179

Билчева Марина

преди 4 години

*** НАРОД СМЕ И ТВА Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

178

Анонимен

преди 4 години

Та подкрепяш ГЕРБ е политическо самоубийство.

177

Анонимен

преди 4 години

А можеше да свалят мутрите от власт и да направят правителство на Воля, АТАКА, ДПС и БСП.

176

СТАЛИН

преди 4 години

раз стрел за *** НИНОВА за неизпълнение на заповед да свали БОЙКО

175

пирова победа

преди 4 години

Имаш контрол на НС, цоицаш си милиарди ежегодно - какъв е шанса облагодетелстваните да се самосвалят? Никакъв.Могат да паднат само след избори - ако загубят контрола в НС или под натидка на улицата.Вота обаче върши добжра работа: 1. Демаскира патериците и удря по имиджа им. Колко от гласувалите против днес ще влязат в другото НС? Може би 1 или никой.2. Бърка в джоба на Баце - налага му се да плаща на предатели.

174

Анонимен

преди 4 години

Добре е да се знае, че има две възможности за гласуване - подкрепяш вота на недоверие гласувайки за вота или не го подкрепяш гласувайки въздържал се и против. За мафията гласуваха ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, АТАКА и Воля, а против мафията гласуваха БСП и ДПС.

173

Хаджи Генчо

преди 4 години

Наивна опозиция и затова съдбата е решилаа да бъдат още (колко) време в опозиция. Бойко ще падне, когато Козяк 16 реши че той е вече неудобен! И тогава ще го пусне като горещ картоф. А до тогава има още редица проекти да се завършат! Със самолетите вече всичко е решено, те са платени, но енергийната сигурност (LNG-газ, Белене, термичните централи), командният център във Варна, укрепване, с цел възпиране, на черноморското крайбрежие, както и някои още незнайни,за широката публика не са решени.

172

Анонимен

преди 4 години

Другари ***, всичко свърши, прибирайте се по землянките.

171

Анонимен

преди 4 години

Червените *** хфъргат пяна от всички дупки

170

да се знае

преди 4 години

Атака и Воля гласуваха за Герб - пудели на мафията!

169

Цецо Мен

преди 4 години

Регистрирани 156, а гласували 235. Какво се случи с марематиката?

168

Анонимен

преди 4 години

През 2012-2013 години, ГЕРБ фалираха цяла банка, за да се върнат на власт. Сега ако успеем да ги свалим от власт и последната българска банка ли ще фалират, за да ни яхнат пак?

167

Дядо ви

преди 4 години

ГЕРБ остава. България се разпада. Вода няма. Бок луци има. Виновни няма. Българите бягат от България. Тук остават разбой ниците, неграмотните и племето.

166

не ги мисли

преди 4 години

До Калеко Алекобесепар ли си? Ако не си какво те интересува лидера им?А вота на недоверие постига две цели:1. Демаскира патериците и ликвидира политическият и мкапитал.2. Бърка в джоба на баце ти, който трябва да си купува патерици.

165

Зозо

преди 4 години

Пиесата "Комунисти" от Г. Марков :)))))))))))))))))))))))))

164

задача

преди 4 години

До даскалЕдно управление се крепи въпреки рекорндното недоверие сред 85% от гражданите.Въпрос: колко ченгета, доносници и прочее репресивни труженици по колко копейки ще спечелят за да укрепят статуквото и дали ще им стигнат да се напият със самогон?

163

Анонимен

преди 4 години

ДА ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД,АМА ТОВА НЕ Е КОБУРГОТСКИ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО БСП ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ЗАБРАВЕНИ.

162

Зозо

преди 4 години

Боко може да го свали само Путин /38 гласа в парламента/ или Тръмп /улицата/.Обаче на единия му строи тръбата с арабски заем 2.2 милиарда лв. На втория:Вчера от САЩ се върна Теменужка и каза, че от тази година половината газ нужен на България ще го купуваме от САЩ, въпреки договора с руснаците /техния ще си го плащаме в пълен размер, а ще получаваме половината/. И те така....

161

Анонимен

преди 4 години

Корнелка да си вземе една гореща супа и ....

160

даскал

преди 4 години

Задача:Във форум под статия тролят 7 безродника с по 5 устройства.Въпрос: Колко копейки общо ще получат безродниците и достатъчни ли са те за да се напият със самагон ?