352

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 352Какво непрекъснато пробутвате Путин?...Нека аз да отговоря! За пари, друже! За всяко негативно споменаване на Путин и Русия се получават парици - малко, но човечето може да се нахрани с тях! Но си има ред - по едно на ден! Иначе разни въш-кари ще станат милионери!

351

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 363Живея в Италия. Та какво и е зле на тази държава?

350

Анонимен

преди 4 години

Да се пише ,че Гърция е лош пример за еврото е некоректно!Ако гърците не бяха в еврозоната никой нямаше да им прости 120милиарда евро,че даже да им отпусне още!По-скоро Гърция е пример,как не трябва да се влиза неподготвен в еврозоната.С подправени данни за финанси, лъжи за икономиката,корупция ,даже и еврото не помага!Истината ,рано или късно излиза на бял свят.

349

Еха

преди 4 години

Финансов министър който пропуска да вземе едни 700млн. от данъци....чак сега се е сетил. Подсъдим е не тоя който не е платил, а този който не ги е потърсил. В нормалните държави ако платиш повече данък ти го връщат, ако платиш по-малко ти ги търсят. Той след 5год се сетил че някой бил плащал по-малко данъци...Сега националната лотария може да съди България и да каже че е допуснала административна грешка и е нямало да продължи дейността си ако е такъв закона....а закон след 5 год. не се следи

348

Анонимен

преди 4 години

Държавата ще забогатее с 25 милиарда евро резерв на БНБ, а народът дали ще забогатее или обеднее?

347

Анонимен

преди 4 години

До 342 Украйна не е в ЕС ,а да пишеш ,че ЕС нищо не са направили за да защитят Украйна от Русия е лъжа!Санкциите удариха здраво по руската икономика,стандарта на населението е по-лош от преди 2014год.,и на руснаците им излиза скъпа и прескъпа територия от 25х.кв.км.и 2млн.население!И ще им излиза още по-скъпо.

346

Руските трoлчета

преди 4 години

ще се пукнат да пишат против ЕС и еврозоната. Но пуделчетата си лаят, кервана си върви...

345

Анонимен

преди 4 години

PIGS - Португалия, Италия, Гърция и Испания са членове на Еврозоната.

344

решението

преди 4 години

Никой, освен крадливия Горанов, не се интересува дали ще обеднее държавата или не. Хората обаче със сигурност ще обеднеят. Затова лева трябва да остане, като се присъединят и други държави. Превръщането на лева в балканска парияна единица - ето това е истинската прияина за отлагането. Запазва се твърдия курс спрямо еврото (впоследствие след разпада на еврозоната ще се вържем за долара) и левът става официалната валута на Балканите, като се вклюяват С. Македония, Албания, Косово, Сърбия, Босна.

343

Еха

преди 4 години

Защо не е в затвора след пропуска вземе данъци от над 700 милиона, които не са плащани от фирма известна на всички....какъв финансов министър е тоя.

342

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на руските ***:1. Пишете максимален брой постове и солидно ги подкрепяйте с плюсчета2. Няма значение, че пишете глупости и абсолютни лъжи.3. ВАЖНОТО Е да се всява страх. СТРАХ, СТРАХ И ПАК СТРАХ!4. Ако има смислен коментар който ви оборва го игнорирайте.5. Давайте "примери" с държави които не са приели еврото от ЕС. Няма значение, че са само девет а другите са деветнадесет .6. Много важно е да се повтаря често лъжата, че заплатите ще паднат а цените-вдигнат

341

Еврото ли!

преди 4 години

Няма никакво значение от това дали русо-робите ще попречат да въведем еврото или да не го въведем, защото при Новия световен ред, когато диктаторските феодални режими на Китай Русия и Иран ще изчезнат от лицето на Земята, тогава валутите няма да имат никакво значение. Нека само NASA да си свърши нейната работа, а иначе, ние сме търпеливи.

340

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSза твое сведение Дания отдавна е в АРМ , така наречената чакалня, в Швеция там нещата са по скоро политически, те играят роля на абсолютен неутралитет и то не от вчера и днес, а от 2 века, а и винаги са имали изключително развита икономика, която и с ЕС и без ЕС си остава една от най-развитите и ефетивни в света

339

Бате Гойко

преди 4 години

"Еврозоната е механизъм за обогатяване на Германия."Именно, все пак еврото де факто е дойче-марка.

338

Анонимен

преди 4 години

Аргументът, че с влизането в ЕС сме подписали, че все някога ще влезем в еврозоната е несъстоятелен. Когато сме влизали в ЕС, сме очаквали, че тамошните са по-малко корумпирани и по-добре контролират паричните потоци. Видя се, че са вземали на вяра сведения от Гърция, че в няколко страни големи банки перат пари, че големи банки е еврозоната и в Швейцария са на червено, включително Дойче банк, че срив в Щатите задължи евространите да спасяват долара. Никой закон не е непроменяем.

337

Waffen SS

преди 4 години

Цитат""България е в дъното на класацията по размер на доходите в целия Европейски съюз и това не е новина, а статистика от години.""Това е добре ,твърно сме заели последното място и това се нарича по герберски -просперитет.Човек се чуди дали плаче или да се смее

336

Анонимен

преди 4 години

кво общо има путин с решенията на продажници, като горанов. То, че интелект нямат гербавите - нямат, ми поне да не повтарят небивалици. Изключително добре са финансово - Италия, Испания, Португалия затънали в дългове, цъфтят и вържат. Само недоучили, като горанов, може да смятат, че това ще продължи вечно.

335

Анонимен

преди 4 години

Какво непрекъснато пробутвате Путин? Състоянието е точно обратното: Русия има полза от независимо и авторитетно евро. Няколко пъти Русия предлага на Германия да се разплащат в евро. Германия се страхува. За какво е тази валута, като на практика няма поле на действие в световен план.

334

До342

преди 4 години

ЕС направи това което направи САЩ-НИЩО,но след това въведе санкции както САЩ за Русия.

333

Анонимен

преди 4 години

Фалшива статистика така че да показва това което е необходимо на шайката управляващи. В общински и държавни предприятия масово се назначават кадри от вмро или малцинствата, за директорските постове масово герберчетата останали без друг пост в системата. Държава може да не е обедняла ама сме далеч от това да се сравняваме с Германия, Франция или Испания, а и в много от държавите още биха избрали собствената си валута. Тук ще обеднеем от крадливо престъпната шайка събрала се в НС.