36

аз-ът

преди 4 години

Само едно ще кажа - тая ШАЙКА НЕГАРМОТНИЦИ, защото са именно такива, на 13 май - ще трябва да дадат обяснение на озлобялата тълпа (вече) безработни пляскач-терасаджии- защо другите държави влезли в заразата СЛЕД нас са вече надолу по графиката, а ние ОЩЕ ЧАКАМЕ ПИК-А? И се надявам да е добро обяснението, с което ще увеличат Още Веднъж карантината до 13 Юни. Щото в противен случай именно пляскач-терсаджиите ще ги линчуват тия ! На 13 май - ОЩЕ ЩЕ ГО ЧАКАМЕ. ПИКА...

35

Анонимен

преди 4 години

Гад стига лъга,тоя веднага арест

34

аз-ът

преди 4 години

До аз-ът Стига сте създавали паника. Успокойте хората. Как до Коледа, бе?! Държавата ще рухне. По-рано ще е, много, много по-рано.----я не ми казвай кво да правя. Хората са се наср***ли от страх и са по-глупави от обикновено. Кога ще е това по-рано. преди говореха 13 Април. Сега казаха 13Май, като на 13 април т.е. след седмица се очаквало ПИКА, После ББ абе до 2-3 седмици ще сме в Ада (аз съм създавал паника?! ). Сега лекаря казва - ааа никой не знае кога ще е пика? Жена си нали? Няма значение

33

ЕЛЕНА

преди 4 години

До АнонименА БЕ ХЛАПЕТА ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ ЗАЩОТО СТЕ НЕОБРАЗОВАНЕ , ГОТОВАНЦИ НЕ МИСЛИТЕ ЗА НИЩО А ННИКОЙ НЕ ДАВА ТАКА И СТИГА СТЕ МЪРМОРИЛИ БОРИСОВ А МИ ВИЩЕ СЕБЕ СИ КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ ? *** !

32

Анонимен

преди 4 години

Не ги ли е срам да говорят такива глупости! Как може да сравнявате България, която прави толкова малко тестове, с държави от Западна Европа, които са тествали стотици хиляди свои граждани?

31

анонимен

преди 4 години

До аз-ът Стига сте създавали паника. Успокойте хората. Как до Коледа, бе?! Държавата ще рухне. По-рано ще е, много, много по-рано.

30

аз-ът

преди 4 години

Какво удвояване бе бате...темпа е абсолютно линеен - по 20-25 души на ден.Това е добре...---кое му е доброто бе см***хнат? Ние с тия 20-25 до Нова Година ще го караме така !? Германия, Швейцария, Италия вече стинаха и се чака да слизат... ние атерим още ... *** Перко вика- а добре е така ве Ч Да та еб... у цървулина !

29

Какво излиза

преди 4 години

След 140 дена ще бъдем заразени всичките. Ох, най-после нещо сигурно...

28

Анонимен

преди 4 години

Аде,от чернодробна и хипертония,това ли вироса,стига лъжи

27

Анонимен

преди 4 години

Лойко уж не харесва тестовете, ама сигурно само той е издумкал половин дузина .

26

аз-ът

преди 4 години

Човека е свестен и съм съгласен с това, което казва. Обаче той казва- в БГ удвояването е много много бавно и съответно никой не може да каже, кога ще е ПИКа. И? Ще нни държите затворени докато дойде тоя ПИК, аз вече пикове сънувам... Ами това може да значи Коледа ?! Това умишлено подтискане на заразата ще НИ ВКАРА В ГРОБА ПРЕДИ ШИБ.... ПИК !?!!! от глад !!!

25

Баце

преди 4 години

Аз като един прос баце ше прогнозирам, че тоа доктор е в грешка, и нещата скоро ше земат серьозен обрат към по-лошо. Дано не съм прав и Бог да пази кака Мара!

24

Грую

преди 4 години

Какво удвояване бе бате...темпа е абсолютно линеен - по 20-25 души на ден.Това е добре...

23

До умника...

преди 4 години

Не съм казал, че България може да се сравнява по бвп или по население с Германия. Казах, че хората правят по 500к теста на седмица. България колко прави?? И казах, че твърдението на господина за удвояването на случаите през 2 дни в Германия просто не е вярно, въпреки че хората правят 100 пъти повече тестове на ден от България. Сега поправи ме ако греша, но населението на Германия не е 100 пъти по голямо от България...

22

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖЕЦ!!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

До До...Боко нали управлява от 11 години защо сме най-бедни нали е много велик? За тестове няма за пловдивски ритнитопковци има десетки милиони левове. А да къде се изпари бюдджетния излишък?

20

Един

преди 4 години

На мен не ми пречи никой да ходя на работа, ако е необходимо пиша декларация, какъв е проблема с ограничението? След работа купувам най необходимото и в къщи. Някой хора не разбират какво означава думата извънредно положение.

19

The Ghost

преди 4 години

А бе пич, гледай си докторантка и не се занимавай със статистиката.Другите страни са с десетки пъти повече население.

18

Анонимен

преди 4 години

Ми ако спрат да тестват то ще оздравеем. Ще го направят когато им е изгодно, т.е. когато гласуват парите от ЕС.

17

До...

преди 4 години

Насалените на Германия с 12 пъти повече Х 5000 =60000 ...те са развита държава и техният БВП е минимум 10 пъти по-голям,те повече се трудят =600 000 ето и цифрата както и при нас.Не става тъй едните да работят много,а *** да мързелува и да иска и той нарвно с германците да е -те са напред пред нас във всичко и в тестовете също-защо рИвеш?