250

Анонимен

преди 4 години

Комунистите тотално изтрещяха!

249

Ъхъ,

преди 4 години

До Анонимен - По-голямо менте от ГЕРБ няма.Уж така, ама бая дълго управлява! Левът стабилен, безработицата ниска, магистрали правят, газовата мрежа се усъвършенства, бсп-то се изкълчиха с неуспешни напъни по избори и в парламента, олигарси се цъклят в ареста... А бе, менте рийшли!

248

Реалист

преди 4 години

До 257. Само че откога?

247

изнервен

преди 4 години

Хе-хе, Гумен Речев, унищожителят на българската икономика.

246

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Глупости, Виденов ни бил "спасил" от бръмбарите в главата ти!Преди да сдадат мандата, Николай Добрев беше поръчал щателна проверка на финансовото положениее на България и се оказа, че всичко е обрано до шушка - дори пшеницата бяха разпродали и Виденовата зима ще я запомним с опашките за хляб, освен с всичко останало.Сега "сиромахът" се пенсионира и си издигна палат за 300 хил. в Марково - вилната зона на Пловдивските милионери.

245

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 257 То и някога бяхме на последно място в социалистическия лагер.Не помниш ли ? Най уродливия социализъм беше при нас.

244

Анонимен

преди 4 години

По-голямо менте от ГЕРБ няма.

243

бла-бла-бла

преди 4 години

и бе-се-*** е менте

242

Анонимен

преди 4 години

Растеж, растеж, а защо след 10 години управление на ГЕРБ сме последни в ЕС, изоставайки от всички останали?

241

vdch

преди 4 години

Не направи ли Гечев долара 3 хилпди лева...Не разбира се. Направиха го тези, които на дадоха на Виденов да въваде борда при курс 250 лв. Всъщност дори институции като МВФ и СБ дадоха висока оценка на управлението на Демократичната левица след първата година. И разбира се - въпреки ембарго, стачки и всякакви мръсотии правителството успя да възстанови някои производства и да върне около 2,5 млрд. долара от външния дълг.Всичко останало са истории съшити с бели конци.

240

Анонимен

преди 4 години

Ако хвалбите на ГЕРБ за растежът бяха вярно, България щеше да е на едно ниво с Германия и Франция, а не последна изоставайки даже от Румъния.

239

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ, България е последна в ЕС. Факт.

238

Анонимен

преди 4 години

А колко е наистина растежът?

237

я гледай...

преди 4 години

До Един долар 3 хиляди 252 Не беше Гечев , а Жан Виденов.Той му е давал този акъл.Ама и двамата са за пребиване.

236

Анонимен

преди 4 години

До Един долар 3 хилядиГечев е менте!

235

Дядо Соци

преди 4 години

До Монев 249 Браво Монев. Силни сме. Малко сме.А и камъни по шосетата няма. Байко ги асфалтира.Асфалт не се яде.

234

Един долар 3 хиляди

преди 4 години

Не направи ли Гечев долара 3 хилпди лева? Само питам тези дето му вярват.

233

Анонимен

преди 4 години

Моят растеж за последната година откъм приходи е над 50%, както и на всички добре платени около мен. На какво се дължи? Нулева конкуренция на пазара на труда, навлизане на много нови компании и кражба на кадри за пари. В света на квалифицирания труд е така- петцифрените заплати не са мит. Само в технологичния сектор ръстът е поне 20%. При останалите- също има някакъв ръст. Не важи за сервитьори, камериерки, склададжии, куриери, бакшиши, арматуристи, чистачи, бармани и подобни неквалифицирани.

232

Анти

преди 4 години

Само че БСП не са никаква алтернатива и нямат и един успешен мандат. Винаги когато са фалирали банки на власт са били БСП. Почти никакви пътища не построиха, но за сметка на това "тяхната" отсечка между Чирпан и Ст. Загора в момента е по-зле от третокласен път. Нито едно нормално политическо предложение не са представили, как да ни се вдигне стандарта на живот. Срамно е въобще, че още съществуват.

231

Монев

преди 4 години

Борисоулу,Гораноулу,нас можете да ни лъжете колкото си искате,но господата от ЕС,ако шикалкавите с мутренските си приоми,няма да ви простят.Идиотско е да представете проблемите на държавата ни в бяло,да баламосвате простолюдието,за да си запазите *** власт,която ни докара на това дередже. Изнасейте се от кабинетите си,защото този път камъните няма да са достатъчно,за да ви "изпратим" БЕЗВЪЗВРАТНО!