171

не може

преди 4 години

Всеки трябва да прави това което го може най-добре и да не си мисли че може това което не може. Симптом на Крюгер.

170

Анонимен

преди 4 години

три партий няма да влязат в парламента атака слави и бсп

169

Анонимен

преди 4 години

В България ..може да има 500 партии..но до сега никоя не е видяла зор да се регистрира в съда..явно и правосъдието ги е страх от Слави)

168

Варна

преди 4 години

Днес.бг сте били доста обидчиви.Човек да несподели малко информация и веднага го трият.За пича по долу в коментарите, сигурно е прав за концерта на стадион Васил Левски, но аз тогава не съм бил в България.Гледал съм го на запис и найстина е нещо грандиозно, но когато си в чужбина ефекта се засилва два пъти.За това концерта в Лондон е равностоен на този в София.

167

Анонимен

преди 4 години

За разлика от всички лъже политици до сега,Трифонов е направил всичко което е обещал.От начало започнаха в БНТс Камен Воденичаров в студентско предаване.След като ги изгониха от БНТ той обеща шоу и го прави успешно почти 20 години.Обеща и направи референдум.Обеща и си направи телевизия.Обеща и да направи партия и това е на път да се случи.Аз лично нямам повод да не му вярвам и да не им се доверя на екипа и най-вече на партията им,дори и с друго лого да е.Подържам хората които са упорити.

166

Анонимен

преди 4 години

по какво си приличат путин и Грета Тумберг Носят един и същи номер обувки с токчетаА по какво се различават Грета е малко по висока

165

Анонимен

преди 4 години

За разлика от всички краища политици до сега,Трифонов е направил всичко което е обещал.От начало започнаха в БНТ с Камен Воденичаров в студентско предаване.След като ги изгониха от БНТ той обеща шоу и го прави успешно почти 20 години.Обеща и направи референдум.Обеща и си направи телевизия.Обеща и да направи партия и това е на път да се случи.Аз лично нямам повод да не му вярвам и да не им се доверя на екипа и най-вече на партията им,дори и с друго лого да е.Подържам хората които са упорити

164

Майкъл Шиилдс

преди 4 години

Къде е тва Пловдив бе къде сте българи.Идвам с няколко камъка.

163

Анонимен

преди 4 години

193, Ванчо, а утре като изтрезнееш дали ще имаш смелост да вдигнеш телефона който ще ми дадеш сега, цървулягин насрааан?

162

Анонимен

преди 4 години

до 193 дай телефон Бързоооо!

161

Анонимен

преди 4 години

Иван Кожухаров от Волуяк съм ще ви строша от бой.Утре съм на автогарата в Пловдив в 13:45 ако искате и телефон давам.Гледайте да сте там мишки.

160

Анонимен

преди 4 години

Бай Османе,до сега не съм видял турски космонавт (ако предпочиташ го наричаи астронавт) но български съм виждал даже двама.Не се сърди,такава е истината.Някой ден и Турция може да изпрати човек в космоса.

159

ТУРЧИНЬ

преди 4 години

Славчоооо. Най добре я кръсти БКП - Бойко ке падне. Добре звучи нали? :))

158

Кебапче

преди 4 години

Слави ще събере ромейските гласове нали ши прай дует със Софка.

157

Анонимен

преди 4 години

до 187 Стига с този Лондон, бе! Наистина хубав конбцерт беше там, но ако не си гледал концерта му на стадион васил Левски пред 70 000 души 2015-та година, значи нищо не си гледал!Западни журналисти казват единодушно, че това е най-великия концерт в Източна Европа до момента в историята.И наистина беше велик 3 часов шедьовър!

156

Анонимен

преди 4 години

Слави = Бареков 2.0

155

Типичен булгарплешив

преди 4 години

Иван Стойков съм утре и аз съм в Пловдив по работа.Ще намина и аз да те понатроша.Ако искаш и телефон щи дам.

154

Моше

преди 4 години

На кратко в русия ....Шаломович се разведе с Виняаминович и се омъжи за Моесеевич при все че последния е по плешив от него..

153

Osman

преди 4 години

Ми да са хващат двамата с Путин и славчо и на парада.Това какво ни интересува нас нормалните турци.Ние сме 85 млн вие 5

152

Анонимен

преди 4 години

до 185 Лъчезар Боянов съм. Утре отивам в Пловдив да снабдавам един магазин за дрехи втора употреба със стока. Магазинът се казва ЗИГ- ЗАГ. В 17 часа съм там! Гледай и ти да си там.