57

!

преди 4 години

Абдали, вие никога не те ги заслужавали, ама аз да питам пак: Сега заплати ще получавате ли или сте в неплатена?

56

Клошар

преди 4 години

Скоро 90% няма да имаме какво да ядем, какво да правим?Ако това извънредно положение се удължава непрекъснато, къде ще му излезе краят?Модел за извънредно положение за след извънредното положение дали ще има, господа депутати?..че, ако така продължи дълго, дълго още, после вирусът ще ни е най-малкият проблем. Опасен е и си стоим вкъщи, но какво се прави през това време сега от вас?

55

Анонимен

преди 4 години

БЮФЕТА В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ РАБОТИ ЛИ ?

54

анонимен

преди 4 години

Относно меркитеТрябва, пред всеки магазин, институция, банка, община и т.н. да има задължително уред машинка с дезифектант, такъв с фото клетка. И всеки който излиза навън д е задължително с маска. Всеки пипа пари. А така всеки който си дезификтира ръцете дори и в банката, няма опасност да предаде заразата. И когато е с маска дори и да кихне и дори да говори пръските остават по плата на маската. Това е инфекция и ние трябва да знаем нейния най- главен път на заразяване. Това е, ръце, пари, уст

53

Кьормеков

преди 4 години

Някои елементи сред "избраниците" ни,пришити към милиционерската сбирщина,се държат като есесовци с колегите си от другите цветове. Няколко охранени тюлени от герб и *** вмро,се вживяват като пенкилери в живота на държавата ни. Злост,неистова ненавист,това са преобладаващите качества на група ***,които разделят и без това ошашавените мои сънародници.Почти "мъртвата" т. нар.опозиция,беше "издънена" от Борисов с най-различни хватки,все свързани с финикийските знаци,важни за хиените.

52

Каратъпанчева

преди 4 години

С ямърлука на гърбо отивам си на село бе брато.

51

Депутатски имунитет

преди 4 години

Неплатен отпуск или добре платен отпуск?

50

Анонимен

преди 4 години

Веднъж създаден и пуснат вирусът, той винаги ще съществува. Трябва ваксина и лечение. Защото после, след извънредното положение пак всеки ще може да се зарази, няма никой гаранция. Не трябва да има паника, нито страх. По-скоро трябва да се притесняваме за това, което ще е после, ако този един вид затвор продължи още и след 13 април. Говори се доста, някои казват до юни, други септември, има и такива, които казват поне година и половина... трябва решение, никакво губене на време повече.

49

Анонимен

преди 4 години

Bravo Valeri!Nai-posle tiho. :-)

48

Анонимен

преди 4 години

Държавата се срива (Бойко го каза).Бизнеса фалира (ИТ, търговски, финансови компании масово уволняват). На бордата всеки ден има между 1000 и 5000 безработни.Ако Брюксел скоро не предадат короните на гейовете тези милиони, трилиони няма да помогнат.Казвам ви какво иска Бог.Бог каза, че ще разруши всичките ви кралства и империи по цялата Земя. И така ще бъде докато продължавате да променяте УСТОИТЕ НА НЕГОВАТА СВЕТА ЦЪРКВА.ПРЕДАЙТЕ ГЕЙОВЕТЕ ПУБЛИЧНО НА СЪД.ПРЕДАЙТЕ ВАШИТЕ ОФШОРНИ-СМЕТКИ.

47

Винету

преди 4 години

#чаобойче

46

Анонимен

преди 4 години

Сега селяците от НС сигурно ще се пръснат по цялата страна.

45

Анонимен

преди 4 години

Народа може без продажниците, обаче продажниците не могат без да живеят на гърба на народа.

44

Bлк

преди 4 години

мисирките се разбягват, но заплатки ще си взимат. А ние, маргиналите, спираме да плащаме и така ще е и за в бъдеще. Тиквата ще го изчакаме да избяга. Той си е доказан страхливец. Въпрос на месец-два.

43

Анонимен

преди 4 години

"Когато самите кормчии бързат към спасителната лодка, пътниците с пълно основание могат да смятат кораба за загубен." (Карл Маркс)

42

реалист

преди 4 години

КПП-тата са по-ужасни от самият вирус.Хиляди хора закъсняват с часове за работа

41

Анонимен

преди 4 години

Ако борко суджука го тръшне коронавирус, язък му за краденето, язък му за милиардите.

40

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

***, аз плащам данъци за да може държавата да функционира. Щом разчитат на дарения за да свързват нещата значи всичко е окрадено имот тези смисъл няма.

39

Анонимен

преди 4 години

Да тръгват и никога да не се връщат ще бъде най-добре!

38

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми каже какво полезно са вършили негодниците в Нс?