35

Анонимен

преди 4 години

Истинския проблем са властите по места,които допускат разрастването на епидемията. В Китай първо не обрънали внимание на лекаря,кото откирва вируса, и по-късно почина. В Италия решиха,че е шега,и затова сега си блокираха цялата държава...Трябваше пътуванията да бъдат спрени из цяла Европа и за 1 месец да е свършило.

34

SS

преди 4 години

Това че ще се пропука здравната система при епидемия го говоря от два месеца! По мои прогнози ще става още по зле.

33

Доктор Хаус

преди 4 години

Хора , истината е , че в България няма никакво здравеопазване , а само крадене от здравна каса и НОИ ! Да не говорим за пълните корумпирани некадърници , които взимат решенията за борбата с епидемията ....

32

T

преди 4 години

До до ТЧовече, ти говориш абсолютни глупости и не си наясно с реалността. Може би си с достатъчно наследствени имоти/жилище. Много млади и активни семейства нямат твоя късмет и са принудени да вземат ипотеки. Дори и под наем да живеят, пак е същата работа - в края на месеца наемодателят си чака парите. Енергото си чака парите. ВиК си чака парите. Ти в реалността ли живееш?! Ето в съседната статия се казва, че Италия ще позволи неплащане по ипотеки и други подобни задължения.

31

Тонката

преди 4 години

Абе другари къде се загуби напоследък президент Радев?:):):):)Да не му лепнахте и на него некой Корона вирус горе на Шипка на 3ти Март:):):):)

30

до Т

преди 4 години

Що си взимал пари от банки и кредитори?И що не си заделил известна сума за резерв?Щото си се подвел по стадото..Ванга е казала"не искайте много защото не може да му платите цената.Да си мислил навреме..

29

Анонимен

преди 4 години

САЩ: 328 милиона, 924 000 леглаБг: 7 милиона, 51 000 леглаЗначи да излязат наравно с нас по легла на глава от населението САЩ трябва да имат 2 500 000 легла. И това, ако реално се броим 7 милиона.Бихме ги по нещо. Разгеле.

28

?

преди 4 години

Правете като китайците стойте болници СпЕШНо

27

Пижо

преди 4 години

До ЧокоНе получаваш имунитет! Това е проблемът при този вирус. Можеш да те повтори, каквито случаи има.

26

qsno

преди 4 години

За това ли ни внушават ,лче проблем "нема" и ни оставят на естествения подбор?Иначе за себе си вземат драконовски мерки и сигур харчат стотици хиляди.

25

Анонимен

преди 4 години

След 30 години на затваряне на болници и поликлиники:България - 7 милиона население 51 000 легла.Великобритания - 67 милиона население 130 000 легла. Не съм комунист, не съм русофил. Но българското общество се оля в превъзхваляване на западния строй и пълно отрицания на източния строй вместо да комбинира позитивните страни от двата Свята. Който има опит със Западна Европа знае, че с държавна дравна застраховка се чака часове за да те приеме лекар в болница, а за специалист понякога месеци.

24

Чоко

преди 4 години

Шанса да умреш от Короната е нищожен. Не е ли по-добре да пуснат да го изкараме и после вече ще си имаме имунитет. Сега ако самоизчезне, каква е гаранцията, че догодина няма пак да се появи. Така всякар зима ще сме си под карантина.

23

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да си социално отговорен, достатъчно е един социално безотговорен да ти се изкиха във врата. Въпрос на етнопсихология.

22

Анонимен

преди 4 години

Истинския проблем с милиционервируса - икономиките не издържат.

21

Анонимен

преди 4 години

От коронката се очертават доста повече ползи от колкото вреди за човечеството.

20

АНТИ

преди 4 години

До ДонаВ България на много места има едни малки Индии.Те също могат да пламнат.И права си,работата не е за приказване - за действане е, макар, че нашите пак са неподготвени.

19

Анонимен

преди 4 години

До 15Китай не пламна.Пламна провинция Хубей, която е "само" 58 милиона.

18

BRUNO

преди 4 години

Автора на статията не може да смята

17

Е...те това е

преди 4 години

Замисълът..идеята.

16

Дона

преди 4 години

не знам като пламне Индия кви ше ги приказвате ?! че там са къде милярд и отгоре . кви карантини ше има не ми се мисли.