410

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНо детските градини не са на дарения, само че никой не казва какво става там и така оставаме с впечатлението, че хем са затворени, хем ще получат заплати, но ще имат и лятна ваканция, освен зимната, пролетната, коледната, великденската и двете дървени ваканции..Но всъщност като се замисля май получават и дарения да са живи и здрави...

409

vivian

преди 4 години

Ще измрем от глад, още месец, това е лудост!

408

Анонимен

преди 4 години

Пирогов на дарения?МВР на дарения ?Университетски и общински болници на дарения?Защо военният резерв е опоскан и кой разреши да се разпродаде на безцениц??Къде са парите от данъци, осигуровки, винетки, тол такси, солените глоби, които плащаме и т.н.Нали бяхме остров на финансовата стабилност в света? Нали имахме милиарди излишък?Защо тогава мерките са им главно телевизионни ? Защо никои не вижда да атакуват вируса, както препоръчва СЗО?

407

Решено е,

преди 4 години

след ГЕРБ и потоп! ГЕРБ отиват на кино от шест до пет, но и България няма да я бъде, тези първо ще я разсипят и тогава се се скрият по дупките си! Каква е ползата, че си играят с хората? Икономиката умира, до кога ще карат със заеми, после как се връщат, или са решили да заложат България?

406

Чукундур

преди 4 години

РОБИ СТЕ БИЛИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!

405

Анонимен

преди 4 години

Мангъров или ще го сплашат, или ще го купят. Очаквам съвсем скоро да обърне палачинката.

404

Анонимен

преди 4 години

По света вируса се бори от вирусолози, които идентифицират заразените обекти, почти всички обществени места, улици и тротоари и извършват дезинфекция на всички транспортни средства и сгради, но у нас за момента виждаме борбата само като статистика и служебни бележки.

403

Гербе-аст

преди 4 години

'От вирус се спаси - роб стани!' новия девиз/призив на СС ГЕРБ

402

Невервам

преди 4 години

Ще се съглася с колегите, които правят аналогия на ИП(епидемията) с бившата национална лотария. Само че след края на ИП, т.нар. печеливши ще бъдем всички! А организаторите на лотарията ще са някъде в топлите страни!Щели да преработват цените на парното, дрън-дрън! Накрая ще излезе, че вместо да доплащаме по два-триста лева, ще ни върнат по 1.80 или няма да доплащаме нищо! Това е само едно примерче, за другите неща не ми се мисли! Страх, ограничения и мачкане на хората - това е!

401

краят на БКП настъпи

преди 4 години

Вироса ще ги погуби до един!

400

докато измрем

преди 4 години

До септември ще бъде мазаедно с БКП-ДС...

399

козаностра

преди 4 години

До ГЕРБ Е МАФИЯНадмина сицилианскета мафия! Боко е тартора!

398

септември ще бъде ма

преди 4 години

... и после ще го удължите до безкрайност... Септември ще бъде май! Ще измрем.

397

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ Е МАФИЯПод егидата на БКП-ДС

396

"Революционна б

преди 4 години

Кой се крие бе герберюго ???? Да ти напиша ли тука телефончето си ??? Или всичко по лична карта ,искаш ли ??? Само че тия тука всичко ще изтрият !!! Мислите че нашето поколение на 40- те много ни е страх ,а !!!! Докарахте ни до просешка тояга,чорбаджийте да се гаврят с нас !!! Направихте ни роби !! Сложихте ни вече оковите,нали !! Страхувате ни да не умрем от някакво вирусче ли а ха ха ха ха ха

395

от работата

преди 4 години

Хайде всички, които твърдят, че ще преболедуват короната за 2-3 дни да отидат да работят в болниците, там има нужда от хора... Щом са толкова здрави, безстрашни и вярват, че имат имунитет, пък и карантина им пречи.... Аз се страхувам, двама колеги са заразени, единия почина, другия е в болница. Не мисля, че съм безсмъртен, като любителите на стадния имунитет, за съжаление трябва да ходя на работа... Моля, някой от безсмъртните с имунитет да ме смени. Ама, не вярвам, смели сте само пред компа.

394

Банкрути

преди 4 години

на банките и глад като от 1991 - ето това ви чака !!!

393

Анонимен

преди 4 години

Герберите нищо не помагат. Гласувах за ГЕРБ, но подкрепата ми беше дотука. Тази фашистка клика трябва да излезе от управлението. Ако Радев има топки, да наложи вето и да видим как Борисов ще извади ГЕРБ от Парламента.

392

Анонимен

преди 4 години

има тука едни провокаторчета от БКП / Атака ... които се опитват да ловят риба в мътна вода ...Не сте анонимни.

391

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Бойко Борисов ще катастрофира икономически половината население на България. В същото време техните фирми работят, администрацията на ГЕРБ взима пълни заплати, а полицаите получават извънредни, за да пазят диктатурата.Добре, но какво ще стане с другата половина на населението ?Явно за Борисов ние сме от неблагонадеждните и не заслужаваме да живеем.Не сме от мафията ГЕРБ ...Като ще затваряш - затваряй всички !!!Не може на едни да им занулиш доходите, а на други да ги удвоиш !!!