164

Патриот

преди 4 години

НАТО и ФАЩ вън в чували ведно с лакеите им от данс и гешеватурата!За *** ли ни мислите с тези *** пропаганди бе !Не ви верваме :)

163

русофилите в затвора

преди 4 години

Всичкото русофил дето защитава двете ватенки трябва да се третират като национални предатели - 20 години строга каторга.

162

До Българин

преди 4 години

В правителството!

161

Българин

преди 4 години

И къде са всички тези внедрени руски разузнавачи?

160

антифа

преди 4 години

България е много лесна за чужди шпиони. Защото 90 процента от населението, около 6 милиона българи, са недоволни от режима на пожарникаря и са готови да му се противопоставят. Достатъчно е, някой чужд шпионин да седне в някое кафене, и кандидатите за агенти сами ще му се наврат в ръцете. И за това носи отговорност самият пожарникар!

159

бай ганю

преди 4 години

нали братските народи не правят неправилни лоши неща помежду тях си?братски народ само в промитите мозъци на слабо.умните днешна русия не е братски народ дори на самите собственни поданници със сигурност е имало много повече нередни действия от руска страна но нашите служби са си мълчали или не разбрали

158

Анонимен

преди 4 години

А пък новото име на москва ще е Китай город

157

Анонимен

преди 4 години

Най-големият руски шпионин в България го внедри генерал Решетников, сега му забраниха да влиза у нас ама късно е чадо, неговият човек стои в президентството и управлява (разбирай предава България).

156

Анонимен

преди 4 години

Вън!

155

за съжаление

преди 4 години

Един от най-добрите американски баскетболисти на всички времена - КОБИ БРАЙЪНТ е загинал в катастрофа с хеликоптер - на 41 години СНН , Ню Йорк Пост го потвърждават Много жалко :(

154

Анонимен

преди 4 години

Мястото им е на въжето

153

До олгин

преди 4 години

путин кога ще се омъжва за Ердо нали сега сте си братя славяни

152

бъркаш

преди 4 години

До Анонимен 164 старо ти е инфото , около 400 млрд долара има Джуджан :))))и не ги държи в банка , ами всяка вечер се къпи в тях - нещо като Скрудж - онова анимационното филмче

151

аззазазазаз

преди 4 години

До Анонимен 145 Нищо ще компенсираме с американските и турските шпиони Ооопссс грешка , колонията няма право да мисли самостоятелно , ще видим какво ще ни наредят пак от Вашингтон

150

Анонимен

преди 4 години

Нека се акцентираме върху Путинова Русия - тя е проблемът.Има много цивилизовани руснаци, които също го мразят и ясно съзнават, че страдат заради него и у дома и в чужбина.Те знаят, че той е едрокалибрен крадец с над $ 200 милиарда.Как иначе ще си обясним факта, че назначи нов премиер крадец милионер в зелено.

149

Въпрос ?

преди 4 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси....

148

123456

преди 4 години

До Анонимен 159 Прав си , гръмнат е , това е холограма сегашното

147

Есватини

преди 4 години

До Анонимен 140 Преди тоа първо ще гоним амриканофилите българофоби с камъни Ама като знаем , че 70 процента от тях са предишни поконници на СССр и комунизма и , нищо чудно като започнат гоненията , отново да се пребоядисатПС - "Есватини" , пък е новото име на Свазиленд - бонусче :))))

146

Анонимен

преди 4 години

Всички я мразим да немислиш че дори руснаците обичат московското блато ..

145

Анонимен

преди 4 години

Ама Кремъл още седял - а аз мислех, че американците вече са го гръмнали!