50

fact

преди 4 години

скоро ше има: глада е по-силен от вирусът!Твърдите мерки ше остават без пари населението. Щото само краднахте, нема резерви.СКОРО СЕКИ ШЕ ТРЕБВА ДА ИЗБИРА - СМЪРТ ОТ ВИРУС ИЛИ ГЛАД.ДА ВЕ ВИДИМЕ ТОГАВА, НВЪРДИТЕ!

49

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

Целият народ затворен и болен от смъртоносна болест.Китай вече се пребори, Италия ще се пребори, но ние не виждам как ще го направим.ГЕРБ наистина ще закеие България !Това са некадърници, които от лакомия не затвориха границите и пуснаха вируса тук.Сега ни разиграват сцена, за да кажат после: "Ама, ние нали ви предупреждавахме ?!"

48

Анонимен

преди 4 години

Раздайте адекватно предпазни средства на шофьорите и служителите в градски транспорт.За болест предаваща се по въздушно капков път само дезинфектант за ръце не е достатъчен.Трябват маски и защитни костюми.

47

Анонимен

преди 4 години

Крути мерки, военно положение, Военен кризисен щаб. Осигурени дажби храна за всеки. Бързо изграждане на полеви болници по китайски модел, снабдени с респиратори и всичко необходимо. Мобилизация при нужда на младежите към полиция, армия, здравеопазване и логистика, в помощ на правителството. Индустрията да се впрегне в производство на храни, маски, санитарно оборудване, лекарства

46

БЕЛЧИНЕЦ

преди 4 години

САМО ДА СИ СИ ДОШЛА У БЕЛЧИН С ТАЯ КОРОНА...

45

Анонимен

преди 4 години

И аптеките, лекарствата под контрола на държавата. Цени-определени от държавата. Който вдига цените-5 години затвор. Военновременни закони-във война сме. Ако трябва мобилизиране на младите мъже в БАрмия. На разположение на правителството за навсякъде където е нужно. БА винаги е спасявала България, младежи на страната, докажете че сте българи, достойни внуци на герои!

44

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се преустанови максимално движението в града. За да не се разнася заразата.Да си седим по домовете Трябва хората да имат гарантирано дневно количество храна, осигурено от държавата. Нали Бойко каза че има храна за 2 години. Минимум движение за 1 месец. Хората освободени от сметки и плащане на кредити за кризисния период Храната под контрола на полиция и армия, раздаване на седмични даж би. Който има пари нека си пазарува и от магазините. С ограничение на бройките.

43

Анонимен

преди 4 години

Да си ходи в къщи тази продажница!Защо си мисли, че е с нещо по-добра?Оставка!

42

столичанин

преди 4 години

ти да но ние не

41

Анонимен

преди 4 години

Ами като подкрепяш, спрете се за известно време с далаверите и нищоправенето и ДЕЙСТВАЙТЕ: постоянна дезинфеция на градския транспорт, спирки, кошове и кофи за *** - ама както трябва, а не както досега. То с блябльосване по студиата "подкрепям" не става. Ама и вие ще го разберете по трудния начин.

40

Бесен

преди 4 години

Моята твърда мярка ще те дефлорира повторно

39

Анонимен

преди 4 години

Ами ти фльорцо, каква отговорност пое за това , че скапа "графа" и София прилича на Бейрут след твоето тъпоумие.

38

Анонимен

преди 4 години

Твърдо подкрепяме мерките срещу вируса, а не спираме градския транспорт. Защо?

37

Анонимен

преди 4 години

Я и римлянката кметица се изказа.Дето съсипа цяла София.

36

Анонимен

преди 4 години

Има групи във фейсбук за нередностите в София.Ако видите какви потресаващи снимки има , вие ще се отвратите от безхаберието на тази флегматична женица .Каква файда,че си мия ръцете ,когато улиците са мръсни, от контейнерите прелива ***, трамваите и тролеите също?Дори е супермаркетите няма хигиена. Пода го мият когато им скимне. В билла съм виждала ***. Хората си купуват храна налазена от ***. После защо имало вируси, които не се поддават на лечение. Хигиената не опира само до ръ

35

Анонимен

преди 4 години

При предишния мандат обещахте да спрете ровенето в уличните контейнери за отпадъци и изваждането от тях на *** за предаване на вторични суровини.

34

Вълчо Кумчев

преди 4 години

Допада ми жена която подкрепя твърдо ,по-твърдо ,най-твърди...

33

Анонимен

преди 4 години

Бойко си сложил стикерче във Фейса Стей хоум, ама по цял ден навън и се среща с тоя и оня. То и аз мога така - да слагам стикерчета и да зова от фейса! Това не се научихте политиците - пример се дава!!! Вие не давате никакъв пример, само празни приказки!!! Безобразна тедка!

32

Край

преди 4 години

И като отменят синята зона - колко коли могат да се паркират в центъра - това да не утрои паркоместата.

31

Мен

преди 4 години

Затваряйте всичко и това е, поне това ни дължите, да ни опазите живи. За всичките мрънкалници, които за 50 год не са спестили един лев, ако трябва 2 седмици ще карате на хляб и вода, като нямате пари, понякога трябва да мислим и за другите, а не само за собствените си ***. В Китай ги зазидваха, за да не излизат и вижте как бърже се оправиха.