118

ББ

преди 4 години

чакам...къде и кога да дойда за да колнете един човек свободно изразяващ мнението си и цитирал уикпедия в 21 век в Свободната ми Родина членка на ЕС...къде искате да дойда за да ме убиете само защото имам смелостта да изразя мнение

117

Българин

преди 4 години

До Много знаещЦял полк? Уаааау, ти знаеш ли изобщо колко е била българската армия по това време? Ще ти отговоря - 300 000 човека при население 4 милиона.

116

Анонимен

преди 4 години

И тия па смешници, няма да се съберат да протестират срещу своеволията на властта, а за някакво тъпо шествие лишено от смисъл. Онзи ден нашите убавци приеха скандалното СЕТА , но тия ще се събират да почитат Луков , маршът на луковите глави!

115

Много знаещ

преди 4 години

До Един БългаринУтрепали са негодника много аматьорски. Добре е известен фактът, че Луков е искал да изпрати български войници в месомелачката на Източния фронт. Даже веднаж строил цял полк и патетично агитирал бойците, а накрая командвал: "Който иска да отиде доброволец, крачка напред!". Никой не направил тази крачка! Другото, за което Абверът съобщил на нашето правителство е, че след нахлуването си в Холандия, са намерили в техни банки грамадни суми на името на Луков! Това били комисионите

114

ББ

преди 4 години

те мен ме убиват всякакви..божа работа,цитирах уикпедия и споделих,че Народа ни има много герой които можем да почитаме,уважение към избора на всеки,те не чели,не познаващи Историята на Народа ни със заплахи ,обиди,квалификаций...да кажат къде и кога и съм там...който оцелее,Бог да пази България

113

Българин

преди 4 години

До ББУааау, за тебе ли се е отнасяло, аз все си мислех че с безсилието си говорят за мен.Все още си мисля че е за мен, но обвиненията и заплахите от такива като тях ми се струват безпочвени.

112

Анонимен

преди 4 години

Върнете Украйна на Русия,крадци на чужди територии!

111

Българин

преди 4 години

До VolvoFanБългария е искала да си върне земите.Фашизма в България и специално на Луков е смешен.Нито сме били изверги като немците, нито сме имали за цел да заличаваме нации.Хитлер сам е казал че не иска да създава напрежение на Балканите, защото това винаги води до лош край.

110

Един Българин

преди 4 години

Фандъкова и съдът забраняват Луковмарш, за да угодят на ***. А знаят ли, че в Люлин има улица с името на еврейката Виолета Якова, която убива героя Луков? Не е ли срамно и цинично?

109

Митко 19см

преди 4 години

Брейкинг нюз!!!! Интелектуална черна дупка беше засечена днес пред къщата на Луков.

108

VolvoFan

преди 4 години

Христо Луков е велик български герой, тогава България е била на страната на Германия, съвсем нормално е да е споделял възгледите на Фюрера.Голямо лаене за един марш от 2000 човека за 3 часа ...

107

ББ

преди 4 години

...аз и дедите ми сме гледали смъртта в очите много пъти .....ще ме плашите с убийство...божеее...и четете Ббогат духовно Ббългарин...в Свободна България фашисти заплашват свободно изразяващи мнението си граждани с убийство...в Свободната ми Родина...мутри...фашисти

106

Българин

преди 4 години

Хахахахах...само гледам и не вярвам.Ама вие сте били големи мишки ве ББ, за Бойко ли става въпрос,Кой да умре в мъки, вие ли?Еб ати смелите типове, отивайте да марширувате и глдайте да не изглеждате смешни.

105

Джон Ленин

преди 4 години

До Отвратена ДРУГАРКО ОТВРАТЕНА ...ЧЕСТИТ 50 КОНГРЕС НА ЗАБРАНЕНАТА ОТ ЗАКОНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ БКП / БСП .... ДРУГАРКО .... И АЗ СЪМ ОТВРАТЕН , ЧЕ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ ВСЕ ОЩЕ ЖИВУРКА В НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ , ВМЕСТО ВСИЧКИ НЕЙНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ДА СА В ЗАТВОРА ...

104

Българин

преди 4 години

До ДодоТака те искам, с ниско самочувствие!Другия път да знаеш че дори хората със средно могат да те поставят на мястото.Все пак ти пожелавам приятен марш, не си полагал клетва пред България предполагам?

103

Анонимен

преди 4 години

Българи, не се карайте и не се делете. От това печелят само чуждите, коитогледат на нас и на страната ни като на плячка.

102

ББ

преди 4 години

хаха видях в уикпедия.."заради близките отношения с.."откровен фашист нагаждащ се за сребърници...няма една победа...една битка в защита Свободата на Народа ни...верно ли това искате да чествате бе деца заблудени и използвани от тарикати наркомани..Народа ни има толкова много герой отдали животите си за да сте Свободни...срамувам се от вас...не ви чака нищо добро...Бог да пази България

101

Анонимен

преди 4 години

До АнгелНе си в грешка и в Холандия са избивали евреи още преди Хитлер да ги превземе,,а и не само евреи.Изобщо навсякъде,където е стъпил нацистки крак са избивани всякакви хора,не само евреи.

100

Българин

преди 4 години

До ДодоДобрееее, ти още малко и на бой ще ми скочиш а?Как може такъв неграмотен като мен, да те ядоса толкова много?Ако е за Луковия марш, отивай и си марширувай, кво се занимаваш с мен.

99

Анонимен

преди 4 години

"" спокойна, платена службица в Синагогата на Сатаната "".................а лекарствата приемате ли редовно ?пак сте пропуснали май, а те са ви необходими !