17

айде няма нужда

преди 4 години

Чел съм,че децата изпитвали ужасен стрес ,а бащите сучейки мустак гордо пиели ракия!

16

Гробокопач

преди 4 години

До До гробокопачНапълно съм добре, но вие не сте в ред;))) г-жо или г-не;))) Немате грам мозък в пилешката глава! Това се доказва с непрекъснатото питане: Добре ли сте?, което е като надрасканала грамофонна плоча... Виждате ли, ли сте надраскана грамофонна плоча? тя така запецва на едно изречение и го повтаря до безкрай;)))

15

Анонимен

преди 4 години

'Традиция' от 300 години, когато са ги ислямизирали, като преди това 1000 години са имали други традиции. кое точно е традицията?

14

Анонимен

преди 4 години

Тези стотици деца дали са се включили доброволно а,изобщо дали някой ги е питал дали искат да им режат ***,или до последно крият от тях какво ще им се случи.Това е изцяло родителско решение с религиозен характер,тук децата или докторите нямат думата

13

Мейстър Емон

преди 4 години

Интересно ми е в колко процента от случаите се получава увреждане на органа? Инфекции? Изобщо колко момчета са пострадали непоправимо от селските сюнетчии?

12

Гробокопач

преди 4 години

За какво да идват ИДИЛ у нас, като ние вече си го имаме на местна почва?:))) Още преди Бойко Карпузата да дойде да ни геноцидира, ръчках из тоя район и спрях в Рибново. Ми кво да ви кажа;))), рязко изпитах културен стрес, когато една тумба дъртаци с ч.алми се измъкнаха откъм близката джамия и ме гледаха едно такова, особено, а пък аз ги гледах лошо;))). Помислих си, че съм попаднал в пространствено-времеви мехур и съм в 15-16 век.

11

анонимен

преди 4 години

Стотици деца.Чак не ми се вярва.

10

Таню

преди 4 години

От културна и етнографска гледна точка - интересно е. Те си остават изолирана общност със своя си бит, но по интересен начин инфилтриран с някои западноевропейски прихващания (сюнет се прави вече дискретно). Пък и дума не става, колко алкохол се изпива по тези веселби.От медицинска - спорно е, това е културна практика от други географски ширини, по-безводни и с други хигиенни уклони. Уврежда се и разтежа на...От информативна гледна точка - нищо не допълвате за детските сватби от заглавието?!?

9

аллахакбаровец

преди 4 години

Поредната нашенска политкоректна дивотия!

8

Шкомбата

преди 4 години

Турист на разходка в Родопите се отбива в местна гостилница и докато разглежда менюто вижда че предлагат супа от малки октоподчета . Поръчва си и много му се услажда . Поръчва си пак. Отново си я хапва с удоволствие и когато плаща сметката пита сервитьора . - Как така имате малки октоподчета , та вие сте толкова далеко от морето? А сервитьора казва . -Ами , от къде да знам. Ходжата ни ги носи винаги по това време на годината .

7

Българина

преди 4 години

Не съм чул някое нпо да е реагирало на това мъчение и стрес на които децата са подложени! Не чух в истанбулската конвенция нещо за насилието над деца! А защо не оставят детето да се самоопредели ? Къде са са социалните служби за това насилие? Като пораснат сами да кажат искат или не !

6

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Шат на патката главата :) :)

5

1234

преди 4 години

Баааси празника стотици деца да пищят от болка.... Ориенталска дивотия

4

Рязани карабини

преди 4 години

Обаче късата цев не е за далечна стрелба !

3

адолф

преди 4 години

...ммммм....си отядът на калмари *** тия дни....

2

Анонимен

преди 4 години

Ужасно! 21 век сме, хора!

1

Анонимен

преди 4 години

Кой ги пуска тези статий, не ви ли д срам - обрязвания, детски сватби, нормални ли сте? Стотици деца се включиха в традиционното масово обрязване в родопското село Рибново. Що е то детска сватба