42

Чебурашка

преди 4 години

До ДО ЧЕБУРАШКАТова са руски лъжи бе товарищ. Преди войната те сключват споразумение с Австр-Унгария. Съгласно текста на Райхщадското споразумение Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че ако се стигне до териториални промени или разпадане на Отоманската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено

41

ДО ЧЕБУРАШКА

преди 4 години

ЕТО ТИ накратко Българи след освобождението и как любимитети ти англета са ни орязали териториите след това. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80

40

Анонимен

преди 4 години

Къв Новичок,бе? Скрипал и щерка му тровени директно остават живи и здрави и правителството ги скрива. Жена пипала веществото доста по-късно умира. Пълен смех. Ако са тровени с Новичок, нямат шанс да оживеят. Обратно,имайки предвид периода на разпад, втората жена не би трябвало даже и да повърне.

39

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименВ резултат на Одринския мир между Русия и Турция от 1829 г. и в резултат на помощта на Русия за Турция през 1833 г. българските земи по поречието на река Тимок са дадени на Сърбия. По късно след Сан-Стефанския договор Русия отнема от Турция населения предимно с българи район на Нишко, Лесковатско, Пиротско и Вранско и го подарява пак на Сърбия! Общо са отнети 14 600 км2 български земи заедно с българите там и са подарени на Сърбия, която веднага започва сърбизирането на българите.

38

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен.... АЛООООООООООООО.... Кои "ваши", руснаците ли?

37

Анонимен

преди 4 години

АЛООООООООООООО ЧЕБУРАШКА,дори и да приема тъпата ти теза за "робство 45 години" , май изтърваш факта,че Великобритания и Франция са участвали при чартането на картата /деленето на баницата/ ,кой какво взема. Даже нашите са преговаря с англетата, но те са казали,че не ни щат.

36

Анонимен

преди 4 години

Щом все пак не са арестувари Путин в Берлин значи още няма заповед от Интерпол !

35

Чебурашка

преди 4 години

До България над всичкоРусофилче, за теб Русия е над всичко. Сърбия, заедно с Русия са най-отявлени те врагове на България!

34

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаНито Великобритания, нито Франция не са ни държали в робство 45 години. Робство, което русофилите все още удължават.

33

България над всичко

преди 4 години

Най-големите врагове на България!1.Велокобритания-Чърчил иска да няма такава държава, а вместо София да има нива с картофи.2.Франция - една френско канадска фирма краде БГ-злато, освен това френското лоби е много вредно за България.3.Турция.............5 века турско робство.4.Гърция.............2 века византийско робство.

32

брейии

преди 4 години

Като гледам тоя народ как умней по форумите,чак черна завист ме гризе!Само дето при толкова умньовци що България е на това дередже!?

31

джо

преди 4 години

до Чебурашка Ами твоите твърдения на какво са обосновани? Даже половин доказателство нямат , но по лесно е разни л.из.ачи да бръщолевят глупости. Ако се усъмни човек в нещо е лош и веднага му лепват някаква дъмга. Винаги по темите подчертавам едно и също ЛИПСАТА на ДОКАЗАТЕЛСТВА. Същото беше и по делото срещу Сергей Антонов при атентата срещу Папата. Така ,че мълчи безродник.

30

България над всичко

преди 4 години

Великобритания, Франция, Турция и Гърция.....................вечните врагове на България!!!

29

До Чебурашка

преди 4 години

Най-големите беди на България идват от Великобритания и Франция, дори един американски президент Уилсън защитава България...............но ингелизите и франсетата са готови да превърнат България в едно гето и заден двор на ЕС!!!!

28

Риторичен ?

преди 4 години

Абе някой знае ли какво прави рускотурската империя в Либия..."освобождават" ли я !?

27

Анонимен

преди 4 години

Путин да прати на тоя грозен *** една ракета и да му приключи мъките!

26

До Чебурашка

преди 4 години

Русия защитава интересите на руските граждани в Украйна, Грузия и т.н...............в съседните държави, да,нормално е...................Русия е империя, да, но от друг тип, не като САЩ, Великобритания или Франция.А майданът в Украйна беше спретнат от украинските фашаги с помощта на хората на Сорос, полските и западните служби.............знаем ги тия номера!!

25

Анонимен

преди 4 години

goliam praz

24

Чебурашка

преди 4 години

До България над всичкоНай-големите беди за България идат от Русия е нейната пета колона от българофоби.

23

za UK

преди 4 години

Великобритания се командва от дърти вещици , сатанистки и рептилки като Маргарета Тачър, Тереза Мей и Елизабета Вторая..................за тях е фасулска работа да убият хора като принцеса Даяна и да измислят една история с Новичок..............знаем ги тия ингелизки номера!!Путин е умен политик, разбира ги тия неща!!!