168

Анонимен

преди 4 години

От сряда и четвъртък за напред ще си ще си любя жената всеки ден,защото от днес не е на работа и тя! Ураааааааа

167

Lilith

преди 4 години

До Анонимен"Кое е лошото на такъв тип имунитет."Няма лошо в такъв имунитет. Доказахме го при прединия грип, заради който 4 000 млади хора изгубиха живота си, без никой никакви мерки да вземе, камо ли такива. Проблемът е, че трябва да си изберем какво искаме- това, или всички да пазим. И да го съчетаем с плавно натоварване на НЗОК. И не, няма как да стане с "мерките" които се налагат в момента. Но когато не знаеш какво искаш, няма кой какво да ти даде.

166

gf hf mf :>

преди 4 години

До wtf,Стивън Гриър постоянно говори, че следващото big thing" е "interplanetary war" Можем ли да очакваме такъв фаулс флаг?От рода на Син Лъч? :)

165

Lilith

преди 4 години

До Анонимен"Pei sarce, jegata pak doide"Правилно ! и понеже " веселб ане може без бой", боят ще се състои с пляскане през лицето с латексови ръкавици....П.П. Колко ли хора ще спрат да играят на " чичо доктор и палавата медицинска сестра" след толкова носене на маски - не ми се мисли... :):):)

164

Анонимен

преди 4 години

Pei sarce, jegata pak doide...nova versia s maski... :-)))

163

wtf

преди 4 години

До 178Няма измамно щастие. Точка. :]]

162

Lilith

преди 4 години

До АнонименСлужителите на ЦКБ могат да изискват лични предпазни средства от своите клиенти само ако им ги раздават на входа на банката. В условия на невъзможнос да се купят маски от населениет- това, което могат да правят е да пазят своите служители, не и да изискват невъзможното.

161

Анонимен

преди 4 години

Сй,стига плямпахте с тея маски бе!Ще ви е-- в мрънкалата противни!Голямо чудо,че ще сложиш маска в магазина!Непокорен народ,но пък иначе държавата да му даде!Имайте малко сдържаност в критиката!Голямо цвилене! За всичко!Къде ще отидеш бе,***?Какво ще загубиш за месец!?Много изведнъж ти долибсваха правата,а? А ти като не си спазваш задълженията?! Репресин бил ***! С какво бе,че те молиха да останеш асоциализиран за две седмици,а ти се юрна като невидял.Щабът ли спря Евро,Олимпиада,ШЛ,Евровизи

160

Lilith

преди 4 години

До Анонимен"Ще ме стопли това, че ако кихна, няма да се чувствам виновен пред околните"Какво ви дава гаранция, че няма да ви гледат на кръв, ако сте с маска и кихнете? Народът, независимо от това какво мислят хората, които смята, че го " управляват", не е ***. И е запознат, че ако 2 часа сте дишал в маска за еднократна употреба и кихнете- не го пазите. Даже може да го заразите с нещо по-лошо от този вирус. И да,гоним личностно оцеляване. На болните и слабите. Иначе-групов имунитет.

159

Споко

преди 4 години

Споко депутатите и останалите управляващи са предпазени. За тях има маски с n95 филтър и дезинфекция по няколко пъти на ден.Вие се блъскайте в метрото и по свтобусите без предпазни средства.

158

Анонимен

преди 4 години

стига сте писали глупости, навсякъде по света е забранено да се влиза в банки с частично или изцяло прикрито лице.

157

wtf

преди 4 години

До gf hf mf :>Минимум година.Истината е, че никой не иска да навреди на хората физически и да ги убие. Винаги става въпрос за контрол.На всеки 100 години хората съумяват да се освободят от капана и да заживеят щастливо, и тогава идва "вируса"Как да кажат "Този свят и строй приключиха, петрола свърши"? След предишната пандемия вкараха индустриализацията, сега ще са умните градове с гмо храни. Това отнема време и ще се мине през много етапи, за да се обезсили всяка съпротива.

156

Lilith

преди 4 години

До Анонимен"Значи лекарите могат да ходят с маски по цял ден и да си рискуват живота.Разни дриш.льовци не.."Вие лекар ли сте? Спазвате ли, при носене, слагане и свалане, хигиенните правила, които спазват лекарите? Изхвърляте ли си отпадъците в специални контейнери?Ползвате ли маска съгласно препоръките за нея? И какво ви грее кой каква маска носи, като, не дай Боже, отидете в болница, а лекаря е без маска, защото няма? Ще ви стопли ли това, че Вие "носите" маска?

155

Анонимен

преди 4 години

Ами то банки колкото щеш, ама ако искам да изтегля пари от сметката си в ЦКБ, трябва да ходя си купувам маска ли?-------Купи си една еднократна маска, влез и си прехвърли парите на друго място и повече не стъпвай там.

154

Lilith

преди 4 години

До Анонимен "И как да знам дали съм болен от COVID-19..."Някой около вас болен ли е? Като сте ходил в магазина някой кашлял ли е в лицето Ви? Да сте си бъркал в устата след като сте се возил в градски транспорт? Признаци на заболяване имате ли? Ако не- ползвайте маската само за хигиенни нужди. За друго не ви трябва. И не, няма да Ви предпази.И, моля, не я натрапвайте на разумни хора, спазващи разумни мерки за безопасност, миещи си редовно ръцете, и неистерясващи ако някой кихне.

153

Анонимен

преди 4 години

до 169 Ами то банки колкото щеш, ама ако искам да изтегля пари от сметката си в ЦКБ, трябва да ходя си купувам маска ли? Тия са за бесене, ако наистина не пускат клиентите си без маски.

152

Анонимен

преди 4 години

Вирус НЯМА.Вие си го знаете. Но никога няма да си признаете, че ви из насилват. Ще се правите, че ви е приятно.

151

Анонимен

преди 4 години

ЦКБ като не пускат без маски, има други банки, които си уважават клиентите.

150

Lilith

преди 4 години

До Анонимен"В ЦКБ не пускат без маски."Мдам, противозаконно. Но това си е проблем на ръководството на ЦКБ. Ще ми е интересно да видя отговорите им на запитвания от КЗП, общината и персонални въпроси на адвокати, на какво основание отказват достъп на хората до личните им сметки.

149

Анонимен

преди 4 години

Като се разреди населението ще живеем охолно и ще има за всички.