18

Анонимен

преди 4 години

Ако не го донесат гражданите и туристи, ще ни го доставят в епруветка. Оди търси пациент 0 като в Италия. Спасението е здрава имунна система.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонименединици от егоизъм и селски герберски манталитет, застрашават живота на всички. Това са терористи и трябва да се третират не по-различно от останалите.

16

Анонимен

преди 4 години

А тия български граждани защо не си останат в Италия ами ще идват тука на мизерното здраяеопазване???? Там шансът да оцелеят е много по голям. Даже карантината се спазва по добре. З чии хй ще се връщат с проказа в слабата ни държава?

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликСкоро ще стане ясно мащабите на вируса тук...........нищо няма да стане ясно ! всеки починал - от масивен инфаркт или сърдечен арест.............колкото ни е ясно след чернобил колко хора си теглят теглото, толкова и сега. човече, живееш в БГ !

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Да се ограничи влизането в страната на хора, които са били в Италия."Интересно, как ще забраниш на български граждани да се приберат в държавата си? И ако успееш да го постигнеш по някакъв начин, кой ще им плаща карантината и къде?

13

Анонимен

преди 4 години

Ми в Иран всички ще умрат и заразени повече няма да има. Пуст късмет.

12

Анонимен

преди 4 години

болните са вече 10 жената е починала

11

До аман

преди 4 години

Да бе да. Вчера по новините по Нова семейство Кисьови се възмущаваше, че дъщеря им ще е под карантина и няма да ходи на училище 14 дни след семейна екскурзия в Милано. Иначе се разхождаха свободни и щастливи по паркове и магазини.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия италианци изпозаразиха всички. Китай с колко хиляди болни не допуснаха заразяване, Италия с 300 болни изтръшкаха целия свят.

9

Анонимен

преди 4 години

В България няма корона вирус, защото болните се изследват за наличие на курунавирус. Също като с тестовете на питейна вода. Няма наличие на нитрати, защото теста показва само наличие на фосфати. Помните как върхушката хрупаше пресни зеленчуци, докато народа манифестираше под радиоактивния дъжд и ядеше марулки с цезий.

8

Анонимен

преди 4 години

Добре де, видно е че заплахата за нас идва от Италия, не от друга страна. Да се ограничи влизането в страната на хора, които са били в Италия.

7

g

преди 4 години

niama stra6no toi b.b 6a va pazi.vajnoto 4e zasnexa 4e imame edna lineika na leti6teto s 100 lajlivi jurnalisti....

6

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Въобще някой вярва ли , че я България няма? Крият истината като достойни наследници на БКП. Скоро ще стане ясно мащабите на вируса тук

5

Човек от народа

преди 4 години

Браво, Бойко, заради взетите от теб и правителството мерки корона - вируса няма как да проникне на родна земя, евалла, велик си, народа те БОГОТВОРИ, остави ги онези лаловци с каскети да лаят по форумите, ние виждаме какво правиш, и те обичаме.

4

аман

преди 4 години

Тия дето ми се правят на интересни и пътуват до страни със зараза направо да си остават тасм. Изобщо да не ми се мяркат в България... Аман от егоисти. Важното е гъзъ свят да види, пък това,че застрашава цяла страна боли го фара.... Хич да не ми се прибират тия *** !!!

3

Сандански

преди 4 години

Значи - Петрич и Сандански вече са заразени на 100%. Лошо, Седларов. Много лошо.

2

пр0рок

преди 4 години

коньо, отдавна оиде у реката! мерки можеха да се взимат преди 2 месеца, сега Китайската БелоДробна ЧумоПроказа е вече доказано в 43 държави и сигурно в още толкова дето още не знаят. време е да платите сметката, че се направихте икономически зависи от комунистите в пекин. Вирусът е Навсякъде!!

1

Анонимен

преди 4 години

Да затварят веднага границата с Гърция. В България няма здравеопазваща система. Ще стане страшно ако влезе вируса в БГ. Ще мрът хора дори без да знаят защо и от Какво.