68

Снадокан

преди 4 години

А с оглед на ниските температури и неблагоприятнте климатични условия, отнемането на връханта дреха на нападнатото лице, може да се разглежда като опит за непредумишлено убийство. Добър адвокат може да извърти нападателите с по 8 години в затвора (перфектни е, ако са на по 20 ... никакъв шанс да постигнат нещо в живота си ,...нинкариера, ни семейства), както и мноооого солидно обезщетение и момчето да си оправи живота. Оххх стискам палци :)

67

Сандокан

преди 4 години

нападателите са фенове на даден отбор, всеки ми е да се опита, да издири членуващите в организации, отдадени на отбора, в близост от километър от последната спирка както и да провери близоста на живеещите по всичко спирки на дадената линия и да покаже снимките им на свидетелите на това престъпление както самата жертва.Най-малкото са нанесли щети за хиляди левове, а всеки в този автобус може да ги съди за пропуснати ползи,...

66

Анонимен

преди 4 години

Гешеееееев

65

Преял Гербав

преди 4 години

Бойко изказа ли се по въпроса кой е прав и кой крив? Ако не е - не бързайте да си правите изводи.Краля Слънце да каже! Съд и прокуратура не вАжат.Палци горе за Краля Слънце! Да се свети името ти кралю, да са святи делата ти! Поклон кралю! Твоя покорна калинка от ОПГ ГЕРБ

64

RED ARMY

преди 4 години

Подуенците продължават да се проявяват и "славят" името на апостола... Поне си върнете едно от старите ви имена Динамо, Спартак, Витоша... Може да е всичко но поне ЦСКА-рите не бият малки деца, жени, възрастни хора!

63

Анонимен

преди 4 години

Левскарите няма как по друг начин да бият освен извън терена

62

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е агитките да бъдат разформировани и доста от тези животни да отидат където им е мястото. Ясно е, че се използват от партиите.

61

Българин

преди 4 години

До Анонимен 90Аз не подкрепям насилието, но все пак за обща култура, на всеки може да се случи.Дори за тренираните е трудно да се справят с трима освирепели типове,Виждал съм само веднъж как един човек натръшква 4-*** в реален бой, но той е трениран до съвършенство, знае слабостите и силните страни на противника.

60

Анонимен

преди 4 години

Aз тежа 59кг и съм 176см.. купих си спрей с нервопаралитичен газ за ключодържател.. веднъж ми скочиха двама боксьори по 2 метра.. нафъсках им очите, носовете и устите и почнаха да *** като *** от болка и липса на,въздух.. на единия му събух гащите и му напръсках ***.. гаранция,че вече няма да може да ***..Гаранция е, че ако си вдигне ръцете докато го пръскаш и не му попадне в учите, ще то изцвъка флакончето в дупето... Внимавйа с такива играчки.

59

Анонимен

преди 4 години

До 80 Можеше да им каже да спрат. З а съжаление в България е така модерно.Преди време двама в Хасково се опитаха да изнасилят момиче, един им казал да се спрат, викнал полиция, те го набили и патрулката не дошла, зщото нямало повторен сигнал. Това нормално ли е? Ами явно не заслужавате свободата си!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До БългаринДа - нека всеки 14 годишен изостави всичко в живота си, за да тренира по цял ден, че да може да обезвреди трима нападатели, дето вероятно имат по 20-30 над него, а може и те да са тренирани! Невероятна стратегия!

57

Българин

преди 4 години

До Анонимен 86Така си е!Дори трениран боец с богат опит в боя, би се затруднил с трима, но не е невъзможно.Просто с бързи удари нанасяш вреда на жизненоважни артерии, може и в слабините за аматьорите в бойните изкуства.

56

179

преди 4 години

Имаше един преди 1-2 години където със някаква бойна прашка купена от интернет (явно) потроши стъклата на 1 тролейбус и нанесе шети за над 5000 лева (не помня точната цифра). Тия наште уж имаха камера па го видяли и почна едно търсене. След месец нова стрелба срещу градският транспорт. Поражения , уплашени пътуващи, и какво стана ????? НИЩО. Не успяха да ги хванат. Сега какво мислите че ще стане ?

55

Mariq Gargamel

преди 4 години

Видехте ли беАко имахме аятоноимно управление на автобусвашофьора щеше да отиде да им издърпа ушитерейса да си кара на автопилоти шофьора доволен да изпуши една цигаратрябе технологии бе индианцивижте *** мен от село докъде стигнах

54

Анонимен

преди 4 години

до 85 Ще ги ошамари ако са един на един. Скочат ли му и тримата наведнъж, колкото и да е тренирал ще го пречукат от бой. Недей гледа Ип Ман как бие 10 наведнъж...това са филми.

53

Професионален Жулист

преди 4 години

Тия заслужават да бъдат бити от момчето, след 1-2 години, като натрупа опит и сила от джудото.Нека му върви на момчето, като по вода и като заякне ще ги ошамари тези пикльовци сам! Успех младеж!

52

Българин

преди 4 години

До Анонимен 80Това е коментар на място, браво!Но и шофьора го оправдавам, тъй като има доста опасни наркомани, все пак похвално е че жените са се опитали.

51

Анонимен

преди 4 години

Чистачката варди затворниците, жените бранят децата........мъжете гонят кръста у ряката и размирисват родолюбие на масата!

50

Анонимен

преди 4 години

Ще има ли левскари, ако шефа на иманярите не се върне?Тогава какви ще бъдат?Да позная - отиват към ЦСКА :))))))

49

Muvedoto ot bankja

преди 4 години

Бойко Джерханиев БурголясовФлорината си платил на кубето и извратено корумпираната съдебна система и сега си джитка по живо здраво в амстердам с травестите а Бнакянския *** проззДТ 3 три папи плюс попа на Новосибирск го милват по тъпата празна кратуна...... Народеееееее!