69

странно

преди 4 години

Kaкво им стана на италианците , за 2 дни някъде потвърдените случаи скочиха до 155 . А си кретаха преди това с няколко само Въпросът е откъде и как се пръкна този коронавирус . Случаеност , не мисля

68

до 76

преди 4 години

тоя 38 годишния, четох в Британската преса, 2 маратона и 3 футболни мача бил играл, малко преди да се разболее от топ форма до изкуствено дишане с апарат в болницата, а може би вече е и мъртъв и е тази 4-та смърт в Италия, за която в момента никъде не се намира информация кой е точно, предишните 3-*** умрели пол,възраст и т.н. бяха публикувани. ако за 4-тия продължават да не казват кои е,100% е този 38 годишнят, щото е много известен вече, а и не съвпада като години и физическо здраве с пропадата

67

излезе

преди 4 години

че Китайците са много Жилави и че поне Италианците са много изнежени и кекави или Вируса Мутира и в момента в Италия имаме нов Щам!

66

до 75

преди 4 години

дали не е 38 годишният Маратонец, той беше в супер критично състояние. ако е, в Европа, 99% от населението са в много по-лоша физическа форма и тука Корона ще намери плодородна земя и истинска родина.

65

Анонимен

преди 4 години

4-та. жертва.

64

Последни Новини

преди 4 години

Италия вече рапортува, че тестовете им за Корона са пред Свършване! Деиндустриализира Европа не е Китай, да си произвежда всичко сама!! Тука ще Имаме Катастрофа и то Финална!!!

63

до УРА

преди 4 години

Което е равно на процента усложения. Повечето усложнения, ако не са хоспитализирани и не третирани правилно, ще доведат до фатални случаи. Или е мутирал. Гледай Джон Кампбел в тубата. Китай построиха много болници изведнъж и произвеждат 80% от лекарствата в света. Но дори така, икономически последици ще има. Или СЗО ще чакат до последно и икономическите последствия ще са много по- пагубни. Или ще се активират по- рано с големи икономически последици. Или се случва чудо и ни се разминава.

62

УРА

преди 4 години

В Иран на 43 заразени се падат 8 починали. 22.5% Може да свие у лево и да са съберат тук с италианският си събрат.

61

Бизнесмен

преди 4 години

новият бизнес в който инвестирах е Крематориум, очаквам до 1 месец да съм Милиардер, а до сега едвам изкарвах да свържа двата края.

60

до 69

преди 4 години

Не, засяга само такива като теб и червени, сини и розови ***. И бакшиши, и дръпнати.

59

Анонимен

преди 4 години

Това засяга ли тия дето изповядат европейските ценностти?

58

Анонимен

преди 4 години

Вирусът засяга грешните и безбожниците. Който има грях на сърцето да иде да е изповяда и да запали свещ в някоя църква

57

Анонимен

преди 4 години

В тази пенсионерска и мърлява нация, където хората са масово бедни и нямат пари за лекарства, нито има достатъчно болници, нито адекватни служби, дойде ли вируса край. Ще се редуцираме наполовина. Абе само вижте премиера ни какъв е тиквoн. Пълна трагедия сме.

56

Анонимен

преди 4 години

От вируса умират основно стари хора, което не е приятно, но не пречи на популацията. Вредното на вируса е, че 20-30% се нуждаят от хоспиталицята и в същото време в силно заразен. Няма страна, която да има толкова много болнични легла, че да смогне. Последствията ще са икономически.

55

Чукундур

преди 4 години

Спете бре.Стига с тоя вирус.Утре трябва да заработите мизерните си надници,и да направите вашия роботодател по богат.Вируса така или иначе рано или късно ще дойде и тук.Не от него,от мързел и от завист ще ***!

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 58Че лъжат - лъжат, ама в обратната посока. За поне 90% от смъртните случаи короната не е главна причина за леталния изход, ама дай да пишем сичкото смърт на нейна сметка, докато властимащите си дерибействат зад завесата на извънредното положение. Загрижили се за общественото здраве, да бе да, повЕрвахме.

53

Корона Вирус

преди 4 години

Честит Понеделник! Муахаха, обичам много хора на едно място, натъпкани като скариди в консерва в монтрисите на метрото, хапващи обед в местната гостилница, обичам началото на работната седмица!!

52

ike

преди 4 години

Онези двамата застреляни имали корона в кръвта. Да ги пишат и тях към жертвите на вируса, че да е по-внушително числото. Дейби и апокалиптиците откачени!!

51

Последни Новини

преди 4 години

Австрийската Армия Блокира Влак от Италия с 2-*** Заразени! Влакът е от Венеция до Мюнхен!! Информацията за момента не е официално потвърдена, само от Очевидци в Социалните Мрежи.

50

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ ИТАЛИЯ, ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ИМА СМЪРТНОСТ А В ДРУГИ ДЪРЖАВИ СЪС ПО НАД 50 ДУШИ ЗАРАЗЕНИ НЯМАЛО СМЪРТНОСТ !! ЛЪЖАТ СЪС СТАТИСТИКАТА!!!ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ И НА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ВЪВ ОБЯВЕНИТЕ ИМ ДАННИ!!НАРОЧНО КАЧИХА С 14 ХИЛЯДИ ЗА ЕДИН ДЕН В МИНАЛОТО ЗА ДА МОЖЕ ДА ЛЪЖАТ СЕГА , ЧЕ ЗАРАЗАТА НАМАЛЯВАЛА!!!!!!ОБЯВЯВАМ КИТАЙ ЗА ЛЪЖЕЦ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СТАТИСТИКАТА НА БРОЯ ЗАРАЗЕНИ А НАЙ-ВЕРОЯТНО ЛЪЖАТ И С БРОЯ НА УМРЕЛИТЕ!