85

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Хора, чухте ли изявлението на генерал Годжи преди малко ?!Тази пионка на властта иска затваряне на всичко с изключение на банките, хранителните магазини и аптеките !Това значи, че ще ни затворят по домовете ни.Кой ще ни плаща сметките, кой ще ни плаща кредитите, кой ще ни дава пари за храна на децата ни ?Ако тази Хунта е неспособна да се справи със ситуацията, а тя очевидно НЕ Е, да подават вкупом оставки и да идват на власт хора, които могат да се справят.Оставка, некадърници гербави !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Генерала каза току-що купона свърши.

83

повече проби трябват

преди 4 години

Варна - от 400 000 жители и пребиваващи са тствали само 9 души....Това е крайно недостатъчно, за да сме сигурни че няма заразени.

82

Анонимен

преди 4 години

100 000 в Китай. Значи реално са над 5 млн.

81

Катил

преди 4 години

До Анонимен 121Аз писах че има още, според чужди медии, ама знаеш каке при нас.Все пак и и аз бях скептично настроен, но явно е вирус с цел...:)

80

Анонимен

преди 4 години

Затвор за тези които не спазват карантината.Тези животни ще запалят страната.

79

Анонимен

преди 4 години

До ВаняПод 150 000 заразени в световен мащаб,под 5000 починали пак в световен мащаб. За каква пандемия става дума? Паника и нищо друго.

78

Анонимен

преди 4 години

Къде ни са маските бе?От нова година виждаме в Китай какво става.КОЙ спа?Бог да е на помощ на медиците.

77

Анонимен

преди 4 години

Съобщавате ги на час по лъжичка вместо да кажете колко са за последните 24 часа защото е най-удобно за да не се види колко сме гола вода. За последното денонощие май са 12 души това ще рече, че утре ще са поне 20 и то само изследваните за другите сал един Господ знае и стари баби.

76

Ваня

преди 4 години

Късно взеэме мерки, късно....Всички на майтап го взимаха този вирус

75

Здрасти

преди 4 години

Кой? Къде ? На колко са години? С какво се заниматат тия хора? Само безполезна информация . 115 място свобода на медиите

74

Sichtpunkt

преди 4 години

Швабен разработват ваксинен, ей са го казаха по ТВ-то. А при теж нема лабао!

73

Тонката

преди 4 години

До ФактГаньо има много пари и харчи:):):)Ако нямаше,нямаше да пълни количките:):):):)

72

Факт

преди 4 години

По лошо нещо от паниката няма ама това *** няма как да го проумее и ще продължава да тича като гламав по аптеки и магазини и да пълни количката с неща които не му трябват сякаш е дошъл края на света.

71

Анонимен

преди 4 години

Всичко тръгна от Шипка! ЧСъд и ефективна присъда за зеленият чорап!

70

Тонката

преди 4 години

До Бойко Джерханиев БурКой беше тзи Флорината бе?Един дебел, плешив чичак къде бопаджиите го ритаха у кратуната пред един бардак на Слънчака?

69

Анонимен

преди 4 години

Като властта проспа да забрани завръщането на гастербаитерите, сега обикновения българин ще страда от ограничения и липси.Защо няма наказани за тази безотговорност която беше проявена миналия месец!!!!

68

Анонимен

преди 4 години

Какво праим с жабетата които ручахме с въглеродните емисии, разни скъпи тесли-месли и хибридни недомислия, забрана на дизели, тротинетки и велосипедисти по най-натоварените улици предизвикващи диви задръствания, грети тунберги които не ползват тоалетни и цялата паника за климатичните промени ако народът се изпонатръшка от някоя болест?

67

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА 2019 МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И 9 ДНИ ВЪРХУ СТУДЕНИ ПОВЪРХНОСТИ КАТО МОНЕТИ, ХАРТИЕНИ ПАРИ, ДРЪЖКИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ , ТЕЛЕФОНА ВИ!!!ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ОБИКНОВЕН ВИРУС !!! ТОВА Е МЪЧЕНО МЪЧЕНО МЪЧЕНО В ЛАБОРАТОРИЯ ДОКАТО НЕ Е МУТИРАЛО

66

IVO

преди 4 години

последните заразени за ***,от София.за тях инзванредни мерки не важат.те ще подпалят България