.

2

Анонимен

преди 4 години

хубаво беше едно време с комисионни от двете страни, но сега мотиката зове

1

Че

преди 4 години

те хората всв едно се убили да купуват!! Ще ми ги продават тука в Софето по 150хиляди евро панелите. Айде продавайте сега!!