53

Анонимен

преди 4 години

вода в перник нямамарица чая искъра отровени750 000 тона бо.клуци вкарани дв страната ниа тая от.репкаслуга на американците като начаника си от банкя ни занимава сруски шпиони и имунитета на президента

52

Анонимен

преди 4 години

Браво !ГЕРБ подгони главния руски шпионин и нетовата резидентура.

51

Анонимен

преди 4 години

Сега да види Радев, как така смее да не подписва указа за Гешев от първия път! Ще му стъжнят живота, че е посмял да се опълчи срещу мафията.

50

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се види "градската" интелигенция колко е била срещу Гешев, и колко разбира от демокрация.

49

Анонимен

преди 4 години

Днес много червени тролчета бе....:)

48

Анонимен

преди 4 години

Сега ще излезнат кирливите ризи на зеления чорап :)

47

Полицая Гешев

преди 4 години

До там я докараха полицейщината на Гешев и Бойко! Не сте чели хубаво историята! Не ви чака нищо добро и двамата, *** такива! Няма да стигнете до народен съд!!!

46

Анонимен

преди 4 години

За да има мир Нинова и Радев в Сибир.

45

реалист

преди 4 години

Всеки ден деца умират защото няма финансиране за лечение в чужбина, тънем в корупция, бедност и нищета, а Гешев се занимава с глупости. Тия напълно загубиха връзка с реалността. Вече насочиха погледите се към и президента, който се оказва единствения политик разсъждаващ трезво в интерес на народа. Оставка за Гешев, който се превърна в дебела "бухалка" на Мутрата и Шайката му.

44

TPE3BEH

преди 4 години

Грипен...

43

Анонимен

преди 4 години

"Всеки *** трябва да бъде разкрит и подведен под отговорност.." тва е 3/4 от администрацията - държавна и общинска. Все гербави калинки с наврени ръчички в дуп**

42

обикновен

преди 4 години

Всеки *** трябва да бъде разкрит и подведен под отговорност, било то президент или бог! Хора гласувайте масово, за де се покаже, че 2 милиона българи не могат да определят политиката на повече от 12 милиона с тези зад граница! Вземете си президента и премиера, те не са желани от целия народ!

41

Анонимен

преди 4 години

КРАДЕЦЪТ НА ВЕКА ОТКРАДНА ПАРИТЕ ОТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ ПО ПРИМЕРА НА 1.1995Г/2.1997Г И СЕГА ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ НА *** И ПРОТЕСТЪРИ И В РУСИЯ ПРЕВЕДЕ 1.2 МИЛИАРДА. НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕМ БКП/БСП ЕДРИ МИЛИОНЕРИ НА ВЛАСТ- ВИЖ КАКВО НАПРАВИХА С ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ- СОК КАМЧИЯ- МЕКА СИЛА СРЕЩУ ЕВРОПА, А УТРЕ ТАМ МОГАТ ДА СЕ ДОСТАВЯТ МЪЛЧАЛИВИ И ВЕЖЛИВИ- ЧЕРВЕНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА И МЕКА СИЛА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- НЯМА ТАКАВА БАНДИТСКА ФАШИСТКА ПАРТИЯ.

40

Анонимен

преди 4 години

Ех Гешев - СМЕШЕВТова, че КОСТОВ УЖ СЕ ОПИТА ДА ЗАПАЛИ ПАРЛАМЕНТА НЕ СТАНА.Историята го води "НЕЖНАТА РЕВОЛЮЦИЯ" без кр.ъвТРЪГНАЛИ ТИХ ПРЕВРАТ ДА ПРАВИТЕ ЗАЩОТО ЦАР ТИКВА СИ РЕВЕ ДА МИНЕ БАЙ ТОШОВОТО ВРЕМЕ ЛИ?!!!!ХАХХАХАХА ЦИРКОВЕ. НАЦИЯ НЯМА И ТЕРИТОРИЯТА НЯМА ДА ИМА СКОРО ВРЕМЕ!

39

Анонимен

преди 4 години

Много бързо се задейства този съд... Ако и при делата с апартаментите, водата, *** и всички други държавни кражби работиха толкова бързо щеше да е добре...

38

Анархия

преди 4 години

Искахме демокрация, а получихме мутренска анархия с функции на диктатура. Заради една шепа политици, от България си тръгнаха над 3 милиона здрави и умни българи.

37

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото отвръща на удара!

36

бравос

преди 4 години

Явно Бойко вече назначава хора със съндром на Даун на такива отговорни постове като главен прокурор?

35

Морски

преди 4 години

ГЕРБ са мафия,систематично унищожават България и българския народ по заповед на господарите си от САЩ.Трафиканта на дрога Борисов твърдо следва тая линия.

34

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?