103

Анонимен

преди 4 години

Повечето от снимките са от Графа, там след ремонта на ремонта на ремонта от Данчето отдавна са празни магазините.

102

CC

преди 4 години

Ами колко са наемите на тези помещения! Тея реститути вече взеха да се оливат. Значи не може едни апартамент от около 60 кв да е няма и 400 лв наем, а едно помещение, наполовина голямо да е 2000лв. Като намалите наемите ще има и наематели!

101

dsfsd

преди 4 години

"...въпрос без отговор" - друг път.

100

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за поне 18 месеца извънредно положение, ако ние го позволим! Това е проучване на британски учени, публикувано в CNN"Проучването заключва, че щом мерките за ограничаване на вируса бъдат вдигнати, вирусът ще започне отново да се разпространява с огромна скорост. Затова тези мерки ще трябва да бъдат запазени поне 18 месеца или повече, докато бъде открита ваксина".

99

Мен

преди 4 години

Като започнат да намалят наемите постепенно ще се появят и наематели. Минимум наполовина наем и тогава може и някой да им се обади. Ако не да си ги гледат и да им се радват на магазините и да си ги имат.

98

Анонимен

преди 4 години

Значи стандартния грип, който всяка година взима повече жертви и то здрави хора е нещо нормално, но Ковид-19 грипа, който взима хора със съпътващи заболявания е най-страшното нещо.

97

Анонимен

преди 4 години

До 107Боко го е кръстил Радеф. Да не работи никога, да взима пълна шапка с пари, и да е достатъчно простооо, че да мисли че е винаги право и щастливо.

96

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Чеки да питам нещо !Та начи, бизнесо работи за печалба! Демек требе да има кинте на страна ! Демек, ако работи в продължение на 10,20,30 години би следвало да има надиплени бая пачки. Демек, требе да издържи на кризата която е от има-няма и месец!Да, ама не !Демек, либерализЪма е едно яко недоносче !

95

Анонимен

преди 4 години

В Австрия,Швейцария и Германия развиват малки и средни бизнеси със столетия, а наш *** иска за един сезон да стане милионер. Не става така и следва фалит.

94

Анонимен

преди 4 години

Криза е. И мис Бикини си затвори магазина в Барселона. А между другото, как се казва детето на Боко?

93

Анонимен

преди 4 години

Цикъл братко, взеха държавни предприятия за 1 лев сега тях ще ги купят за 2 лева.

92

пияница мистик

преди 4 години

До ЕдинЕто ме, аз съм Гошу, ама като си напиша НИК-а и модераста веднага ме трие, даже и "добър ден" да напиша. Затова сега съм пияница мистик. И да, аз нямам ядове брат, имам си кешовица за 10 живота и съм под домашна самоизолация от 2017 година. Само ВИП ескорти и любовници идват у нас. Що ми е да излизам, като може и в къщи пред камината, на червено вино и пържоли на жар. Коронката даже ми идва дюшеш. Само чакам да ви разреди пенсионерските коментари...Хахахахах :)

91

Ф.С.В.

преди 4 години

Българският безнесмен е едно много глупаво 'животно'. Рентиерът по време на Абсолютно Извънредна Криза е решил че не може да не иска наем 2-3 месеца защото иска новият мерцедес SL- Бизнесменът наел помещението знае -че стоки няма внос- и клиенти няма- Но трябва да плаща за продавачки наем и т.н. -И Той се отказва натиснат от Неостъпчивият Рентиер- После всички губят! Рентиерът след 4 месеца ще се моли за някой "балък" и то за наем наполовина по нисък! "Бизнесмена" ще си купи билет за Терминал 2

90

Анонимен

преди 4 години

Колко чужди тираджии убиха млади българи на пътя, да сметнем ли колко млади жизнеспособни българи си отидоха заради чуждите тираджии, а държавата се изгавpи със паметта на всички тях като пуска убийците им под гаранция, сега тръгнала да спасява дъpтите. Никва логика.

89

Анонимен

преди 4 години

Който ял шопска салата от 10 лева, ял! От днес са по 80 стотинки на Витошка, с по 3 сервитьорки и безплатна ракия!

88

1

преди 4 години

Според данни на ООН,имало рязко понижаване на цените на храните по света,питам другарите от герб-комунисти и техния любим вожд,ние в друг свят ли живеем,че принас цените на храните рязко се вдигнаха.Написано в "Гласове"бг,ако новината им е фалшива,не приемам никаква отговорност.

87

Анонимен

преди 4 години

В катастрофи всяка година загиват много млади жизнеспособни хора - некачествени пътища, липса на маркировка, липса на знаци или откраднати от цикламените, лоши лекарства, лоша храна, а сега държавата я затвориха за да спасим 80-годишните?!? Като останат само 80-годишни тогава какъв ще е смисъла от държавата и кой ще им плаща пенсиите?? Трябва да се мисли за децата и за бъдещето.

86

Азззз

преди 4 години

Как какво крият? Хазната е празна. Радев го каза.Защо Герб ще теглят 10 млрд кредит , нали все бях отличниците на ЕС?Май сме фалирала държава и това се прикрива от ГРОБ от сянката на измисления вирус?Няма логика за 10 умрели и то недоказани случаи да се блокира целия бизнес.Ако им пукаше на Гроб за човешкия живот нямаше да сме най-бързо топящата се нация.

85

пияница мистик

преди 4 години

Ами да ги пуснат по 300 лева месечно наем и всичко ще се наеме до дни....Ама те искат по 2000 - 3000 на месец. Ай ся яжте ми ***. Този вирус бая ще промени положението по целия свят

84

Туск

преди 4 години

До Единхахахахах ще продавам ама друг път. хора като мене имаме доста свободен кеш спестен през годините И само чакаме да паднат цените и почвам да купувам отделно имам и стабилни финансови буфери за 6 мес на преде един наемател да нямам пак съм добре. след кризата ще излиза с още повече апартаменти и ще отдавам още повече наеми пък и цената с времето им се вдига така че правете си сметката не съм бачкер на заплата да разчитам на борсата точно за тва съм развивал бизнеса