73

Анонимен

преди 4 години

Ред се налага с насилие!

72

До 73

преди 4 години

Ти от статията да прочете че някой е тръгнал към Лондон на почивка?

71

язе

преди 4 години

Италия до обед ще е накичена с руски и италиански знамена, а ЕС знамето заминава в коша. Що така? Само напомням, че преди 3 месеца Италия прибра термоядрените бомби от Инджирлик в базата Авиано.

70

До до 72

преди 4 години

Уважавам правилата, но в разумни граници. Но няма как животът рязко да спре. Вярно е, че трябва взаимно да се пазим, да уважаваме мнението на авторитети те, които имат представа за пълната картина на ситуацията, но много хора прекаляват в своята злоба. Към тях е моето възмущение. Страшно е, когато злобнички подмятания станат начин на мислене

69

Анонимен

преди 4 години

до 72 Освен теб Има и още живи които помним как беше през социализма! Но точно в сегашната пандемия,Номера ти НЕ МИНАВА! Здравето е по важно днес за всеки,От колкото да се развява някъде по света!

68

С упрек към туристи

преди 4 години

Хора,българи дето сте тръгнали към Лондон сега какво,очаквате да видите? Англичани са започнали със строгите мерки. И те ще затварят молове,ресторанти,хотели,кафета.Метрото няма да се движи до всички метростанции. Музеите и църквите също ще са затворени. Това почивка ли ще е? Гледайте да не се разболеете.

67

Анонимен

преди 4 години

от ингилизите идва вируса .. една жена върнала се от англия и сега е в Карлово .. малко Банско по скипистите

66

Язв

преди 4 години

Гледам как италианците навиват знамената на ЕС по домовете и ги прибират, се замислям какво ще последва.

65

Сандо

преди 4 години

всички които кацат да се тетсват или 2 седмици карантина!

64

До 72

преди 4 години

Всички държави в момента в Европа има ограничения да се пътува, или са затворили грониците. В съседна Гърция дори трябва да покажеш специален документ да влезеш. Само *** не може да се стои на г*ъЗа и тръгнал из Европа. Пука му дали няма да разболее други хора. Едни българи могат да спазват правилата,ама за други не важат,особено за един етнос дето не може без кючеци. Пир по време на чума. Похвално,българино. Като се тръшнеш на легло,се самолекувай с Хлорофин.

63

българин

преди 4 години

Много е елементарен отговора! Защото ВСЕ още границите са ОТВОРЕНИ! И докато тук Не можеш да се придвижиш и километър извън населено место ,Не представяйки документ или "бележка". То нашите работещи и живеещи съграждани в чужбина Напускат държавата даже!-:) Че то така влачейки се всеки на Всякъде из света,Едва ли ще овладеем пандемията и до лятото!Законите трябва да са за всички в момент като този мисля! Ама НЕ!

62

Анонимен

преди 4 години

Мерси за пожеланието. Мисля скоро да го осъществява. А ония, които са за пълното затваряне на границите са ми от ясни, по ясни. Тия, с манталитета на ония, които държаха хората в клетка и стреляха на границата по всеки, който има свободна душа и мисли различно от тях.

61

До 65

преди 4 години

Аз пък като си седя вкъщи на топло,хич няма да измръзна. Кой е будала да излиза в тоя сняг.

60

До 65 за фикусите и

преди 4 години

До 65: за фикусите и хоратаАми *** се разходи до магазина,като се чувстваш като фикус. Само дето вали сняг навън и пак може измръзнеш.

59

Анонимен

преди 4 години

Кат видят братчедите по селата пак обратно и в лондон. Требе да се щъкат като хлебаркиПосле па да си дойдете ей, бацили....

58

Анонимен

преди 4 години

Човекът е човек, когато е на път.Прав ти път!

57

123

преди 4 години

До ?Ами обади се на 112, кво чакаш.

56

Анонимен

преди 4 години

Човекът е човек, когато е на път. А ние що сме, хора или фикуси. Дайте да замръзнем като в приказката за онова царство, което спало сто годишен сън.

55

Само питам

преди 4 години

Ама ние не затворихме ли границите и не спряхме ли самолетите и автобусите? Бойко я отговори!

54

Анонимен

преди 4 години

За какво го пускате тоя слугинаж тука?! Да си стоят там. Ама толкова престижна работа работят, че нямат и пенс да се издържат и седмица. Това са 95% от емигрантните. Тук-таме има някой образован, ерудиран- моментално ще го познаете, отличава се от слугинажа доста ярко. Слугинажът внесе вируса. Ломските ракиджии, бергамският слуга и още кой ли не.