19

Упс

преди 4 години

Ако бързите тестове струват повече от 30 лв в аптечната мрежа, да се накажат спекулантите с цялата строгост на закона.Упс, спекулата у нас е незаконна... дума.

18

25 годишен

преди 4 години

до 18 Марсианец Какво искаш да кажеш под "Наивник", човече? Я ми разясни!Работя в сивия сектор без договор, на кой да ходя да докладвам за това??? Кажи ми?

17

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенЧакай сега, за частния или държавния сектор говориш, прочети отново това което съм написал :)

16

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенМного добре знам как стоят работите, благодарение на такива наивници като теб са добре.

15

25 годишен

преди 4 години

А, забравих да допълня- отпуската ми не е платена, Марсианецо!

14

Анонимен

преди 4 години

Кога ще започне дезинфекцията по всички улици градове? Не си стоим у дома,но улицте остават заразени. Без дезинфекция и убийство на бактериите няма да стане.

13

25 годишен

преди 4 години

до 14 Ми не случайно си се писал Марсианец. Идваш наистина оттам, за да не знаеш как стоят работите в частния сектор!

12

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенВ Бг няма такива работи, говоря за 90% от частния сектор, за държавния е ясно ( те там и без короната си взимат болнични когато им скимне ) За частниците в нашата мила родина, дали кашляш, храчиш кръв и имаш температура е без значение. Трябва някои да им работи ( слугува ) че при тази липса на кадри....хахахах.

11

Анонимен

преди 4 години

Някои фирми ще натрупат състояния с тези тестове, един тест струва 120 лв., а точността му е 30%. Голям смях, колко ли напълно здрави хора, ще ги изкарат болни и обратно.

10

Анонимен

преди 4 години

Какво тук значи някакъв народ?!Целият свят е обречена на безумие! Китай поддържаха политика на едно дете в семейство и това е причината да са суперсила днес. Хайде накарайте някой муджи да има едно дете, пробвайте се и с латино!Обречени сме европейците! Китай е наш икономически партньор, но докога?! Колкото и да са добре контролирани китайците, все някога ще схванат, че ножът и сиренето са в тях.Какво стана с мързелива Европа?!

9

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Тия тестове откриват и заразните, и и незаразните, но прекарали неусетно грипчето. Какво правим с вторите? И за тях ли 6 седмици карантина?

8

25 годишен

преди 4 години

Значи аз съм болен от короната, но го изкарвам на крак и само ме боли гърло, но пипам разни предмети с които хората контактуват- така заразявам и тях, но си продължавам да си ходя на работа. Ако съм само настинал и кашлям- и шефа ми вика: Давам ти 1 месец отпуск? К'во прайм, разбирачи???Това се случи с мен преди седмица! Това с отпуската.

7

Италянеца

преди 4 години

Мачкай Бойко мачкай тоя народ, заразявай го с ваксини, ако някой оцелее глобявай го, кой е болен мъчи го. Репресия трябва на тая държава. Кради, унищожавай, граби каквото можеш. Плячкосвай всичко. Анархия, изнасилвания, грабежи, убийства ти си нашия вожд, ти си нашето бъдеще, ти си нашия крал, ти си нашия лидер. Обичаме те всички в България

6

Анонимен

преди 4 години

Една близка ми изпрати видео с благодарности към коронавирус, че ни е отворил очите за това, кои сме.Ще се включа към благодарностите: Благодаря, за worldometer, от който научих много.Разбрах, че човешката популация нараства с около 100 милиона за година.Разбрах, че нефтът ще свърши след 60 години.Разбрах, че този свят няма шанс с раждащите се обречени на невежество свои граждани.Биткатата за съзнанието на homo sapiens е обречена на загуба.

5

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

И ако е отрицателен, тогава какво?А ако е положителен, но ти няма нищо? Готов ли си за 6 (шест) седмици карантина, гражданино, решил да се тества?

4

Totenkopf

преди 4 години

И ей така в експерименти, закачки и шегички се срутва цялата държава, експерементирайте сега ви е паднало бастуни

3

Анонимен

преди 4 години

Само да не се окаже, че от 1000 теста 150 са положителни. Годжи няма сварва да ги съобщава в 17 часа всеки ден.

2

Въпрос

преди 4 години

Какво се случва при хора, които си направят тест в лаборатория и се открие ,че имат антитела т.е. вече са прекарали заболяването? Някой брои ли ги въобще в статистиката като заболели и излекувани?

1

Анонимен

преди 4 години

Поредния цирк!А, ве кавалченца, как ще установите дали някой е заразен от короната, като вече е излекуван от нея?