134

българин

преди 4 години

Това ли е най важното? Цъфнахме и вързахме откъм " доходи" Та се занимаваме с глупости????!

133

До 135

преди 4 години

85% от случаите на рак на белия дроб са свързани с тютюнопушенето. Имаш интернет, чети!

132

Пушач

преди 4 години

136, е значи си непушач, нали? И какво? Болничен.... Не е добре! Оправяй се бързо.

131

Forever

преди 4 години

Не само дискриминация,а и закон за противопоставяне на хората едни срещу други,и реално какво се печели с този закон,във всяко държавно звено,всеки може да посочи че е непушач,и да спечели още два дни отпуск,но най са печеливши депутатите,на тях най не им се работи.

130

До 132 мерси

преди 4 години

Само това ли успя да измислиш? Не е задължително да съм на работа днес в 11:35. Причините могат да бъдат много, но от пушач не може да се очаква, че ще се сети за това просто нещо. Да започна ли да ти изброявам възможни причини? Примерно, пенсионер съм, напуснал съм работа и още не съм започнал следващата, работя 24 часа, после почивам два дни, работя на смени, в отпуск съм, в болнични съм, в почивка съм и т.н.

129

Анонимен

преди 4 години

Ракът на белия дроб е двойно по-разпространен сред непушачи. Айде ровете в тоя нет! Има и интересни факти.

128

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се говори, истината е че пушенето е доста неприятно, както за пушача, така и за околните! Оставям настрана продължителността на живота, която при пушачите е по-ниска. Имам познати, които пушеха много - по 2-3 кутии цигари на ден, но на практика всички те в един момент ги спряха, кой на 40 години, кой на 50-60 години. Най-рано ги спряха тези с рак и половинките им. Общото между всички тях е, че се чувстваха много по-добре след като спряха цигарите, но за някои беше късно, ракът е

127

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да огранича времето в което приемам непушачи! Защо да ги тровя хората?

126

Анонимен

преди 4 години

Непушачи, проявете воля и стойте надалеч от нас пушачите! Бъдете силни! Успех!!!

125

Анонимен

преди 4 години

Някога когато са жънели нивите са търсели работници пушачи.Пушача като му се допуши , ще дръпне една цигара за 5 минути и ще се върне на работа, а непушача не знаеш кога ще се върне.

124

Анонимен

преди 4 години

На "работните срещи" се дрънкат само дивотии, и самите срещи са пълна загуба на време! Наистина е по-добре човек да изпуши една две цигари, вместо да се мъчи да не заспи.

123

До 121

преди 4 години

Ами то в кръчмите сте само пушачите. Нормалните хора не могат да дишат сред вас. Принципно в България непушачите отдавна не ходят в кръчмите, в които се пуши, а то се пуши почти навсякъде въпреки забраната. Всеки знае, че по-нагъл човек от пушача няма.

122

до 122

преди 4 години

може би защото съм бил на много такива на всякакви нива, и знам как всички дрънкат глупости, но не и съществени неща, а съм 100000000000000% убеден, че при вас не е по-различно - всеки дрънка глупости докато изнервя онези, които аджеба трябва да свършат нещо, а не да стоят и да си чешат топките в некъв мийтинг.

121

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се говори, истината е че пушенето е приятно! Продължителността на живота е еднаква, а дори и непушача да живее пет години повече, това са най-лошите години - старостта. Не, благодаря!

120

Истината

преди 4 години

Истината е, че когато трябва пушач и непушачи да свършат някаква съвместна работа, това отнема два пъти по-дълго време заради цигарите на пушача. Примерно вместо за един ден от 8 часа, работата се свършва за два дни.

119

Моят

преди 4 години

баджанак най редовно реве, че не му стигали парите да заведе жена си и детето на свястно море. Те с балдъзата двамата дават на месец 360 лв. за цигари...Казвам му, да си направи една проста сметка - 12 месеца по 360 лв. спестени, ще могат да отидат на много хубаво море и то не в България. Просто трябва да спрат цигарите. Поглеждат ме с един особен поглед и следва безумният въпрос ама как така?. Казвам им, еми спасявайте се тогава!

118

До 115

преди 4 години

Вашите работни срещи може и за 5 минути да свършват. При мен обикновено е поредица от продължителни работни срещи по няколко часа, 1-2 пъти седмично, месец-два подред. Всеки според работата си. Интересно как с твоите срещи по няколко минути се наемаш да даваш оценка на съвсем друг вид работа?

117

Анонимен

преди 4 години

А защо в кръчмите всички се натискат да седнат до пушачите? Верно, прявят недоволни гримаси, но седят именно там. До "осмърдения" :)

116

Анонимен

преди 4 години

:D, има нет, има лекари... За такива източници ти говоря. Добавям- поради по-добре развитото периферно оросяване на мозъка, сред пушачите почти не се среща алцхаймер. Източниците са същите. И сам можеш да провериш, отчитайки някои политики на гугъл за засенчване на някои факти...

115

до 114

преди 4 години

Който иска да си ходи в джумбуша на хорото. Аз повече в кръчми не стъпвам, там е маймунарник от силна музика и цигарен дим, не може да се диша. На който му е приятно да стои в такава обстановка.