261

A

преди 4 години

Важно е да бъдат подпомогнати издателите на весници. След като Лафка фалира и ще й бъдат опростени задълженията към държавата, които предполагам са огромни, дайте да дадем на Пеевски още, а българските пенсионери и др,. които зависят от НОИ-кучета ги яли.

260

Анонимен

преди 4 години

Верно ли, Баце? Наглостта на говорещата тиква става нетърпима.

259

ж

преди 4 години

Тия се загрижили за парите дето не са техни а на народа. Пълно безхаберие.

258

Анонимен

преди 4 години

а като прибирате пари може нали !!! същата трагедия е и с пенсиите нищо не функционира в смотаната държава само пеликани и гепарди

257

Анонимен

преди 4 години

Стигне ли се до епидемия от коронавируса, НОИ ще бъде източен---------------Тъй, тъй, бат Бойко, важното е да спасим Парата, пък майна., Та му на "матряла", тъман кът мине "Оная с Косатата" тъкмо шъ намалеят разходите за пенсии, за лечение... Ми, тъй де, бат Бойку съ ръководи от "Закона на естествения подбор" на Дарвин - Оцелява силният!Е, кой нормален шъ съ върни у такваз държава Мащеха, бе, Тиквун!?

256

Анонимен

преди 4 години

ТО ЩОТО СЕГА НОИ НЕ Е ИЗТОЧЕН...

255

Анонимен

преди 4 години

И къде ще се покаже *** тогава?

254

парите от самолета

преди 4 години

вместо за стадиони да се пренасочат за здраве

253

Анонимен

преди 4 години

Това дали ще се стигне до епидемия от коронавирус зависи от държавата т.е това дали нои ще плаща повече болнични зависи от мерките на държавата т.е от Б.Б защото той огрява навсякъде което означава дали НОИ ще бъде източен така де се каже зависи от него -така че топката е у Б.Борисов

252

Анонимен

преди 4 години

Ами нека да мреме от глад и корона вируса, ама НОИ да не бъде източен,а? Безочливо нагъл си както винаги, бате разБойко!

251

Напомняне

преди 4 години

Те *** ако мислиха за гражданите си нямаше да пазят пълна тайна за Чернобил.

250

Дo Сефардична Еврейк

преди 4 години

Tи не си еврейка Знаеш ли защо?Дори името на БОГ го пишеш като мюсулманкаTака че стой си в дупката и си смени шалварите

249

смях

преди 4 години

Въобще нашата държава може ли от нещо да защити гражданите си?

248

Сефардична Еврейка

преди 4 години

ХАШЕМ АЛЛАХ БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО БОЙКО БОРИСОВ ТИ М.Р.Ъ.С.НО ПРОКАЖЕНО П.СЕ.ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ ПРОКЛЕТИ ЛИБЕРАЛ ДЕМОКРАТИ И КОМУНИСТИ ВИЕ СТЕ ПРЕОКЛЕТИ САТАНИ.ПРОКЛЕТО ДА БЪДЕ ЖИВОТИНСКОТО ВИ МРЪСНО ЗАРАЗЕНО СЕМЕ И ВСИЧКО ОТ КОЕТО ПРОИЗЛИЗАТЕ И ПРОИЗЛИЗА ОТ ВАС ТИ СИ НЕЧОВЕШКИ ЖИВОТИНСКИ ГОЙОТ,А АЗ СЪМ МАЙКА,НО ЖЕЛАЯ НА ТВОЕТО МРЪСНО Ц.ИГАН.СКО ПОТОМСТВО ВСИЧКИ БИБЛЕЙСКИ МЪКИ БЕДИ И НЕЩАСТИЯ И ПРОКЛЯТИЯ ОТ ТОРАТА ДА СЕ ИЗИПЯТ В/У ТЕБ И ВАС НАВЕКИ И ДАНО ХАШЕМ ЧУЕ МОЛБАТА МИ СЕГА- АМИН.

247

Анонимен

преди 4 години

> "Все пак нека да мислим, че и след нас управляващите ще имат нужда от средства", допълни той.Повече от колкото старите модели изстребители които купихме?Новите F35 са по 80 млн.долара, не знам Тиквун как купи няколко стари трошки за над 1 млрд.

246

ОХА

преди 4 години

Нние тиквите мислиМе, а не като червените кхмери в БГ.

245

Да бе !

преди 4 години

Много мислих и най-после измислих е това отдолу:До епидемиа може да се стигне единствено, ако комунистите в стремежа си да спасят червените крадци и приватизаторката Нинова от ревизията на Гешев, заразят с корона-вируса всички водоизточници /язовири и езера/ в България. И нищо чудно...Ама нас умните от ГЕРБ не може да ни зарази.

244

ОХА

преди 4 години

Тиква, но мисли, а не като червените кхмери в БГ.

243

Гришо

преди 4 години

Като пукнеш нито за НОЙ ше се сещаш, нито за загубените пари. Преди да стигнеш края обаче ще те е много много яд на този, който те е заразил, с всички вероятни събития за зараза и констакти с хора в предишните дни ще ти се извървят пред очите. Тогава ще разбереш, че превенцията е правилният вариант пред анализа за загубените средства. Акъл-море ... и продължението му. У нашата форма в едно помещение работят 76 човека. Оставете един болен и гледайте сеира на целия град.

242

2461

преди 4 години

Тия размисли на управляващите можеше да се проведат преди месец. До сега да са го измислили, а не един през друг да ръсят глупости. Ако и здравната система е толкова подготвена тежко ни! Оня ден явно за първи път чуха за опасността от епидемия по БТВ!Страшна работа...