48

Анонимен

преди 4 години

До къде се докарахме,един никаквец(Хиндлиян)да дава наклон на дневният ред на държавата!

47

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЧЕРЕПА-- ТРЕБВА ДА СИ ПЛАЩА АКО ИСКА ДА ИМА БИЗНЕС!БЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!НИКАКВИ ОТСТЪПКИ ЗА ДАЛАВЕРАДЖИЙТЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!КАКЪВ ПРОТЕСТ...КАКВИ 5-ЛЕВА....ХА,ХА,ХАААААААААА...ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ , ТАКСИТЕ ЛИЦЕНЗИТЕ И ГЛОБИТЕ!!!!НЕМА ЛАБАВО!САМО ГЕРБ!!!

46

Анонимен

преди 4 години

а защо никой нищо не казва за контрабандното гориво,което се продава по безиностанциите на Петрол?

45

PAOLO MALDINI

преди 4 години

МИЛАН СТРАДА ОТ СЪЩИЯ СИНДРОМ И ПРОБЛЕМ---НЕМОЖА ДА ВЛЕЗЕ В 21 ВЕК..ПО МОДЕЛА НА БАЙРЕН, РАЛ И БАРЦА..И ПО МОДЕЛА НА ДЖУФЕ, НА КОИТО ''ФИАТ'' ИМ ПЛАЩАТ МАСРАФИТЕ .БЕРЛУСКОНИ ИЗЛЕЗЕ ОТ МИЛАН, И ОТБОРА ЗАМИНА НА КИНО.МАН ЦИЦИ И ПСЖ -- ДНЕС СА ОБЛИКА НА ТОЗИ СИНДРОМ ОТ 20 ВЕК...ЧИЧКО-ПАРИЧКО .АКО ГОЛЯМА ФИРМА ВЛЕЗЕ В МИЛАН, ОТБОРА ЩЕ ГАЗИ ОТНОВО НАРЕД НОН-СТОП !

44

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКО ТОВА Е ПОРЪЧКА НА ГНОМА ОТ МИКРЕ,КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Е ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,ТАКА ЧЕ АКО ЩЕ СЕ ПРОТЕСТИРА ПЪРВО БОЙ ПО ОФИСИТЕ И ИМУЩЕСТВОТО НА СКАТ

43

Анонимен

преди 4 години

Народа тия палячовци ще ги помете като *** бабърка, как ни е писнало от олигарси и анархична демокрация.....

42

Хаджи Смион

преди 4 години

Тия май нещо много са са си повярвали...

41

Славчо

преди 4 години

Ей фенове вие като се правите на мъжкари що не идете и счупите от бой тея които изнасилват и крадат бабички по селата ! Не се правете на мъже само като крещите по стадионите !

40

Анонимен

преди 4 години

Въпросните "ултраси", които нямат грам сиво в главите си и болшинството от тях ходят дори безплатно на мачовете, че и "спонсорство" искат незнайно за какви техни дейности, да си зададат въпроса колко го е "грижа" Божков за клуба им! На колко мача лично е присъствал, на колко тренировки, убеден съм че не знае имената на голяма част от футболистите от основния състав... да не говорим колко е запознат с работата в ДЮШ на клуба! Толкова ли е трудно да проумеят, че ги манипулира за негови си цели...

39

Сериозно

преди 4 години

За какво ще протестират? За това, бащицата им да не плаща данъци и продължава да тъне в разкош за сметка на държавата ли? Или са толкова наивни да смятат, че спестените от 200 млн. от неплатени данъц, защото закона досега му давал право на избор да ги прави, бащицата ще ги пренасочи от собствените сметки в тези на клуба!?

38

Анонимен

преди 4 години

Какви фенове бе аланкоолу....??? Държавата, или респективно ние, сме ощетени със стотици милиони левове, а този ми говори за някакъв си футболен клуб и неговите ултраси....??? Абе, какво са ви виновни хората, че сте дали клуба си да го управлява мародер номер 1 на държавата...??? Нямаше ли толкова читави инвеститори, та дадохте най-големия футболен клуб на Черепа...??? А да видя сега една европейска държава ли е по-силна или един Череп...?!?!?!

37

Анонимен

преди 4 години

Така, както е тръгнало след няколко години може да закрием направо този спорт в Бг

36

Анонимен

преди 4 години

Решението е много просто, да излязат манекените на Левски от чалготеките и да почнат да играят футбол. Като се класират на евротурнирите ще имат пари за издръжка.

35

Анонимен

преди 4 години

Левски ще си намери друг спонсор

34

Отговорът на премие

преди 4 години

Който не плаща такси,му се взема лиценза,фирмата му остава.

33

aa

преди 4 години

абе аре бегайте с тия простотии бе. Перник трети месец е без вода и никой не гъка и не мъка, тука некакви креслювци ще бутнат Борисов.

32

..

преди 4 години

нещо ми се губи сметката.. 1,5 млн на месец, за да го има отбора под сегашната си форма, което по 12 е 18 млн на година.. вчера казаха, че имат 18 млн приходи от реклами и тн, което значи, че черепа трябва да вади по колкото прецени отгоре за отбора или по-скоро да плаща задължения? сега казва, че не може да издържа ако му секнат един от бизнесите при положение, че е топ3 по богатство с Милярди? нещо много гнило има в цялата работа и със сигурност не касае футбола или някакво отборче

31

Анонимен

преди 4 години

Жалка,жалка бг държавица - вместо тоз г-н да вземе да дари на някоя болница , да направи нещо велико за народа си , тръгнал да се дърля за още и още .... тея вместо да направят протест срещу корупцията ,мизерията и глада ,ще идат да защитават милиардите на г-на

30

Анонимен

преди 4 години

Тия са луди ако тръгнат след тоя арменец....

29

Анонимен

преди 4 години

До -Аз съм за продажбата на БФС на частна фирма и за въвеждането на такса за участие на отборите в турнирите.