10

gosko

преди 4 години

В този офис от филмчето не бих стоял и минута, нито като служител, нито като клиент. Това е някаква гнус.Тия ненормалници, вместо да пълнят помещенията с ***, да вземат да си оборудват офиса със столове, монитори и клавиатури, че за 1-2 години ще окьоравеят с тия лаптопи и ще се изгърбят и схванат за още по кратко време. Това не са столове за седене в работна среда. Видеото е пример са лошо оборудван офис, пренебрегващ всички здравни и законови правила

9

gosko

преди 4 години

Кучето в офил е горе-долу приемливо, докато е само и единствено кучето на шефа. имах един такъв, водеше го в офиса и казва, аз обичам животни. А какво би станало в тоя офис, ако всеки служител си доведе животното или каквото има там, надоведат кучета, котки деца и съседи.Освен това аз съм нудист. Искам да стоя гол в офиса.

8

Анонимен

преди 4 години

Само това остава. Не стига, че "модерните" офиси са развъдник за бацили - 100 човека в едно помещение, прозорец няма къде да се отвори, върти се един и същ въздух... ми сега и *** да мъкнат. Всеки прави каквото си иска вече...

7

гост

преди 4 години

До БГ: толкова можеш, толкова вдигаш!

6

Анонимен

преди 4 години

Само да не ги кърмят на публично място, и по-тихичко като си смучат езиците.

5

БГ

преди 4 години

А в кол центровете и изнесените услуги ние хората сме животните. С две висшета в чужбина ми дават 1500 лева да вдигам слушалката!

4

ХулиГаню

преди 4 години

Кат бях малък много ме кефеше да вържа една тенекия на някой пес на опашката, да му играя един шут в газа, песа *** и бяга, докат баялдиса, всички се търкаляме по земята от смях, голяма веселба беше, смятам пак да го направя сега в неделя

3

Vasil

преди 4 години

Ще доведа питбула да си игра с клиентите и да пази персонала. Това е чутовна глупост, да има кучета в офис. Има много хора които ги е страх и не търпят песове. И са прави.

2

Унуфри

преди 4 години

Като любител на животните ми харесва.Но какво става ако има някой служител с алергия, а собственикът на животното е *** и не се съобразява?Интересно ми е защото съм попадал на такива случаи.

1

гтгтгтг

преди 4 години

Голяма глупост..."Наложихме на колегите си...айде няма нужда! Тия кучкари съвсем откачиха. А котки що да не може, хамстери, змии?!