5

Джоко

преди 4 години

Пускат го по нареждане на САЩ. Но този австралиец се оказа по-смел и честен от 99% от всички българи. Каза истината за порнографската ни съдебна система която е по руски модел и деградира от поне 50 години насам. Никой българин нямаше смелост да види и назове истината преди това.

4

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!

преди 4 години

Представете си, че българин убие американец във Вашингтон ...Смятате ли, че само след 10-12 години този българин ще бъде на свобода и ще може спокойно да се прибере в България ?Само за информация да ви кажа, че по света има хиляди българи гниещи с години по затворите за далеч по-смешни престъпления.Те нямат нито защита, нито някакво човешко отношение от така наречените български власти, а да не говорим за някакви привилегии.Изводът ?ГЕРБ превърнаха българите в трета ръка хора.

3

Асана

преди 4 години

Това по тypcко нямаше да стане!

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

ГЕРБ превърнаха България в една долнопробна колония, в която господарите могат да идват, да дерибействат, да ловуват българи и след като убият някой такъв, да си тръгнат необозпокоявани от подобието на държава.Въздухът замърсен, водата липсва, почвата отровена, реките също, а по улиците, ако не те ограби, изнасили и убие някой ром, това ще то свърши някой западен турист дошъл за екшън секс екскурзия.И при всичко това ГЕРБ твърдят, че българските емигранти щели да се върнат в България ?

1

Ельоменат

преди 4 години

Тези от евроф.бол трябва да пуснат залози за това дали убиец ще бъде оправдан. За оправдателна присъда в България ще е 1коефициент, защото до сега осъден убиец няма. Само кокошкарски работи. Сега този да каже в родината си , че тук сафарито за хора е без присъди и ще вдигнем австралийските туристи