21

Шаро

преди 4 години

До АнонименНищо няма да ти стане като 1 месец не се шляеш безцелно по улиците.

20

Анонимен

преди 4 години

При комунизма хората живееха спокойно и имаше увереност в утрешния ден.

19

Анонимен

преди 4 години

от 13 Забравих да кажа ...Град Варна. Още са там двете майки с 4-те си деца...Владиславово...и по- точно Кайсивева градина зад блок 214 -ти вижте двете майки, папагали!

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз съм 217 блок, до градинката, ако искаш да намина към теб, мъжът ти в къщи ли е сега?

17

Анонимен

преди 4 години

Правителството ни арестува като разбойници. Само гривна на крака не са ни сложили. Но от едни тикви не съм очаквал нищо добро.

16

Анонимен

преди 4 години

Живяла съм и в комунизма, психиката ми ще издържи всичко това, но какво правим с малките?

15

Чиновник

преди 4 години

Няма никакъв страх, а само мрънкане и хленчене от страна на разлигавеното и самозабравило се простолюдие. Ето, след като вечера доста хора изгоряха с актове за по 5000 лв. днес по парковете няма никой. Значи мерките работят.

14

Анонимен

преди 4 години

Ако може някой да ми отговори какво причинявам на психиката на детето си, което не може да ходи на детска градина, не му разрешавам детска площадка, в морската градина ни спират полицаи, то вече като ги види и бяга да се крие... Общува само с мен и никой друг? Моля?

13

Анонимен

преди 4 години

Пред блока ми гледайте сега какво виждам: кв. Кайсиева градина зад 214-ти блок( който иска да ходи се увери ако е наблизо), две майки с 4 деца...3 бягат по площадката, едното има маска- другите нямат, едната майка седнала на пейка с количка, другата я целува отвреме навреме и си чукват с ръцете" Здрасти" на 5 минути и си пуснали музичка от телефоните си.Та питам: Къде са ченгетата? Къде е карантината? Къде сте бе?

12

Анонимен

преди 4 години

Психотерор и домашен арест, това е сегашното положение.Само най-силните ще издържат.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако не спреш с тази цигулка, ще полудея Късно е комшу, вече от два часа не свиря ...

10

До 5

преди 4 години

На вас кога ви разрешиха да гледате западни свободни медии? Само Русия днес може и Правда

9

Анонимен

преди 4 години

В Хипократовата клетва или Кодекса на лекаря в която лекарите се кълнат се казва ,че лекарят няма да помага пациентте да се самоубиват или да ги съветва към нарушаване на физическото си здраве!В поставянето на здрави хора в продължителна карантина без възможност за досег до природата от която човек е част води точното до нарушаване на неговото психично и физическо естествено състояние.За това щабът и политиците трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност.

8

Анонимен

преди 4 години

Незнам кои с какво са закъсняли но моите бушони са на привършване. Останах без работа и доходи, децата гладуват, жената по цял ден мърмори още не съм върнал предишните бързи кредити и когато и последният ми бушон гръмне ще настане шаш и паника. Ще имали какво да губя. Освен мене си и мърморенето на жената. Колко са такива като мен Винкели.

7

До 2

преди 4 години

Айде събирайте се заедно и няма нужда от маски, да живее президента Радев

6

Избирател

преди 4 години

Не разбрах каква конкретна мярка предлага госпожата. Писма ми да чета критики, коментари и т.н. без конкретни идеи. Стига ни онзи от Дондуков 2, той и без това друга работа няма.

5

Свободни медии

преди 4 години

Медиите на Запад : Източна Европа - няма тестове, има цензура и изкушения за диктатураЖурналистите които правят ПР на Борисов и Годжи-гробаря явно може да се струпват на едно място и за тях няма глоба от 5000 лева!

4

The Ghost

преди 4 години

Брей че много компетентни професори изпълзяха от дупките си в последно време. Аман от разбирачи

3

Анонимен

преди 4 години

Не показвайте Бойко и Генерал Мутафчийски по медиите и ще спасите много русофили от инфаркт :)))

2

Мярката е една

преди 4 години

Организиране на национален протест и сваляне на правителството.После съд за всички продажници от хунтата и най вече за *** Бойко Борисов.