72

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се има и в предвид че москва е и град *** 55%.Изкуствено подържан стандарт за сметка на данък над другите региони в русия

71

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко"нито в нашата нито в тяхната столица хората работят на минимална"Това въобще не е пречка за сравнението.

70

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко"и говори за политика много по-малко от нас"О, аз това го знам, и си има причина. Иначе аз съм бил в СССР и в Русия многократно. Реално политически руснаците са на дереджето на което ние бяхме през 89: службите контролират всичко а хората си нямат идея реално от демокрация и затова старите КГБ хватки да консолидират населението срещу общия "враг" продължават да работят. Жалка история, но никой не мже да им помогне ако те сами не си помогнат.

69

Анонимен

преди 4 години

Мих,,люзин нали бе супер мега дупер икономис за чий ще го наблюдава и лично негово нищожество кгб гнома????

68

Бате Гойко

преди 4 години

"Добре, сравни покупателната способност, да речем в двете столици при споменатата минимална заплата."Нито в нашата, нито в тяхната столица, хората работят на минимална.

67

Йово

преди 4 години

Плюенето по диктатора Путин нека започне СЕГА! Този нехае за хората в Русия осигурил им по 5000 рубли =120 лв допълнително и наложил мораториум върху сметките СРАМОТА. Борисов е подсигурил 1500 лв. безлихвен кредит за всеки засегнат от кризата, това е истински водач и държавник. Затова и на следващите избори ще има кабинет Борисов 4.

66

Анонимен

преди 4 години

Ся първо до 1-ви тия рубли може да станат 5 долара, второ няма нужда от експерти аз ще му кажа какво ще пострада. Първо с тая цена на нефта много го е окъсал а скоро няма да се вдигне, второ ще трябва още да сваля цената и на газ-та. То друго няма какво да пострада защото нищо не изнасят. Самовари ще продължават да се търсят. ОЙ ОЙ а като пснат ЕС и САЩ печатниците, ти съвсем ще се потопат и покупателната им спсобност за чужди стоки ще клони към 0.

65

Анонимен

преди 4 години

В щатиге ценага на нефта стана отрицателна. За всеки барел производителят дава по 20 цента на купувача за да го вземе и освободи складовете.

64

Анонимен

преди 4 години

1 БГ лев =45 руски рубли

63

Бате Гойко

преди 4 години

"Опс, в Русия може и да нямаш такъв късмет."Честно? Това от опит, или как? Член съм на не един руски форум и също споделям мнения, както и критики. От известно време мисля, че на Путин му е време да си ходи и никой не ми цензурира изказванията.

62

БАНко

преди 4 години

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ !!!СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ НИ """ПОД ПОМАГА """ С ....НОВ ЗАЕМ .....1 000 000 000 ? !!!!ХАЗНАТА Е ПРАЗНА , НАРОДЕ !

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен59Казало г.ов.ното и паднало в дупката.

60

Бате Гойко

преди 4 години

Бил съм и в Русия, не веднъж и горе-долу имам представа как живеят хората там. Естествено не по селата, дето пият химикали. Средностатистическият руснак живее нормално и говори за политика, много по-малко от нас.

59

Анонимен

преди 4 години

До Бате ГойкоРазбира се. Никой не ти пречи да си споделяш собственото мнение. Опс, в Русия може и да нямаш такъв късмет.Бих казал, че това е добра илюстрация на това за какво става дума.

58

Анонимен

преди 4 години

Светът ще свърши, троловете, не.Още малко да паднат цените на нефта и те също ще приключат.

57

Анонимен

преди 4 години

Рашка-алкашка няма да се справи добре с карантината и скоро ще превари США по заразени.Това че не показват истинските данни,ще си проличи много скоро.Така беше и в Турция с Ердоганя.Лъжат населението,че имат лекарство и те не се пазят достатъчно.Когато се осетят ще бъде късно.Зато Крим наш.

56

Бате Гойко

преди 4 години

"Прав си, не е от значение за това аз как ще си живея живота. Не съм сигурен дали за теб "не е от значение" защото де факто ти им се подчиняваш за това как искат останалите да мислят"Всеки е свободен да си живее, както иска, включително в Русия. Това, че някой пие химикали си е негова работа- толкова му стига акъла. На мен не е нужно някой да ми казва как да мисля- имам си глава на раменете. Имам и собствено мнение, което споделям, независимо дали на някой му харесва или не.

55

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко"сравнявайте покупателната способност"Добре, сравни покупателната способност, да речем в двете столици при споменатата минимална заплата.

54

Повтарям...

преди 4 години

Светът ще свърши, троловете, не.

53

Анонимен

преди 4 години

Суровинната им икономика е в колапс.Скоро ще оплюскат спестените парички и ще има голодомор 2.Язък им на ресурсите и на възможностите.Не напразно са кръстени белите роми на Европа.Ще продадат и останалото зърно и след това ще се молят за помощ.Зато КРЪЙМ НАШ.Бухахаааа