73

уЧен

преди 4 години

Т. нар. Уикипедия е любителски сайт, в който всеки може да напише каквото си иска.Достоверните източници за историята не са в Уикипедия, въпреки и преобладаващо верните неща, които пише там. Има си извори, археология, генетика...Достатъчно много доказателства за произхода на българите и т.нар. македонци в Северна Макединия. Северомакедонците явно са изгубили разсъдъка си като не осъзнават, че говорим и пишем на един език, имаме еднакви имена и обичаи и всичко ни е еднакво. Поздрави

72

Пирин

преди 4 години

Къде е тук новината ? Гоце винаги е бил македонец и македонски революционер. Само вие от инкубатора на Тодор Живков получавате смущения в ЦНС като чуете за македонци и Македония.

71

Анонимен

преди 4 години

Кажи го на великия балканския политик Бойко пряк потомък на Филип Македонски

70

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че е македонски революционер. Но от български произход.

69

Анонимен

преди 4 години

Гоцето е туpчин

68

Анонимен

преди 4 години

На всички *** макета, получили български паспорти да им се отнемат веднага и да бъдат върнати след като публикуват в централната македонска преса нотариално заверена декларация за българско самосъзнание.

67

До Уикито 71

преди 4 години

А ти като толкова я разбираш уикипедията да прекопираш от там, що по не прочете първото изречение в нея?? А първото изречение БУКВАЛНО пише "Not to be confused with Bulgarians." Ама сръбоманчетата писатели, не читатели... А малко по-надолу в същата тази статя ясно пише как се формират предците на днешните българи, но ще трябва да прочетеш още 4-5 изречение, което очевидно е трудно за теб.А такива като теб най-лесно се неутрализират с няколко цитата от генетични изследвания, но нямаш капацитет

66

то,

преди 4 години

Македонци няма,има там някакви скопяни които скоро ще станат албанци.

65

Анонимен

преди 4 години

*FYROMSKI

64

Анонимен

преди 4 години

Ако една волска каруца лъжа се продаваше за по едно мексиканско пезо, дори най-бедният български историк щече да е мулти-трилионер в английски лири!

63

Уикипедия

преди 4 години

The Bulgars (aslo Bulghars, Bolgars, Bolghars, Bolgari, Proto-Bulgarians) were Turkic semi-nomadic warrior tribes that flourished in the Pontic-Caspian steppe and the Volga region during the 7th century. Всеки учен по земното кълбо приема тази теза като неоспорим факт, само българското учено не го приема. Защото той си обича да вярва на "исторически факти" които сам си ги измисля. Професор Божидар Димитров беше типичен пример за такъв вид "буггарски учен"!!

62

F5

преди 4 години

Тоя филм SAW си има хиляди версии и продължения, много от които заснети със скрита камера, има истински убиец Джигсоу, психично болни непрекъснато изчезват!Наистина отрязали крака на актьора!

61

Анонимен

преди 4 години

Време е дежурният македонист на форума да мине и обере краставиците.

60

Анонимен

преди 4 години

Зоран Заев: Гоце Делчев е македонски революционер!--------------А, Гоце Делчев знае ли го???Щото до появата на Г. Димитров в Бг след 9 септември 1944 г. македонска нация нямаше!Та, кво беше казал Тито?"Вземаш един македонец, и като го изкъпеш , остава по.м.ия и чист българин".-)))))

59

Анонимен

преди 4 години

Що е македонски патриот?Това е честен човек,които лъже и фалшифицира в името на идентичността си.

58

Анонимен

преди 4 години

Щом Гоце Делчев е македонец,значи и Пито Гули е македонец ,а не е влах.Също и Кемал Ататюрк не е турчин ,а македонец.Василий Втори и той.Забравих и Душан.Шизофренията е пълна.Де що има споменато Македония,оттатък се протягат и отварят уста-наше е.Излиза ,че македонците са владели много страни,само тяхната не са владели,щото не била измислена тогава и чакали Коминтерна ,та да обявят на света за великото си минало и тактиката им да се прикриват като други народи,за да се запазят като македонци.

57

Хъ

преди 4 години

А пък Зайо-Баев е български гърмян горски заек.

56

Анонимен

преди 4 години

Гоце Делчев ако е македонец, аз съм китаец. Той е роден в Гърция, бе макета прости. Прочетете една книга. Нали се гърчеете там.

55

...

преди 4 години

оф тия постюго- промити селски българи от благоевградската околя вече дори не са интересни.. толкова нищо не им се случва, че само това им е в устата 30 години вече.. вземете понаучете нещо и прогледнете, че 2020 стана. а тоя заеф е с биполярно разстройство и е видно. утре пак ще дойде на власт и ще говори, че е бългаарин. да си покаже паспорта?

54

Анонимен

преди 4 години

Макетата па изртещеха бушоните. Не моем смогнем да им ги сменяме : )))