180

глухар

преди 4 години

Когато стигне пандемията пика си иска да видя, как ще ревете за работата си?

179

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство, че пробите не са основното. Човекът си е бил болен с куп проблеми. Лекуват , с каквото знаят по принцип и с каквото се съчетава в конкретния случай.

178

Анонимен

преди 4 години

5g ще е*е мамата *** много повече хора, отколкото тоя вирус. В Ломбардия кма най - много 5g станции в Европа, защо мислите че там смъртността е 4 пъти по - висока от другите страни. А, междудругото тихомълком започва изграждането на 5g мрежата в България

177

Анонимен

преди 4 години

втората по-надеждна проба на починалия мъж в Благоевград е ОТРИЦАТЕЛНА !Годжи, ко ша прайм ся ?------Кофти...Изключили са системите на грешния човек.

176

баба Ванга

преди 4 години

след 2 седмици ще видите кон боб яде лище започнат фалититегерб видими резултати

175

Анонимен

преди 4 години

След като разорят максимален брой хора и ги превърнат в тотални бедняци, ще ги обърнат срещу тези, у които нещо е останало. И след като се *** взаимно, ще царуват над едно просто животинско стадо.

174

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

6 - 1 = 5От щаба в Банско заявиха преди малко, че втората по-надеждна проба на починалия мъж в Благоевград е ОТРИЦАТЕЛНА !Годжи, ко ша прайм ся ?Всеки умрял ще го пишем от коронавирус ?

173

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление, че почти всички въпроси на журналистите по последните дни показват неразбиране на ситуацията. Кога сме щели да излезем? И от сорта глезотии. Хиляди български студенти се готвели за бригада в САЩ>>>

172

Анонимен

преди 4 години

А всичко можеше да се реши лесно ако не си играехме на демократи и либерали и прoсто февруари месец бяхме затворили границите тип Северна Корея (изключая камиони със стоки от първа необходимост). А сега главоболия. Кокошкa Захариева де що намери болен българин го прибира със самолет и се хвали по медиите. Де що ром се прибра. Ужаса предстои. Препълнени болници с болни, икономическа криза, глад и сълзи.

171

Анонимен

преди 4 години

шофьорите на тирове от ЕС, които ще изкарат 14 дневна карантина в България, преди да бъдат допуснати в Турция кой ще ги изследва? Това са бая народ, а тестовете са кът

170

до 184

преди 4 години

Иначе реално при смъртност 2%, докато се достигне 60% преболедували за стаден имунитет, ще имаме 70 000 починали. Само че не е точно така. Ние нямаме такава голяма група възрастни над 70 години, пък още по налко над 80, пък за 85+ какво да говорим. Може би говорим за 40 000 човека, и то ако всички заразени до момента са се тествали, за да е вярна смъртността, което също не е. Дефакто говорим за по-малко хора

169

Анонимен

преди 4 години

По-тъжното е че Майтапчийски си вярва, че прави нещо смислено. Точно като сина ми(на 3 години) седи и млати с един пластмасов чук по пода, очаквайки нещо да се случи...

168

Анонимен

преди 4 години

путин също е заразен

167

Йово

преди 4 години

Броя на починалите и заразените расте. Обикновения българин е под "домашен арест" но в същото време самолетите и автобусите от рисковите държави продължават да си вървят. Продължава се и внасянето на *** от рискови държави. Започна се изграждането на 5G без здравно обследване. Никой не каза за онези ? 512 мил. от ЕС къде отидоха. Никой не казва как "бежанците" минаващи границата от юг и не се хващат, не се проверяват за болести. Никой не каза и къде отидоха парите от бюджетният излишък!

166

Анонимен

преди 4 години

Тази година медиите и правителствата убиха много хора благодарение на неадекватните мерки и паниката, която създадоха.

165

До 180

преди 4 години

Аха не ръсиш ти, сигурно и не говориш с касиерката в магазина, може би дори не дишаш докато си там? Я си сложи един лист хартия на 20см от лицето си и преброй до 10 (до повече няма да те карам), след което внимателно огледай листа и виж дали пък няма някоя миниатурна капчица върху него.Ужас, с хора като теб италианския вариант ще е направо рай.

164

Ангел

преди 4 години

Изнежените организми се предават лесно .Който живе сред мръсотия, пара.зити , консумира некачествена храна ,пие чешмяна вода и се храни от топлата витрина на Била ще издържи вируса .Организма му е кален .Затова и при нас свъртността е под 2% към момента

163

COVID 19

преди 4 години

Тук съм за 83 000 червени пар,,азита в гробищата

162

Анонимен

преди 4 години

има и много положителни последици например - въздуха по целия свят се изчиства !природата реши да си вземе малка почивка от вас !

161

Анонимен

преди 4 години

По-тъжен генерал не съм виждак.Идеален за ролята,а и униформата смени с черна,за да допринесе за внушението.Чудесен актьор.